II-gi PÓŁMARATON MŁOCIŃSKI SBBP

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to pierwsza relacja. Bilet do kina kosztuje około 20zł. A tu zu 5 zł dużo większa przyjemność. Szkoda że za rok  będzie trudniej taki bieg wpasować (rok przestępny). Podziękowania dla organizatorów.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
PKO
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pomimo przybycia na start grubo ponad setki biegaczy organizacja była tak dobra, że faktycznie tysiąc mógłby biec bez problemu. Ogólnie impreza bardzo udana - świetna atmosfera. A poza tym co tu dużo mówić PAweł dał mi dziś bardzo atrakcyjny prezent.....oraz miałem przyjemność poznać Stonogę wraz ze wszystkimi 24 odnóżami (następnym razem wkazane by było żebym z nim pobiegł bo poprawiłbym się nieco ornitologicznie)......i wielu innych forumowiczów i nie tylko.........
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie idę na tępówki aby w przyszłtym roku pobiec  z czcigodnym Our Burns.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam... sądzę, że z imprezy plenerowej jaka na początku była planowana. Wyszła bardzo dobrze zorganizowana  impreze masowa. Wielkie gratulacje dla FREDZIA, PAwła, Joycat, sędziego i innych którzy włożyli swój trud aby można było w super atmosferze przebiec 21 km
Ibex    
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwaga, dzisiaj o 18 w TVP3 będzie reportaż z naszego biegu.

Naszą skromną imprezę odwiedziło dwóch naprawdę dobrych sportowców. Ukryte pod pseudonimem sióstr Adamskich dwie czołowe polskie i europejskie przedstawicielki dyscyplin wytrzymałościowych wbiegły na 20 i 21 miejscu w klasyfikacji generalnej z czasem 1:34.01 (domyślam się, że to dla naszych pań tempo treningowe). Jako skromny przedstawiciel organizatorów chciałbym podziękować naszym paniom za zaszczycenie swoim udziałem naszej imprezy.

No, i w ogóle chciałbym podziękować wszystkim za wzięcie udziału w biegu - jak na starcie staje setka ludzi to czuje się atmosferę zawodów.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ja też wszystkim dziękuje.
Relacja wkrótce.
Na razie opracowuje wyniki za co zabrałem się dopiero teraz (17:20) bo do tej pory spalem (rano wstać musiałem, żeby herbatę przygotować :) )
Ja robiłem herbatę a Leszek grzał wino. A PAwel wspinał się po samochodzie na drzewo żeby baner wieszać.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

I przepraszam za to, że w oficjalnych wynikach mogą pojawić się nieco inne czasy niz te których się spodziewacie :hahaha:
ale tak to jest niestety z sędziami, taka dostałem listę z czasami. Kiedyś Kociemba który prowadził Grześka Powałkę miał czas o ponad minutę gorszy od Grześka.
Mam nadzieję, ze dzis będzie lepiej.
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja również chciałem dołączyć się do podziękowań za organizację imprezy. Było wspaniale, aż chciałoby się powiedzieć jeeeszczeee!!! A to dopiero za ... pół roku :(
Jeszcze jedno, gratulacje dla zwycięzców i ... pokonanych. A najbardziej gratuluję Pirowi - super czas! Deklaruję się mu czyścić buty ... do samego Dębna a przy okazji swoje strasznie ubrudzić ( no bo od Dębna on będzie czyścił moje :hahaha: :taktak:)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

:hahaha:
Bylismy w Kurierze !!!
Nagrałem na szybko przez mikrofon - sorry za głos "O!" ale to chyba mój wujek szalenie podekscytowany krzyknał jak mnie zobaczył na ekranie.

Tu jest link do pliku mp3

Najpierw mówię ja, potem Joycat a potem Pit.
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratuluje bardzo dobrej imprezy !!!
Bylo SUPER!!! :)
Awatar użytkownika
active
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla organizatorów!!!
Extra imprezka, może by tak co kwartał ?

No i zrobiłem życiówkę :)

pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

No to gratuluję wyników.

TU SĄ WYNIKI
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

I pare fotek jest już na stronie, więcej będzie wkrótce.
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wielkie uznanie dla FREDZIA, PAwla i wszystkich osób wspomagających za kawał wspaniałej roboty, która pozwoliła ponad setce osób spędzić we wspaniałej atmosferze te niedzielne przedpołudnie.
Dla Joycat z imponujący wzrost formy, złamanie 2h i za to, że z niezrozumiałych powodów postanowiła jeszcze tym razem dać mi wygrać.
Dla Piro, który nieuchronnie zmierza do biegowej beatyfikacji. (przy okazji, czy były pobierane próbki moczu ?)
Dla ours bruna za konsekwentne wykorzystywanie przyznanego mu abonamentu na zajmowanie miejsca na podium.
Dla wszystkich startujących za intuicję, która pomogła im w podjęciu decyzji o wziąć udział w tym biegu i dzięki którym atmosfera była wyjątkowa.
Dla WOTu  za rozsądne wykorzystanie kilkunastu sekund emisji w dzisiejszym Kurierku. Joycat, FREDZIO i Pit stają się biegowymi ikonami i przechodzą do panteonu symboli kultury masowej.

(Edited by Kociemba at 9:53 pm on Dec. 28, 2003)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

:hahaha:
Dzięki Kociemba
Ale schodząc na ziemię - to Pebe zauważył błąd w wynikach - Marsjan jest dwukrotnie.
Patrzę w to co dostałem od sędziów - I jest!! Nr startowy 58 jest w dwóch miejscach - na miejscu 62 i 70.
Sorry - pojęcia teraz nie mam kto to może byc ta druga osoba.
I znowu zaczynam się zastanawiac - czy następnym razem nie powinienem sam zacząć sędziowac.
Mam jednak do siebie wieksze zaufanie a po wpadkach z sędziami na pucharze maratonu .... no cóż - trzeba się zastanowić.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ