Bieg Trzech Kopców
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich Biegaczy!
Zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w II Otwartych Mistrzostwach Krakowa w Biegu Górskim - "Bieg Trzech Kopców". Wiem, że niektórym może wydać się niewiarygodne zorganizowanie biegu górskiego w mieście, ale uwierzcie - to jest możliwe.
Zainteresowanym polecam szczegółowy opis i zdjęcia z trasy, na której rozegrany zostanie Bieg:
http://getsetgo.pl/index.php?option=com ... &Itemid=45
Mam nadzieję, że dacie się skusić na udział, więc do zobaczenia 5 października w Krakowie!
Zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w II Otwartych Mistrzostwach Krakowa w Biegu Górskim - "Bieg Trzech Kopców". Wiem, że niektórym może wydać się niewiarygodne zorganizowanie biegu górskiego w mieście, ale uwierzcie - to jest możliwe.
Zainteresowanym polecam szczegółowy opis i zdjęcia z trasy, na której rozegrany zostanie Bieg:
http://getsetgo.pl/index.php?option=com ... &Itemid=45
Mam nadzieję, że dacie się skusić na udział, więc do zobaczenia 5 października w Krakowie!
-
- Rozgrzewający Się
Heh, brzmi nieźle:)
Słyszałem o tym wcześniej, ale od razu odrzuciła mnie ta nazwa "bieg górski". Ale właściwie to nie wygląda tak strasznie, i Waszyngtona na zdjęciach całkiem znośna, a tą końcówkę się jakoś przeboleje. Gratuluje fajnego pomysłu na imprezę, bo to nie jakiś kolejny bieg uliczny tylko coś ciekawszego, no i oczywiście zaczynam mocniej trenować:)
Słyszałem o tym wcześniej, ale od razu odrzuciła mnie ta nazwa "bieg górski". Ale właściwie to nie wygląda tak strasznie, i Waszyngtona na zdjęciach całkiem znośna, a tą końcówkę się jakoś przeboleje. Gratuluje fajnego pomysłu na imprezę, bo to nie jakiś kolejny bieg uliczny tylko coś ciekawszego, no i oczywiście zaczynam mocniej trenować:)
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
Cześć,
jak tylko będe w Krakowie, to też się wybiorę! Chcę jeszcze kumpla wyciągnąć!
Pozdrooofka,
Lejek
jak tylko będe w Krakowie, to też się wybiorę! Chcę jeszcze kumpla wyciągnąć!
Pozdrooofka,
Lejek
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
sluchajcie, jestem w malym szoku czyli szoczku; 358 osob dobieglo do mety a tu ani wzmianki na forum; nikt sie nie dzieli wrazeniami?
super impreza (rok temu w pierwszej edycji tez bieglem); pomimo, ze za pierwszym razem impreza byla fajowo zorganizowana to w tym bylo jeszcze lepiej - traska ta sama czyli malownicza i troszke wymagajaca ale jak wspomnialem w fajnej scenerii kopcow, lasu wolskiego - czyli klimaty jurajskie; trasa super zabezpieczona - sporo policji, ambulanse - samochod, na motorach, na rowerach; pogoda dosc sprzyjajaca - bez opadow, temp 7-8 stopni (ale na to orgi wplywu raczej nie maja); ladniutki medal; polecam
pozdrowko
super impreza (rok temu w pierwszej edycji tez bieglem); pomimo, ze za pierwszym razem impreza byla fajowo zorganizowana to w tym bylo jeszcze lepiej - traska ta sama czyli malownicza i troszke wymagajaca ale jak wspomnialem w fajnej scenerii kopcow, lasu wolskiego - czyli klimaty jurajskie; trasa super zabezpieczona - sporo policji, ambulanse - samochod, na motorach, na rowerach; pogoda dosc sprzyjajaca - bez opadow, temp 7-8 stopni (ale na to orgi wplywu raczej nie maja); ladniutki medal; polecam
pozdrowko
Slawko
-
- Rozgrzewający Się
Jeśli chodzi o dzielnych strażników na rowerach nad Wisłą to się chyba przez przypadek przyplątali (zwykły patrol).slawko pisze: trasa super zabezpieczona - sporo policji, ambulanse - samochod, na motorach, na rowerach;
Co do oznakowania super, to dopiero mój trzeci start, i na pierwszych pilot pomylił trasę (i wyszło plus około dwóch kilometrów), na drugim oznakowania jakieś nieśmiałe były, udało mi się zgubić. A tu w Krakowie ani przez chwilę nie było wątpliwości. Taśmy, często rozstawione osoby z organizacji. Naprawdę super.
pzdr,
ArtUrim
ArtUrim
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
Cze Raul,
to może sie jakoś spotkamy, bo pewnie na trasie będziesz miał szybsze tempo...?
Zapisałeś się już? Numerek masz?
Pozdrawiam,
Lejek

Pozdrawiam,
Lejek
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Na 100% nie będę miał szybszego tempalejek pisze:Cze Raul,
Pozdrawiam,
Lejek

Spotkać? ja zawsze jestem chętny na spotkania z biegaczami a szczególnie bieganie.pl..
Zastanawiam sie czy nie startować w Zakopanem w sobote górskiego 8.5km więc tym bardziej na 3kopców tempo będę lipne.. jeśli wogóle będzie

-
- Dyskutant
Również pobiegnę w tegorocznej edycji tego biegu. Myślę, że takie spotkanie na mecie, nie byłoby złym pomysłem, pasowałoby tylko jakoś się ustawić, żeby potem nie było. 

- lejek
- Zaprawiony W Bojach
Cześć,
ja mam numerek 27.
Pozdrawiam,
Lejek
ja mam numerek 27.
Pozdrawiam,
Lejek
-