ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

SSupras pisze:Wczoraj opłaciłem start i dopiero później przeczytałem (wiem, przepraszam, gapiostwo i nieuwaga), że z opłaty zwolnione są osoby niepełnosprawne.

Jako że mieszczę się w tej kategorii, czy jest jakaś szansa na odzyskanie opłaty startowej?

Przy rejestracji nie zaznaczałem mojej "ułomności", bo spodziewałem się, że prócz legitymacji osoby niepełnosprawnej (którą oczywiście posiadam) pewnie będę musiał przedstawić zaświadczenie od lekarza, że mogę wziąć udział w maratonie (jak znam tych moich felczerów, to zaczną zaraz kręcić nosem, już to przerabiałem poprzednio przy podobnych imprezach, a moja choroba akurat w bieganiu nie przeszkadza). No ale za 50 zł to mogę trochę powalczyć o papierek od lekarza...
SSupras, opisz swój problem i skieruj pytanie na info@orlenmarathon.pl.
PKO
yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po jakim czasie jes sie wciagnietym na liste startowa. Wczoraj dokonalem oplaty, w statusie platnosci jest wykonana, ale na liscie mnie jeszcze nie ma.
Kloszardnww
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:58
Życiówka w maratonie: 2:57:43

Nieprzeczytany post

yaro1986 pisze:Po jakim czasie jes sie wciagnietym na liste startowa. Wczoraj dokonalem oplaty, w statusie platnosci jest wykonana, ale na liscie mnie jeszcze nie ma.
Ja zapisałem się i zapłaciłem w niedzielę a wczoraj miałem już przydzielony nr startowy
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

Przydzial numeru trwa do 3 dni.
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
larix
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:
Włodek pisze:Czy w punktach nawadniania na trasie maratonu do picia będzie woda i napoje izotoniczne z lidla, czy będą również izotoniki jakichś innych firm?
W punktach odświeżania i odżywania będą zapewnione produkty pochodzące od Partnera.

Od Partnera to znaczy jakie ??? To chyba dość istotne info, co nie ? :niewiem: :niewiem: :niewiem: Bardzo prosze o podanie nazwy producenta. Bo to chyba nie problem...
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystko pisze na stronie organizatora,kłopot z czytaniem ze zrozumieniem?.....już nie ma o co się przypierdalać? Będzie pizza,cola,frytki,itd.
Patrikoz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pytanie: czy rozważa się wprowadzenie pacemakerów także na inne czasy niż sugerowane czy też wykaz pacemakerów ze strony jest już ostateczny? Szczególnie zależałoby mi na zającu na 4h15m; 4,00 to za szybko, 4,30 zdecydowanie za wolno, a 4,15 - w sam raz ; ) ?
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

Co do zająców i pacemakerów

Ktoś biegnie na złamanie 3.15. Proponuję wspólny bieg, a towarzystwo mile widziane.

Pozdrawiam.
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Patrikoz pisze:Pytanie: czy rozważa się wprowadzenie pacemakerów także na inne czasy niż sugerowane czy też wykaz pacemakerów ze strony jest już ostateczny? Szczególnie zależałoby mi na zającu na 4h15m; 4,00 to za szybko, 4,30 zdecydowanie za wolno, a 4,15 - w sam raz ; ) ?
Pacemakerzy są przewidziani na czasy 03h:00min, 03h:30min, 04h:00min, 04h:30min oraz 05h:00min. Gdyby coś miało ulec zmianie - będziemy informować :)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakiej firmy będzie IZO? Siti Isopower z Lidla ?
:trup:
biegambomusze
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:20
Życiówka w maratonie: 4:24:20

Nieprzeczytany post

Jeżeli jeszcze można zasugerować, to też chętnie przystaję do propozycji o zającach na 4:15. Bo jednak, duza róznica jest miedzy 4:00 a 4:30... I chyba jeszcze większa pommiędzy 3:30 i 4:00
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Czas na moje pytanie:)

Zapisałem znajomą na bieg (10km) i od razu dokonałem opłaty, natomiast zaznaczyłem omyłkowo, że jest mężczyzną. W jaki sposób mogę to zmienić? Kontaktowalismy się mailowo tydzień temu, ale niestety zero odpowiedzi. Edytować w systemie tego sie nie da z profilu zawodnika.

Dane osobowe są poprawne, tylko źle zaznaczona została płeć.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Jakiej firmy będzie IZO? Siti Isopower z Lidla ?
Tak, będą Siti Isopower.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Fisherek pisze:Czas na moje pytanie:)

Zapisałem znajomą na bieg (10km) i od razu dokonałem opłaty, natomiast zaznaczyłem omyłkowo, że jest mężczyzną. W jaki sposób mogę to zmienić? Kontaktowalismy się mailowo tydzień temu, ale niestety zero odpowiedzi. Edytować w systemie tego sie nie da z profilu zawodnika.

Dane osobowe są poprawne, tylko źle zaznaczona została płeć.

Pozdrawiam
Fisherek, najlepiej będzie jeśli opiszesz swój problem i wyślesz na adres info@orlenmarathon.pl. Tam nasz Zespół techniczny powinien udzielić Ci pomocy.
Piotr_Z
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:
wolf1971 pisze:Jakiej firmy będzie IZO? Siti Isopower z Lidla ?
Tak, będą Siti Isopower.
Cofam swoją wcześniejszą wypowiedź, faktycznie IZO z Lidla niewiele się różni od IZO na P.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 10:57 przez Piotr_Z, łącznie zmieniany 1 raz.
5 km 00:22:32 (Grand Prix Pionek 13.10.2013), półmaraton 01:58:57 (8 Półmaraton Warszawski 2013) maraton 04:13:37 (35 MARATON WARSZAWSKI 2013)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ