Maraton Wrocławski
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chciałbym, ale mam problemy z kolanem i pozostaje mi tylko trening wirtualny. Wolę dać odpocząć stawą, bo może dzięki temu uda mi się jakoś doczłapać do mety.
- kichol
- Wyga
Chciałbym jechać do wrocławia ale na półmaraton ale jeszcze nie wysłałem zgłoszenia i musze zapłacić droższe wpisowe tylko teraz nie wiem czy dostane ten plecaczek który tam niby się dostaje bo jak tak to nawet troche mi się opłaca zapłacić te 75 PLN Nie wiecie przypadkiem jak to jest??????
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Plecaczek hmm.... No ciekaw jestem, co to bedzie.
W Pile miała być koszulka Asicsa, no i była. Bawełniana, z przodu logo Asisca, z tyłu nadruk MP w półmaratonie czy coś takiego, w jedynie słusznym rozmiarze XL
W Pile miała być koszulka Asicsa, no i była. Bawełniana, z przodu logo Asisca, z tyłu nadruk MP w półmaratonie czy coś takiego, w jedynie słusznym rozmiarze XL

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Kichol-odżałuj te 75 PLN.Można je sobie nieźle odbić!
Za pierwsze miejsce w generalce płacą 20 tyś.,a jak jeszcze złamałbyś 2:13.18 to dojdzie 4 tyś.Dodatkowo jakiś tysiączek od sponsorów maratonu i jest równiutkie 25000 PLN.Po odjęciu 75 PLN wpisowego zostałoby Ci 24 925 /nie licząc plecaczka i koszulki/.
Nieźle jak na ok 2 godzinki pracy....
Pozdrawiam i życzę udanego finansowo Maratonu Wrocławskiego !:)
(Edited by Murat at 12:13 pm on April 14, 2004)
Za pierwsze miejsce w generalce płacą 20 tyś.,a jak jeszcze złamałbyś 2:13.18 to dojdzie 4 tyś.Dodatkowo jakiś tysiączek od sponsorów maratonu i jest równiutkie 25000 PLN.Po odjęciu 75 PLN wpisowego zostałoby Ci 24 925 /nie licząc plecaczka i koszulki/.
Nieźle jak na ok 2 godzinki pracy....

Pozdrawiam i życzę udanego finansowo Maratonu Wrocławskiego !:)
(Edited by Murat at 12:13 pm on April 14, 2004)
- kichol
- Wyga
Już kase dziś wpłaciłem na konto ale tak na żaden super rezutat się nie szykuje bo to pierwszy półmaraton w moim życiu ma dopiero 19 lat !!!!!! 
Za to 3 maja pojade dobie do Gniezna na 10 km

Za to 3 maja pojade dobie do Gniezna na 10 km
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
- hogart
- Wyga
Do kompletu dodam swoją "kostkę". W poniedziałek zerwałem torebkę stawu skokowego i dodatkowo parę przyczepów
. A miało być tak pięknie. Czy ktoś może poradzić czy w dwa tygodnie ( niecałe ) można to zaleczyć ? Kupiłem nawet ponoć super szwedzką ortezę do biegania ale wyglądam w niej jak kulas . Jeszcze w maju maraton w Pradze !!! Coś pechowy ten Wrocek . Pozdrawiam

- bartlomiejs
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Zgadza sie gregoz68. Oto dowodzik
:

Przepraszam za jakosc ale zdjecie zostalo wykonane aparatem umieszczonym w komorce, a z bliskiej odlegolsci zdjecia wychodza nie ostre.

Przepraszam za jakosc ale zdjecie zostalo wykonane aparatem umieszczonym w komorce, a z bliskiej odlegolsci zdjecia wychodza nie ostre.
Filmik z 21 Maratonu Wrocław
[url]http://maraton.klapouchy.dmkhosting.com[/url]
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki. Miałem Wrocław w zasadzie odpuścić przed Krakowem ale na połówkę chyba się skuszę. Dodam, że ten prezentowany medal z półmaratonu jest "objętości" wcześniejszych maratońskich z lat poprzednich. W zeszłym roku medal za ukończenie maratonu trochę powiększono. Ciekawe czy to się utrzyma.
gregoz
- bartlomiejs
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Nie da sie ukryc, jak na medal, a do tego z półmaratonu to wagę się czuje. gregoz68 co Ty sie jeszcze zastanawiasz... pakuj się, wsiadaj w pociag a za tydzień w sobote wychodząc głównym przednim wejsciem przed sobą będziesz miał tekst na dachu
"Dzień dobry we Wrocławiu"
który z resztą już Ciebie dotyczy
"Dzień dobry we Wrocławiu"
który z resztą już Ciebie dotyczy

Filmik z 21 Maratonu Wrocław