Maraton Wrocław 27 kwietnia
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Byłbym bardzo wdzięczny za ten planik. Mój e-mail to: neutrino_5@poczta.onet.pl
Mój numer startowy 355. Wyskoczą dwa obrazki, na tym po lewej to ja. Fotka z prawej to chyba wizja mojej osoby za 20 lat, niezły rumcajs ze mnie będzie.
Ten jegomość z brodą miał numer 855, tyle że 8 przysłonił i stąd to zmaieszanie.
Mój numer startowy 355. Wyskoczą dwa obrazki, na tym po lewej to ja. Fotka z prawej to chyba wizja mojej osoby za 20 lat, niezły rumcajs ze mnie będzie.

-
- Stary Wyga
No nie wiem czy taka bomba. Bombowe to są ceny za zdjęcia. Ciekawe, czy w ogóle ktoś z Polski kupi?SLUCHAJCIE ta STRONA jest bomba:
http://www.marathon-photos.com/
wpisujac swoj numer startowy mozecie siebie znalezc,
Mój numer: 259
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
-
- Wyga
- Kontakt:
Ja mam 6 zdjęć.
Ceny więcej niż europejskie, ale trzeba przyznać, że zdjęcia dobrze zrobione (chodzi mi o ujęcia), bo niestety jakość ze zrozumiałych względów kiepska. Mój numer startowy to 83, a Darka który dzielnie holował mnie do mety w moim maratońskim debiucie to 75.
Ze względu na ceny wystarczą mi zdjęcia na maratonachpolskich.pl też są dobre i w dodatku Michał wysyła je bezpłatnie
Ceny więcej niż europejskie, ale trzeba przyznać, że zdjęcia dobrze zrobione (chodzi mi o ujęcia), bo niestety jakość ze zrozumiałych względów kiepska. Mój numer startowy to 83, a Darka który dzielnie holował mnie do mety w moim maratońskim debiucie to 75.
Ze względu na ceny wystarczą mi zdjęcia na maratonachpolskich.pl też są dobre i w dodatku Michał wysyła je bezpłatnie
-
- Wyga
- Kontakt:
Proszę o kontakt dziewczynę z numerem 182.