z tego co wiem Rafał Wójcik chyba w Wa-wie nie wystartuje słyszałem że ma startować w 1-y weekend kwietnia w Półmaratonie w Berlinie.Nagor pisze:Wojtek, jednak jeszcze trochę pocisnę. W tej informacji prasowej jest tylko kilka nazwisk, a mnie interesuje coś więcej, także dziewczyny z poziomu 1.15.-1.17 i faceci z poziomu 1.05-1.07, czyli ta, powiedzmy, szeroka czołówka. Może dałoby zrobić taka listę, bo przeglądanie tych 4000 nazwisk to rzecz praktycznie niemożliwa?
Wiem np. że ma zamiar wystartować Ania Jakubczak i jestem ciekaw, z kim może się zmierzyć, bo przypuszczam, że raczej nie z Etiopką. Podobnie u facetów - ma być chyba Paweł Ochal? Kto jeszcze? Na razie mam tylko takie prywatne, pojedyncze informacje, a fajnie by było zerknąć na szerszą listę, jak przed maratonem. Tym bardziej, że Ci Kenijczycy i Etiopczycy mnie w ogóle nie interesują, jestem ciekaw, jak wypadną Polacy. Biegnie może Rafał Wójcik?
A może Heniu Szost się pojawi jeśli gdzieś nie pojedzie na obóz to może pobiegnie czytałem w wywiadzie po MP w przełajach.
Zgadza się też warto było by zobaczyć taką listę kto pobiegnie z Polskiej czołówki Mężczyzn oraz Kobiet bo Etiopka i Kenole to wiadome

Ja nie czołówka ale planuje pobiec - chce poniżej 1h 20min pod to się szykowałem ale co wyjdzie z tego zobaczymy za tydz. w Niedzielę

Jakby coś to mój Numer Startowy " 2205 " - ja będę już w sobotę w Wa-wie a nocleg planuje na Hali Sportowej