BMW Półmaraton Praski [Warszawa, 31.08.2014]
- hatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:48
- Życiówka w maratonie: 3:28:01
Panom, którzy tak bardzo spinają się z powodu karygodnych zapisów w regulaminie przypominam, że najskuteczniejszy sposób głosowania jaki ludzkość wymyśliła to głosowanie portfelem.
Jak jest syf w regulaminie to w tym nie uczestniczę i nie dorzucam swojego grosza do imprezy.
btw. argument o wtrynianiu się w terminy w momencie kiedy mamy 2000 imprez biegowych w kraju jest dość zabawny.
Osobiście, przed BMW Maratonem połówka tego samego sponsora pasuje jak ulał.
Bardzo ciekawi mnie jak szarpną temat trasy jeśli miałby iść Wałem M. i mieć coś wspólnego (jak głosi wieść gminna) z Soho.
Jak jest syf w regulaminie to w tym nie uczestniczę i nie dorzucam swojego grosza do imprezy.
btw. argument o wtrynianiu się w terminy w momencie kiedy mamy 2000 imprez biegowych w kraju jest dość zabawny.
Osobiście, przed BMW Maratonem połówka tego samego sponsora pasuje jak ulał.
Bardzo ciekawi mnie jak szarpną temat trasy jeśli miałby iść Wałem M. i mieć coś wspólnego (jak głosi wieść gminna) z Soho.
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50
- Życiówka w maratonie: brak
Jakaś dziwna sprawa z tym biegiem, w sumie za dużo nie wiadomo a już tyle kontrowersji. Ludzie mocno się zainteresowali nową imprezą nie znając żadnych szczegółów oprócz ładnego logo i znanego sponsora ( a może własnie dlatego?) Są inne imprezy sprawdzone, które udają się co roku a nie ma takiego parcia jak na tą...
- piglet
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:43
- Życiówka w maratonie: 3:15:06
To nie jest takie dziwne. Przed maratonem w Wawie może to być korzystna dla stołecznych biegaczy impreza.
Wychodzisz z domu biegniesz i za cenę startowego masz imprezę ogarniętą w 4 godziny.
Nie ma alternatywy.
Wychodzisz z domu biegniesz i za cenę startowego masz imprezę ogarniętą w 4 godziny.
Nie ma alternatywy.
1000m - 2:56, 1500m - 5:18, 3000m - 11:09, 5km - 19:07, 10km - 39:38, 15km - 1:00:06, 21,1km - 1:28:28, 42,2km - 3:15:06
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Na profilu imprezy na Endomondo jest mapka z trasą. Na oficjalnej stronie jej nie ma. Hmm...?
http://www.endomondo.com/event/qPccVEzyF7c
- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
nodrog pisze:Na profilu imprezy na Endomondo jest mapka z trasą. Na oficjalnej stronie jej nie ma. Hmm...?
jakaś dziwna ta mapka. U mnie widać tylko niebieskie kropy oznaczające kilometry (ale który to km nie wiadomo) i biało-niebieskie start meta. Ale miałbym trasę prawie pod oknem

- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
bardzo dziwna.PanTalon pisze:jakaś dziwna ta mapka.
biorąc pod uwagę że trasa ma 20,16 km, już wiem skąd wzięło się hasło o najszybszym półmaratonie w kraju

Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Piszę to wbrew sobie, ale ta trasa zablokuje ruch drogowy na Pradze. Na Pradze jest fatalna sieć dróg, to nie lewobrzeżna Warszawa i nie da się niczego ominąć, chyba że właśnie lewą stroną Warszawy. Mimo, że ta blokada będzie trwała pewnie 3-4h ale i tak mam mieszane uczucia 

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie przesadzajmy, kawałek objazdu i po sprawie..., a że znajdą się tacy którym nie będzie pasowało to chyba oczywista oczywistośczoltar7 pisze:Piszę to wbrew sobie, ale ta trasa zablokuje ruch drogowy na Pradze. Na Pradze jest fatalna sieć dróg, to nie lewobrzeżna Warszawa i nie da się niczego ominąć, chyba że właśnie lewą stroną Warszawy. Mimo, że ta blokada będzie trwała pewnie 3-4h ale i tak mam mieszane uczucia

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Nie mam dziś sił na wczytywanie się w regulamin i przeglądanie stron tematu.
Są w końcu jakieś dziwne zapisy w regulaminie? Nie wiem, jakieś zapędy w postaci zmuszania mnie do badań? Jakieś jaja z nakładaniem na zawodnika kosztów obsługi medycznej w przypadku zasłabnięcia/śmierci? Jakiś zakaz działania na szkodę organizatora?
Nadal nie ma trasy
Są w końcu jakieś dziwne zapisy w regulaminie? Nie wiem, jakieś zapędy w postaci zmuszania mnie do badań? Jakieś jaja z nakładaniem na zawodnika kosztów obsługi medycznej w przypadku zasłabnięcia/śmierci? Jakiś zakaz działania na szkodę organizatora?
Nadal nie ma trasy

-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Czy ktoś wie gdzie można znaleźć ilość zarejestrowanych uczestników do tego półmaratonu?
Na stronie organizatora raczej się nic nie aktualizuje.
www.bmwpolmaraton.pl
Czy ktoś wie gdzie można znaleźć ilość zarejestrowanych uczestników do tego półmaratonu?
www.bmwpolmaraton.pl
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
Sylw3g pisze:Nadal nie ma trasy
naprawdę nie słyszeliście o śnie zimowym? cierpliwości..Lukasz123321 pisze:Czy ktoś wie gdzie można znaleźć ilość zarejestrowanych uczestników do tego półmaratonu?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
- Aelion
- Stary Wyga
Pokój z jednym łóżkiem dwuosobowym bardzo blisko startu półmaratonu - ul. Siennicka wynajmę
Również biegnę więc chętnie pomogę biegaczom poszukującym schronienia przed półmaratonem.
Cena 55zł
80zł przy dwóch osobach.
696 460 723

Cena 55zł
80zł przy dwóch osobach.
696 460 723