14.06.2003r BIEG W MICHAŁOWICACH
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak się wyrobię to będę, nie skreślajcie mnie tak od razu. Regulamin odpuszczam, zrobił się taki sensowny standart w MP, że informacje o biegu mają formę najczęściej regulaminu i tak się już przyzwyczaiłem. Poza tym uważam że w uczestnictwie w imprezie biegowej jest coś z transakcji handlowej, a taką najlepiej określa umowa, która w przypadku imprez biegowych ma formę regulaminu. Tu mamy raczej do czynienia z imprezą towarzyską a nie handlową, a Mifor strasznie zalatany, niemal zmobilizowany do Armii, więc rozumiem jego wstręt do regulaminów. Nie pisz, Mistrzu, organizuj! Postaram się być. 

-
- Zaprawiony W Bojach
Mała poprawka do mapki.
Zamieszczona na forum trasa ma 4930m
i tyle ma 2-okrążenie.
Pierwsze po 4km biegnie od Kolejowej róg Słowackiego, na rozwidleniu w lewo Topolową do Szkolnej, która jest już przebita do Topolowej (stary plan) i ma 5070m,
co razem daje 10 000m.
Znaczki km na trasie zostaną odpowiednio przestawione po pierwszym okrążeniu.
Co do losowania - losami będą odcinki kart startowych zdane na mecie. Będą numery i karty startowe.
Poza tym to co mogę juz potwierdzić to każdy dostanie:
1. Pić
2. Jeść
3. Loda Koral
4. Koszulkę
5. Wszystkie Panie upominki (i gratisowy makijaż po
biegu na stoisku AVONU)
6. Zwycięzcy generalki - nagrody pamiątkowe i dyplomy
7. Zwycięzcy Mistrzostw Michałowic - j.w.
8. Loswanie zestawu TVSAT - wiadomo wśód wszytkich
co ukończyli bieg.
10. Jeżeli, frekwencja, sponsorzy i komisja w składzie:
Mifor, Dyrektor Biegu i Jacek Popko pozwolą na
wprowadzenie klasyfikacji wiekowej, to wyróżnimy
conajmniej pierwsze miejsca.
11. Coś ekstra i nie powiem dla kogo - bo wszyscy będą
chcieli.
A, dla wszystkich gości z miasta, Kuba Sienkiewicz zaśpiewa "Jestem z Miasta".
Przyjedzie Jacek Gardener ze sprzetem sportowym na kiermasz, może też pobiegnie.
Imprezę komentował będzie wasz ulubiony sprawozdawca i ArcyOberPresident Maratonu Warszawskiego Marek T. znany jako EMTE
Śtuczne ognie z Michałowickiej hurtowni ok. 22:00
z ostatnią piosenką koncertu.
Później ognisko z kiełbachą i piwem oraz zajęcia
w podgrupach
Mifor
PS
Powstała inicjatywa zmiany nazwy Michałowice na Miforowice, no nie wiem, nie wiem ...
Zamieszczona na forum trasa ma 4930m
i tyle ma 2-okrążenie.
Pierwsze po 4km biegnie od Kolejowej róg Słowackiego, na rozwidleniu w lewo Topolową do Szkolnej, która jest już przebita do Topolowej (stary plan) i ma 5070m,
co razem daje 10 000m.
Znaczki km na trasie zostaną odpowiednio przestawione po pierwszym okrążeniu.
Co do losowania - losami będą odcinki kart startowych zdane na mecie. Będą numery i karty startowe.
Poza tym to co mogę juz potwierdzić to każdy dostanie:
1. Pić
2. Jeść
3. Loda Koral
4. Koszulkę
5. Wszystkie Panie upominki (i gratisowy makijaż po
biegu na stoisku AVONU)
6. Zwycięzcy generalki - nagrody pamiątkowe i dyplomy
7. Zwycięzcy Mistrzostw Michałowic - j.w.
8. Loswanie zestawu TVSAT - wiadomo wśód wszytkich
co ukończyli bieg.
10. Jeżeli, frekwencja, sponsorzy i komisja w składzie:
Mifor, Dyrektor Biegu i Jacek Popko pozwolą na
wprowadzenie klasyfikacji wiekowej, to wyróżnimy
conajmniej pierwsze miejsca.
11. Coś ekstra i nie powiem dla kogo - bo wszyscy będą
chcieli.
A, dla wszystkich gości z miasta, Kuba Sienkiewicz zaśpiewa "Jestem z Miasta".
Przyjedzie Jacek Gardener ze sprzetem sportowym na kiermasz, może też pobiegnie.
Imprezę komentował będzie wasz ulubiony sprawozdawca i ArcyOberPresident Maratonu Warszawskiego Marek T. znany jako EMTE
Śtuczne ognie z Michałowickiej hurtowni ok. 22:00
z ostatnią piosenką koncertu.
Później ognisko z kiełbachą i piwem oraz zajęcia
w podgrupach

Mifor
PS
Powstała inicjatywa zmiany nazwy Michałowice na Miforowice, no nie wiem, nie wiem ...
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Z tym przestawianiem znakow km to nie do konca rozumiem pomysl. Nie lepiej postawic podwojne oznaczenia np w innych kolorach lub po roznych stronach trasy? No bo beda one zmieniane po skonczeniu okrazenia przez pierwszego zawodnika czy przez ostatniego? Jak przez ostatniego, to jakos nie widze sensu. Jak przez pierwszego, to bedzie troche zamieszania, bo do jakiegos dublowania przypuszczam dojdzie. Czy sie myle, czy czegos nie rozumiem?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli będą biegnący na mniej niż 30min. (czego wszystkim życzę) i pow. 70min to jest takie ryzyko na 9km kilometrze. Ale nie podam sie z tego powodu do dymisji. Dzieci w szkole zrobiły odwracane znaczki, bo miało być równo 2 x 5000m ale nie wyszło.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ilość otwarc tematu zdublował MODELE i dochodzi do HUMORU, jak to się przekłada na frekwencję ? Jak :10
to zaczynam się bać.
Ludzie !!!!
W Michalowicach jest beznadziejnie, dziurawe drogi, kwaśne deszcze, samoloty zrzucaja paliwo, piwo jest ciepłe, trasa ma 11km, nie ma regulaminu, biją miastowych, cyklistów i biegaczy ...

to zaczynam się bać.
Ludzie !!!!
W Michalowicach jest beznadziejnie, dziurawe drogi, kwaśne deszcze, samoloty zrzucaja paliwo, piwo jest ciepłe, trasa ma 11km, nie ma regulaminu, biją miastowych, cyklistów i biegaczy ...

- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
póki co same zachęcające teksty:hej:
nie rozumiem, czy tylko tyle osób zapisało się do biegu? Noooo to mam szansę na pudło w swojej kategorii biegowej.
Qrde no nie tyle lodów, tyle niesamowitości i tylko 10 osób? A z jakich regionów nie zgłosił się nikt? Należy zainteresować ich - i wrzucić link do tej strony na stronach ich grup biegowych
byleby nie potraktowali tego jako spamu
nie rozumiem, czy tylko tyle osób zapisało się do biegu? Noooo to mam szansę na pudło w swojej kategorii biegowej.

Qrde no nie tyle lodów, tyle niesamowitości i tylko 10 osób? A z jakich regionów nie zgłosił się nikt? Należy zainteresować ich - i wrzucić link do tej strony na stronach ich grup biegowych

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl