BIEG CRACOVIA INTERRUN 6 czerwca Rynek Główny Kraków
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No napewno nie sa , pierwszy zawodnik ma z 10 fotek i jeszcze jakis z pierwszej 10 tki pozniej jest przeskok na srodek stawki cos kolo 200 miejsc spr po nr startowych :P
"Nie ważny jest triumf lecz walka , istotną rzeczą jest nie zwyciężać lecz umiejętnie toczyć rycerski bój"
-
- Dyskutant
No ale ma byc uzupełniana lista z wynikami wiec moze sie załapie :P na stronie biegu beda jakies foty ?:D
"Nie ważny jest triumf lecz walka , istotną rzeczą jest nie zwyciężać lecz umiejętnie toczyć rycerski bój"
-
- Stary Wyga
jednym słowem żenada, jestem ciekaw czy organizatorzy wiedzą o tym że dali d...pe z organizacja.kamilos pisze:Te zdjęcia drugiego zawodnika są mojego kolegi, który nie został sklasyfikowany nawet!
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Moim zdaniem to sie nie popisali... Ja rozumiem ze masówka że ludzi od groma... ale to był nie pierwszy taki bieg więc przygotowani być powinni... co do zachowania na finiszu nie mam zastrzeżeń.. szybko woda, medal, obwarzanek. Ale co do klasyfikacji to żenada! myślałem że na skawińskim było najgorzej bo kody kreskowe były zczytywane na mecie.. a jadnak InterRun ich pobił, gubiąc zawodników! dla mnie to bardzo dziwne...
-
- Rozgrzewający Się
Zenada ze zdjeciami i dyplomem. Przepraszam bardzo, przjechalem ponad 200 km z Łodzi do Krakowa (podroz na cały dzień) i nie przyjade do Galerii Krakowskiej zeby odebrac zdjecia z biegu, chociaz zalezalo mi na tym. Obiecywali, ze wszytsko bedzie online jak rok temu - zobaczcie: http://www.interrun.pl/krakow2009/Sleczek pisze:jednym słowem żenada, jestem ciekaw czy organizatorzy wiedzą o tym że dali d...pe z organizacja.kamilos pisze:Te zdjęcia drugiego zawodnika są mojego kolegi, który nie został sklasyfikowany nawet!
Natmiast dobre rzeczy w biegu to niewatpliwie super koszulka, swietna do biegania (material nie taka szmata jak inni dają), wykorzystuje ją teraz. No i medal oraz duza tolerancja, bo spoznilem sie 25 minut na impreze.
Są dobre i zle strony InterRun, wiec mysle ze wpadne za rok

-
- Dyskutant
dzieki za info wchodzilem co jakis czas na stronke ale nie w wyniki :P
-
- Dyskutant
no tylko czasu troszkę potrzebowali ale lepiej późno niż wcale :P