XXII BN

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Super! Dzięki za tabelkę!
PKO
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

/nieaktualne/
Ostatnio zmieniony 11 lis 2010, 19:15 przez LadyE, łącznie zmieniany 1 raz.
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:08

Nieprzeczytany post

Nie ściągaj z niego tyle :)
I am addicted.
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

Moje wrażenia po biegu raczej pozytywne, choć np. nie wiedziałem, że jest jakiś posiłek, nie mówiąc już o tym, że musiała mi wystarczyć woda, bo izotonik był brany hurtowo przez niektórych. Startowałem ze strefy 60min, ale nawyprzedzałem się co niemiara, niektórzy to naprawdę bez wyobraźni do przodu się wepchali. Mimo to udało się na moim 2 biegu na 10km w życiu osiągnąć swój rekordowy wynik 58:58 za co jestem szczególnie wdzięczny "zającowi" Robertowi Jagielskiemu, który nadawał świetne równe tempo i był wspaniałym towarzyszem w tym biegu. Co do czasu to mój netto różnił się od zmierzonego przeze mnie o 2sek, ale to pewnie dlatego, że zbyt późno za linią mety wyłączyłem stoper. Generalnie pogoda super, bieg również ;)
Mirek na tej liście niestety mnie nie ma, pewnie Ci umknąłem ;)
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:zastanawia mnie jedna rzecz - albo tak wiele osob poprawilo swoj wynik z wrzesnia (szczegolnie kobiet), albo w tym biegu wzielo udzial o wiele wiecej lepszych zawodnikow jak w biegnij warszawo ... mimo lepszego czasu mam niemal dwa razy gorsza klasyf, zarowno jesli idzie o ogol jak i przy podziale na plec
Ja się pogorszyłam od ostatniego startu ;)
ale byłam połamana....
Niemniej- byłam pierwszą kobietą z Warszawy :)
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

janior pisze:Moje wrażenia po biegu raczej pozytywne, choć np. nie wiedziałem, że jest jakiś posiłek, nie mówiąc już o tym, że musiała mi wystarczyć woda, bo izotonik był brany hurtowo przez niektórych. Startowałem ze strefy 60min, ale nawyprzedzałem się co niemiara, niektórzy to naprawdę bez wyobraźni do przodu się wepchali. Mimo to udało się na moim 2 biegu na 10km w życiu osiągnąć swój rekordowy wynik 58:58 za co jestem szczególnie wdzięczny "zającowi" Robertowi Jagielskiemu, który nadawał świetne równe tempo i był wspaniałym towarzyszem w tym biegu. Co do czasu to mój netto różnił się od zmierzonego przeze mnie o 2sek, ale to pewnie dlatego, że zbyt późno za linią mety wyłączyłem stoper. Generalnie pogoda super, bieg również ;)
Mirek na tej liście niestety mnie nie ma, pewnie Ci umknąłem ;)

Właśnie! Takie info - ta lista jest zrobiona na 70 stronach ze 100 jakie były..pozostałe czasy z tych 30 stron były w okolicach 60 minut i wyżej, więc mogą być braki w dalszych miejscach - po prostu nie chciało mi się aż tak daleko wchodzić, gdyż tam były czasy powyżej 50 minut :) Jeśli ktoś chce to mogę uzupełnić, w każdym bądź razie liczę, że organizatorzy udostępnią gdzieś takową listę :)

DOM - 4?
I am addicted.
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

Dominika, no faktycznie pogorszyłaś się, aż o całe 12.....sekund :hahaha: (jeśli czas w podpisie to życiówka)
Jestem totalnym amatorem i może się nie znam, ale trochę poczytuję Twojego bloga i jak dla mnie to jesteś niesamowita.
Ja nigdy nie osiągnę takich czasów, a Ty masz jeszcze tak wiele przed sobą. Życzę Ci wielu sukcesów :)
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja to tylko powiem, że jeśli kiedykolwiek choć zbliżę się do Twoich wyników to na mecie dosłownie chyba się zesram ze szczęścia :)
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, 00:19 przez mirek87, łącznie zmieniany 1 raz.
I am addicted.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

urocze ;)
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mirku zycze Ci zatem, bys sie nie zblizył:D:D. mogloby byc niemilo:P
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hehe spoko, wątpię bym dał radę:)
I am addicted.
esmokd
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja z kolei chciałbym przede wszystkim podziękować organizatorom akcji /Biegam bo lubię/, bez której pewnie nie mógłbym wziąć udziału w tej imprezie;-)
Wynik co prawda dużo gorszy niż na Biegnij Warszawo, ale biorąc pod uwagę to, jak się czułem to i tak jestem zaskoczony wynikiem (niewiele, ale poniżej 50 minut),
nawet dorwałem się do Powersoczku za linią mety;-P
Co nie zmienia faktu że trochę przykro się zrobiło, kiedy wyprzedził mnie pan "dziadek" z napisem na tylnej części koszulki "biegnę na 45 minut";-P

Pierwszy raz startowałem w Biegu Niepodległości i mile byłem zaskoczony strefami przed linią startu (większą liczbą aniżeli tylko VIP/reszta), nawet jeżeli sporo osób wbrew wszystkiemu postanowiło rozpocząć bieg z jak najbardziej wysuniętej do przodu pozycji - duży plus dla organizatora;-)
Tylko dosyć niepewnie mi się biegło w drodze powrotnej wiaduktem nad al. Jerozolimskimi - z lewej ludzie z kijkami, przede mną szeroko rozstawiający nogi rolkarze...

Chyba wystarczy - Dziękuje, pozdrawiam, szukam fotek;-)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

DOM pisze:
LadyE pisze:zastanawia mnie jedna rzecz - albo tak wiele osob poprawilo swoj wynik z wrzesnia (szczegolnie kobiet), albo w tym biegu wzielo udzial o wiele wiecej lepszych zawodnikow jak w biegnij warszawo ... mimo lepszego czasu mam niemal dwa razy gorsza klasyf, zarowno jesli idzie o ogol jak i przy podziale na plec
Ja się pogorszyłam od ostatniego startu ;)
ale byłam połamana....
Niemniej- byłam pierwszą kobietą z Warszawy :)
chyle nisko czolo :)

ja tez bylam pierwsza kobieta ze swojej miejscowosci ... szkoda ze jedyna :hahaha:

wlasnie sobie wyliczylam ze druga polowe przebieglam w 19 i pol minuty :orany: pierwsza w w prawie 28 minut u Was tez sa takie roznice? tak sobie teraz mysle ... gdyby nie ten korek
datom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53:55

Nieprzeczytany post

Z tego co napisałaś to w drugiej piątce wyszedł Ci czas ok. 3:54/km. Nie wiem tylko czy wzięłaś pod uwagę, że czas pierwszej piątki jest brutto, czyli od wystrzału a drugiej od momentu przekroczenia 5 km. Podsumowując: od czasu na 5 km powinnaś odjąć różnicę czasu brutto i netto.
Jeśli to co napisałem uwzględniłaś w swoich obliczeniach to gratuluję świetnego wyniku i jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich możliwości.
Pozdrawiam.

Tomek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziekuje za wytlumaczenie :) sadzilam ze skoro polowka jest za czasem netto i czcionka nie tak wytluszczona to i ten jest netto. no to juz sie nie bede cieszyc :hahaha: niby wszystko na papierze a nie wiele z tego wynika ...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ