CRACOVIA MARATON
- meryt
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czas netto pasuje co do sekundy,nie włanczałem stopera na bramkach kontrolnych a jedynie w miejscach gdzie były opisane piątki i ostatnie kilometry/bramki były dla mnie w Krakowie zaskoczeniem/szkoda ,że nie było
żadnej na połówce
Pozdrawiam mam piękne zdjęcie w G.Wyborczej nr58 to ja kupiłem 3 gazety i nikt nie chce.
żadnej na połówce
Pozdrawiam mam piękne zdjęcie w G.Wyborczej nr58 to ja kupiłem 3 gazety i nikt nie chce.
grupa biegowa www biegajznami.pl
- Minimalny
- Wyga
Informacja dla Stachniego, jeśli chcesz swoje zdjęcie zrobione w miejscu nawrotu na rynku po pierwszej pętli zgloś się do miroszacha. On bedzie robil wkrotce odbitki, a zdjecie jest przyzwoite 
Szczególne pozdrowienia dla Zbigiego i wszytkich męczenników z pod mostu kotlarskiego. przy okazji zajrzyjcie do działu trening rozpoczne tam temat o radzeniu sobie z różnymi przykrymi wpypadkami w trakcie biegu. Licze na wasze porady
Z niecierpliwościa czekam na fotki z maratonu
Gratulacje Meryt, świetne przygotowanie i rozwaga w trakcie biegu dały piękny wynik. Nie udało sie nam pobiedz razem, a szkoda może coś byś mi doradził, moze następnym razem...

Szczególne pozdrowienia dla Zbigiego i wszytkich męczenników z pod mostu kotlarskiego. przy okazji zajrzyjcie do działu trening rozpoczne tam temat o radzeniu sobie z różnymi przykrymi wpypadkami w trakcie biegu. Licze na wasze porady

Z niecierpliwościa czekam na fotki z maratonu
Gratulacje Meryt, świetne przygotowanie i rozwaga w trakcie biegu dały piękny wynik. Nie udało sie nam pobiedz razem, a szkoda może coś byś mi doradził, moze następnym razem...
Hmm??
- meryt
- Stary Wyga
rozglądałem się za Tobą biegnąc jakiś czas 3km z EWABO /ale nie byłem w jej typie i nieladnie mówiąc przyspieszyłem/.
Masz wiadomość w poczcie za gratulacje skromnie dziękuje.
Masz wiadomość w poczcie za gratulacje skromnie dziękuje.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Serdecznie dziekuje wszystkim za "wspolbieg". Szczegolne dzieki Markowi, dzieki ktoremu miedzy 10 a 30 km udalo mi sie utrzymac tempo przelotowe tak rowne jakbym odmierzal je zegarem atomowym 
Uklony dla Krzycha, z ktorym tym razem udalo mi sie wygrac, nie zmiescilem sie jednak pod jego wynik z Frankfurtu. Krzycho - przepraszam, ze po biegu wpadlem tylko na chwile, ale jak sie jest w tak cudownym miescie jak Krakow i jest tak duzo miejsc do odwiedzenia to program staje sie napiety.
Trzeba tez w koncu ustalic szczegolowe przepisy drugiej edycji Ashia Hansen Cup
Moj wynik.... zadowolony chyba jestem, trasa krakowska szybka raczej nie jest, wiec moja nowa zyciowka 3:27:43 wydaje mi sie wzglednie dobra na dzis.
Po maratonie zastosowalem nowatorska metode odnowy biologicznej - przez szesc godzin lazilem po miescie z dwudziestokilogramowym plecakiem. Na drugi dzien nogi jak nowe, zadnych problemow - polecam wszystkim.

Uklony dla Krzycha, z ktorym tym razem udalo mi sie wygrac, nie zmiescilem sie jednak pod jego wynik z Frankfurtu. Krzycho - przepraszam, ze po biegu wpadlem tylko na chwile, ale jak sie jest w tak cudownym miescie jak Krakow i jest tak duzo miejsc do odwiedzenia to program staje sie napiety.
Trzeba tez w koncu ustalic szczegolowe przepisy drugiej edycji Ashia Hansen Cup

Moj wynik.... zadowolony chyba jestem, trasa krakowska szybka raczej nie jest, wiec moja nowa zyciowka 3:27:43 wydaje mi sie wzglednie dobra na dzis.
Po maratonie zastosowalem nowatorska metode odnowy biologicznej - przez szesc godzin lazilem po miescie z dwudziestokilogramowym plecakiem. Na drugi dzien nogi jak nowe, zadnych problemow - polecam wszystkim.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
DaB fajnie opisałeś walory maratonu gdańskiego. Trochę szkoda ale i tak istnieje duże prawdopodobieństwo, że część naszej grupy wyprawi się tam - choć raczej tylko na "zaliczenie".
Ale ja w sumie w innej sprawie. Otóż czy są jakieś zdjęcia z CM poza tymi szczątkowymi na stronie "Dystansu"?
Ale ja w sumie w innej sprawie. Otóż czy są jakieś zdjęcia z CM poza tymi szczątkowymi na stronie "Dystansu"?
gregoz
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek Legus sporo napstrykał i obiecał mi wysłać. Część wisi na jego stronie - adres w Pogaduchach. Jak dośle, to pokażę światu.
(Edited by krzycho at 10:53 am on May 12, 2004)
(Edited by krzycho at 10:53 am on May 12, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
strona Wojtka: http://votec.fm.interia.pl/
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
przykro mi
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam, ale nie dam...az wroce, a nie bedzie mnie od piatku do przyszlego piatku. Przyniose CD na Pogaduchy, albvo moze wczesniej jakos podrzuce Kaziowi Sedlakowi, ktory umiesci na swojej firmowej stronie.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
To był mój pierwszy maraton. Myślałem, że się zmieszczę w 4h 12'. Połówka dokładnie w 2 godziny, nawet na luzie, potem już było gorzej. kryzys przyszedł na 26 kilometrze - ciało niby moje, ale nogi już nie. Dopiero po 36 kilometrze coś zaskoczyło i do mety już dobiegłem bez problemów. Czas 4.33,40.
Może ktoś wie co zrobić by kryzys nie był tak dotkliwy? Na co dzień biegam 7 - 15 km co drugi dzień. Poza tym ćwiczenia , jak się to ładnie nazywa"ogólnorozwojowe". Nie zamierzam bić rekordów w moim wieku (61) ale chciałbym złamać 4 godziny.
ps. W niedzielę wszystkie zawiasy mnie bolały, ale poniedziałek już był O.K.
Kochani! co robicie by zmniejszyć kryzys?!
Może ktoś wie co zrobić by kryzys nie był tak dotkliwy? Na co dzień biegam 7 - 15 km co drugi dzień. Poza tym ćwiczenia , jak się to ładnie nazywa"ogólnorozwojowe". Nie zamierzam bić rekordów w moim wieku (61) ale chciałbym złamać 4 godziny.
ps. W niedzielę wszystkie zawiasy mnie bolały, ale poniedziałek już był O.K.
Kochani! co robicie by zmniejszyć kryzys?!
bieganie jest koniecznością, życie nią nie jest
- Kuba C
- Wyga
Biec równym tempem i pierwszą połówke wolniej.
W tedy w ogole unikniesz kryzysu. A takie próby "nadrobiena" kończą się marszem na końcu
W tedy w ogole unikniesz kryzysu. A takie próby "nadrobiena" kończą się marszem na końcu
Kuba--------------------------------------------
KKB Dystans Kraków
KKB Dystans Kraków
- meryt
- Stary Wyga
wyczytałem ,że podczas kryzysu mażna brać twardego cukierka,ja podczas moich wolnych biegów jem jednego cukierka na 10km przepijam wodą/cukierki twarde/ kryzysów nie mam,podczas ostatniego maratonu poczęstowałem 21latka próbującego przejść do marszu,cukierek reprymenda słowna i ukończył CM za moimi plecami solidnie poniżej 4godzin