Szczeciński półmaraton Gryfa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Puść mi komunikatorem za jakiś czas jakiegoś e-maila to Ci wyślę zdjęcie z biegu.
Szkoda że nie słyszałeś drugiej strony czyli zmotoryzowanych, bo uszy więdły.
I mam wrażenie że to ograniczenie z terminem rejestracji i potem odkręcanie tego to zupełnie niepoważne było i kilka osób pewnie zrezygnowało z przyjazdu.
Cieszy, bo właściwy biegacz pojedzie do NY. :)
PKO
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bil: maratonu ?! najpierw niech zorganizuja porzadnie polmaraton !
a z kubkami to rzeczywiscie troche przesadzili tym bardziej ze bylo goraco i chcialo sie pic
witamy ekipe PAMu :) ja to ten co sie pytal o apteczke :)
organizacja rzeczywiscie nie byla najlepsza, poczawszy od oprawy medialnej i informacyjnej bylo to widac, ktorys juz rok nie sa wyciagane z tego wnioski
szatnia byla w namiocie ale oczywiscie zero informacji o tym, z jeden banan na osobe tez by sie przydal, gdybym sie nie objadl rano ( i przez to gorzej mi sie bieglo :) ) to bym chetnie cos wciagnal na polmetku - szkoda ze ten grill nie byl przy drodze :)
ale maja szczescie bo to moj debiur w polmaratonie wiec i tak bede milo wspominal
pozdrawiam wszystkich ktorzy brali udzial i mam nadzieje ze za rok znow bedziemy razem biegli :)
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A ja bede ten biegl milo wspominal, przede wszystkim pogoda zaskoczyla i bylo anprawde goraco...Ciesze sie, bo walka z samym soba tak mnie zajela, ze nie zauwazylem niedociagniec organizacyjnych. Ale powiem jedno, koszulka- rewelacja, medla- rewelacja, biuro w Aronie rowniez, bez tlokow i przepychanek, rozwiazanie z chipem tez najlepsze w polsce, no a do tego grupa wspanialych ludzi, kaktus nie wiem w koncu czy sie poznalismy czy nie, wiem jendo mam duzo zdjec biegaczy mi blizej nie znanych, na pewno sa medycy:) wiec postaram sie to gdzies szybko umiescic i dam znac na forum, a jak czasy? zrealizowaliscie plany? Ja o 2 min gorzej od zyciowki, ale bardzo zadowolony, co do narzekan, to mnie troszke irytowaly krotkie i dlugie kilometry, ostatnie dwa pokonalem w 5 min :) dziwne:)
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adamus: Ja tez nie wiem czy sie poznalismy :) Mysle ze jutro wywolam dwa filmy produkcji kuzyna i zonki i pewnie jutro wieczorem umieszcze na stronie. Dam znac na forum.
Zrealizowalem swoj plan :zakladalem ze rewelacja bedzie < 2h a spodziewalem sie czegos w okolicy 2:02 a wyszlo 2:00:53. Mam nadzieje, ze za rok z sentymentem bede podchodzil do tych wartosci i przytne dobrych kilka minut. Oczywiscie wystartuje, bo przeciez na debiucie nie dostrzega sie brakujacych kubeczkow i tego typu drobiazgow, wiec bynajmniej sie nie zniechecilem organizacja ;)
Korzystajac z okazji dziekuje wszystkim ktorych spotkalem na trasie a nie mialem okazji osobiscie podziekowac za towarzystwo :)
Saint: jutro 5km po poludniu/wieczorem?
kaktus
GG: 1251017
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

adamus Ty to na razie za wysoki poziom dla nas, my tam skromnie z tylu wystartowalismy jak na debiutantow przystalo :)
no z tymi lewymi kilometrami to ktos przesadzil, watpie ze organizatorzy :)
kaktus za rok spokojnie ponizej 1:45 schodzimy, zreszta co to bedzie dla nas taki polmaraton, male piwo !
w tym tygodniu juz nie biegam bo mi sie terminy poprzestawialy i sie okazalo ze maraton rowerowy to juz w ten weekend !
Awatar użytkownika
Bil
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Po pierwsze witam na forum biegających lekarzy. To był świetny pomysł.  Saint wypatrywałem Twojego numeru przed startem, ale niestety nie udało się. Następnym razem jako forumowicze musimy się wcześniej zgrać.
Dzięki Kaktus, udało się, a ma radość na mecie była spotęgowana dodatkowo tym, że jeszcze na Trasie Zamkowej byłem pewien, że nie zmieszcze się w 2 godzinach, ale ocalił mnie ten "króciutki" ostatni kilometr. Upał sam wyklinałem. Teraz muszę trochę zluzować, idzie sesja :ble: , ale już zaczyna mnie nosić i myślę gdzie można by pobiec pod koniec czerwca. Może ktoś coś doradzi, będę wdzięczny. No i oczywiście dajcie cynk jak ktoś znajdzie jakieś fotki z Gryfa w sieci. Pozdrawiam wszystkich!
Bil
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
  Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bieglem caly czas razem z kaktusem wiec moze nawet mnie widziales
nastepnym razem to juz bedziemy starymi wygami to spokojnie sie spotkamy przed i zrobimy zdjecie (juz w klubowych koszulkach mam nadzieje)
jak szukasz imprez w okolicy to zobacz dzial imprezy na strony grupy
Awatar użytkownika
solveig
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

DZięki za powitanie Bil , ale nie jestem znowu takim nowym użytkownikiem forum :)
Co do naszych strojów to było naprawdę ciepło i straciłem dużo wody , której nie mogłem uzupełnic na punktach.Swoją drogą ciekawe co się stało z kubkami , przecież obliczenie potrzebnej ilości nie powinno być aż takim problemem dla organizatorów ... Piwa też mi brakowało na koniec  , i tego batonika co był rok temu, też.Ale ogólnie była fajna zabawa.Dziękuję wszystkim kibicom , szczególnie oczywiście Orlen teamowi , pracownikom stoczni , studentom z akademika szkoły morskiej co nas pozdrawiali z okien,panom spod monopolowego , dzieciakom na rowerach :) i oczywiście wszystkim co z nami biegli  i chcieli tlen i inne dobra :)
Może ktoś ma jakieś foty z biegu  ?? NAm robił kumpel , wszystkich z biegu ma około 70 i wkrótce wypali mi na płycie , moge wybrać parę fajowych i podesłć komuś kto może je umieścić na swojej stronie.
A bym zapomniał  : Pozdrowienia dla  Biegacza-,którego po biegu podwiezliśmy na dworzec !!!Respekt dla Ciebie!Powodzenia na maratonie w Łodzi!
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Gratruluje wiec wszystkim ukonczenia polmaratonu i przede wszystkim tym ktorzy dokonali tego po raz pierwszy- to jest przezycie. :) Szkoda, ze sie nie spotkalismy, ale teraz po kilku dniach naprawde milo sie to wspomina, ja zdjecia gdzies umieszcze za tydzien...
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Aha, czy ktos z Was wie gdzie sa wyniki, ale z tymi czasami z polmetka? Na maratonach tylko wynik koncowy...
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapraszam do obejrzenia kilku fotek z imprezy:
http://kaktus.pil.pl/homesite/index.php ... &Itemid=30
Prosze o info (nr startowy,nick) jesli ktos z forumowiczow tam sie odnajdzie.
kaktus
mirka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. Jeszcze przeżywam ten bieg, bo to był mój debiut na tym dystansie. Było super, choć piłam wodę z 5 litrowego baniaka i nawdychałam się spalin, a i przez pierwszą pętlę miałam za sobą już tylko karetkę pogotowia
(potem udało mi się ją zgubić :) ) Mam w domu ładny medal i jestem szczęśliwa, obmyślam gdzie by tu znów wystartować no i do treningów trzeba się bardziej planowo przyłożyć. Do zobaczenia na trasie (może na początku czerwca w Międzyzdrojach? Tylko 5 km ale miło) ;)
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc :)
Heh, takie wszechogarniajace zadowolenie zadowolenie jest mi tez nieobce. Co tam niedociagniecia albo wynik - przezycie pozostaje pozytywne i gleboko wryte w pamiec :)
Moja zona jak wyczula ten klimat u mnie to az zaczela biegac :)
Te 5km w Miedzyzdrojach to po plazy? Jesli tak to moze bym sie skusil. Z drugiej strony kusi 15km w Policach 6.6.2004...Zobaczymy.
kaktus
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A Ja zapraszam na moja strone opamiatkowa z polmaratonu, mam nadzieje, ze ktos sie odnajdzie, szczegolnie w czesci bieg i finisz.
http://www.hipopotam.com/gryf2004
:lalala:
mirka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej! Dzięki za bardzo ładną i miłą stronę. Dobrze jest popatrzeć i powspominać. Pozdrawiam:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ