Półmaraton Warszawski
- torronto
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:21
- Życiówka w maratonie: 2:58:52
- Kontakt:
Czy na stronie PW będzie opublikowana lista drużyn, które zostały zgłoszone do klasyfikacji drużynowej?
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem, co to za zawodniczka, ale brakuje mi na stronie listy elity tego biegu - czemu tego nie zrobicie? Chyba że gdzies jest, ale zawsze czytam to z ciekawością, np. przed maratonem ,a tu nie mogę znaleźc...
- izaA
- Stary Wyga
Zaraz, zaraz, coś mi świta...twoja żona Wojtku, jest dwojga nazwisk, panieńskie ma Panejko, tak? Sądząc z daty urodzenia, to może być twoja teściowa! Czy jestem na dobrym tropie? Jest jakaś nagroda w tym konkursie?
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Chyba trafiłeśizaA pisze:Sądząc z daty urodzenia, to może być twoja teściowa! Czy jestem na dobrym tropie?

-
- Zaprawiony W Bojach
A tutaj: http://www.polmaratonwarszawski.pl/biur ... e/faworyciNagor pisze:Nie wiem, co to za zawodniczka, ale brakuje mi na stronie listy elity tego biegu - czemu tego nie zrobicie? Chyba że gdzies jest, ale zawsze czytam to z ciekawością, np. przed maratonem ,a tu nie mogę znaleźc...
- Nagor
- Ekspert/Trener
Wojtek, jednak jeszcze trochę pocisnę. W tej informacji prasowej jest tylko kilka nazwisk, a mnie interesuje coś więcej, także dziewczyny z poziomu 1.15.-1.17 i faceci z poziomu 1.05-1.07, czyli ta, powiedzmy, szeroka czołówka. Może dałoby zrobić taka listę, bo przeglądanie tych 4000 nazwisk to rzecz praktycznie niemożliwa?
Wiem np. że ma zamiar wystartować Ania Jakubczak i jestem ciekaw, z kim może się zmierzyć, bo przypuszczam, że raczej nie z Etiopką. Podobnie u facetów - ma być chyba Paweł Ochal? Kto jeszcze? Na razie mam tylko takie prywatne, pojedyncze informacje, a fajnie by było zerknąć na szerszą listę, jak przed maratonem. Tym bardziej, że Ci Kenijczycy i Etiopczycy mnie w ogóle nie interesują, jestem ciekaw, jak wypadną Polacy. Biegnie może Rafał Wójcik?
Wiem np. że ma zamiar wystartować Ania Jakubczak i jestem ciekaw, z kim może się zmierzyć, bo przypuszczam, że raczej nie z Etiopką. Podobnie u facetów - ma być chyba Paweł Ochal? Kto jeszcze? Na razie mam tylko takie prywatne, pojedyncze informacje, a fajnie by było zerknąć na szerszą listę, jak przed maratonem. Tym bardziej, że Ci Kenijczycy i Etiopczycy mnie w ogóle nie interesują, jestem ciekaw, jak wypadną Polacy. Biegnie może Rafał Wójcik?