4energy półmaraton 2008
Ja się chyba skuszę. Dobry sprawdzian przed Poznaniem. No i mam do Katowic nie daleko.
-
- Wyga
Faktycznie, grafika strony z ubiegłoroczną datą nie została zmieniona - oczywiście jak najszybciej poprawimy nasz błąd.ruh hożuf pisze:![]()
![]()
Ja bym się zapisał ale się boję podróży w czasie, a na stronie jest że to w zeszłym roku
![]()
![]()
Podróży w czasie bym się nie obawiał

- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję, że w tym roku dam radę przebiec już cały półmaraton (ha, jak w pierwszej edycji).
Z regulaminu widzę, że wracacie do Champion Chipa, po ubiegłorocznych niezbyt dobrych doświadczeniach z innym systemem?
Życzę powodzenia w realizacji edycji 2008 - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało.
Z regulaminu widzę, że wracacie do Champion Chipa, po ubiegłorocznych niezbyt dobrych doświadczeniach z innym systemem?
Życzę powodzenia w realizacji edycji 2008 - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało.
Któż jak Bóg!
-
- Wyga
Tak, wracamy do Champion Chip'aMikael pisze:Mam nadzieję, że w tym roku dam radę przebiec już cały półmaraton (ha, jak w pierwszej edycji).

A przy okazji przygotowujemy kolejną, miłą niespodziankę - o tym już wkrótce.
-
- Wyga
W Paryżu na maratonie w tym roku nie byłem, więc nie wiemMikael pisze:Czyżby z wykorzystaniem Champion Chipa? Jak w Paryżu w tym roku?
Dobra, nie zgaduję, bo jeszcze zepsuję niespodziankę![]()
Czekam cierpliwie.

-
- Wyga
Tradycyjnie, raz w miesiącu spotykają się miłośnicy półmaratonu 4energy wraz z osobami które przygotowują się do startu w naszej imprezie. I choć takie oficjalne treningi odbywają się w każdą ostatnią sobotę miesiąca, by wspólnie pobiegać zapraszamy co tydzień.
Najbliższy trening już jutro, start godz. 9.00 - zbiórka na parkingu Dolina 3Stawy (od ul. Francuskiej)
Serdecznie zapraszamy!
Najbliższy trening już jutro, start godz. 9.00 - zbiórka na parkingu Dolina 3Stawy (od ul. Francuskiej)
Serdecznie zapraszamy!
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie jest płaska, jest podbieg dość konkretny, a ponieważ są trzy pętle to jest on do pokonania trzykrotnie.Nagor pisze:4eng - na Waszej stronie nie mogę znaleźć profilu trasy. Rozumiem, że skoro biegnie ulicami miasta, to jest płaska?
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
-
- Dyskutant
Trasa prowadzi pod wiaduktem kolejowym, to jeden z najniższych punktów w Katowicach, następnie podbieg ul. Kościuszki, to jest coś x 3- obym sprostał.
Wiele magicznych miejsc dla Górnoślązaków katedra, wieża spadochronowa, kino Rialto, spodek, galeria-kawiarnia na rondo.....
Biegnij i patrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiele magicznych miejsc dla Górnoślązaków katedra, wieża spadochronowa, kino Rialto, spodek, galeria-kawiarnia na rondo.....
Biegnij i patrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02