INTERRUN Kraków 18 maja

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Marek B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

18 maja 2008 o godz. 12 00 przy ul. Bernardyńskiej w Kraków odbędzie się bieg INTERRUN. Trasa: ul. Bernardyńska – plantami dookoła Rynku Głównego - meta pod Wawelem– łącznie tylko 5 km; Zapisy i sprzedaż pakietów startowych do 16 maja 2008 r. w 3 centrach handlowych: CHR Plaza, CH Zakopianka i Galerii Krakowskiej. Stoiska INTERRUN będą zlokalizowane na galeriach w pobliżu sklepów INTERSPORT. W ramach pakietu każdy uczestnik otrzyma profesjonalną koszulkę biegową Pro Touch, skarpety NIKE, numer startowy z chipem do pomiaru czasu oraz broszurę informującą i bon rabatowy na zakupy w sklepach INTERSPORT. Koszt pakietu – 30,00 zł. Więcej informacji:
http://www.interrun.pl/
PKO
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja pakiet już mam tak więc o 12:00, 18 maja stawiam się na biegu :)
Nowicjusz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja również :)
dziob.p
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

no to do zobaczenia

mi nawet udalo sie dziewczyne namowic i porzucilem chec dobre czasu na rzecz wspolnego biegu
yacool napisał(a):
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jestem w Krakowie jako obserwator z ramienia najwyższej komisji ;) - zobaczymy jak się wszystko uda.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18

Nieprzeczytany post

Cześć,

no i jak Fredzio? Podobało Ci się? Trasa malownicza, fajna... Ludzi pewnie około 3 tysięcy biegło. Ostatni kilometr trochę dobijający, ale ogólnie duży plus dla organizatorów.

Pozdrawiam,
Lejek
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Fredzio na razie męczy się w pociągu, ale myślę, że jutro na stronie pojawi się bogata relacja z biegu. Raczej jednak wieczorem niż z rana.
dziob.p
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bylo swietnie, to moj pierwszy bieg a'la zawody i tymbardziej jestem zadowolony
po mimo czasu 25min 59sec 59set (uf... prawie 26) to i tak jestem zadowolony
-na stronie sa juz wyniki

moja dziewaczyna przybiegla na mete po 40 sekundach i pol dnia powtarza ze chce zaczac biegac :D
yacool napisał(a):
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Impreza super!!!!!! Mam nadzieję ze za rok również się odbędzie. Co do końcówki to rzeczywiście bardzo ciekawa... :) najpierw lekki podbieg z ulicy pod Wawel, póżniej ostro w dół, następnie zakręt i w górę, za chwilę w dół i znowu w górę a póżniej ostry finisz :) Mimo wszystko naprawdę było świetnie, wielkie brawa dla organizatorów.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć Dziob,

biegłeś w nowych butkach? Jakie wrażenia?

Pozdrawiam,
Lejek
dziob.p
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bieglem w nich juz kilka nascie razy przed biegiem interrunu
i przyznaje sa swietne
mieciutkie, wygodne, zadnych babli po bieganiu, swietnie amortyzuja - troszke nie trzymaja sie na obrebie wokolo achillesa
ale da sie to przezyc.

Lejek a Ty byles dzisiaj na tym biegu ??
yacool napisał(a):
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć,

jak mógłbym odpuścić taki bieg w rodzinym mieście? Nawet brata wyciągnąłem ;-). Ja 23:27, a mój brat 20:09. Aż strach pomyśleć co by było gdybyśmy wczoraj na jego osiemnastce nie zabalowali... No, ale z drugiej strony osiemnastkę ma się raz w życiu.

Pozdrawiam,
Lejek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Chyba relacji nie będzie. Ja tam pojechałem raczej jako turysta, obserwator a nie reporter. Żeby zobaczyć jak wygląda nowa impreza. Trochę fotek z przyzwyczajenia zrobiłem ale nic szczególnego mi nie wyszło.
dziob.p
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wlasnie widzialem swoje zdjecie na stronei biegu interrun'u

i przyznam ze w zyciu bym nie podejrzewal ze mam taki dziwny wyraz twarzy gdy jestem zmeczony a po czole leje sie pot
:)

gratuluje organizatorom biegu
yacool napisał(a):
Nowicjusz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Też biegłem w tym biegu i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało. Super organizacja! I nawet zdjęcie pamiątkowe można obejrzeć na stronie biegu :)

Pozdrawiam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ