Komentarz do artykułu Podsumowanie 34. Maratonu Warszawskiego + ankieta

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

No to jeszcze mały minus. Na stronie maratonwarszawski sa wyniki do pobrania. Również w formacie xls. Nie mam pojęcia co i jak, ale pod swoim numerem widzę obce mi nazwisko, a pod swoim nazwiskiem obce mi imię i miejsce zamieszkania, oraz wszystko inne. Nie da się zrobić jak należy z tymi wynikami?
PKO
Awatar użytkownika
FitbackPL
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:50:42
Życiówka w maratonie: 03:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:No to jeszcze mały minus. Na stronie maratonwarszawski sa wyniki do pobrania. Również w formacie xls. Nie mam pojęcia co i jak, ale pod swoim numerem widzę obce mi nazwisko, a pod swoim nazwiskiem obce mi imię i miejsce zamieszkania, oraz wszystko inne. Nie da się zrobić jak należy z tymi wynikami?
a nie mylisz numeru z miejscem? :) ja tak zrobiłem raz :)
Zapraszam do mojego dziennika treningowego i bloga :)
1 km [4m:01s] 5 km [24m:33s] 10 km [50m:42s] 1/2 [1h:55m:00s] Marathon [3h:57m:45s]
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie mylę. Tak jak nie mylę swojego nazwiska ze swoim imieniem i miejscem zamieszkania.
Awatar użytkownika
FitbackPL
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:50:42
Życiówka w maratonie: 03:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Nie mylę. Tak jak nie mylę swojego nazwiska ze swoim imieniem i miejscem zamieszkania.
oj już nie bądź taki, masz tam co najmniej kilka kolumn w których powtarzają się liczby i sugerowałem, że normalnym jest, że można się pomylić.
ton bynajmniej nie na miejscu...
Zapraszam do mojego dziennika treningowego i bloga :)
1 km [4m:01s] 5 km [24m:33s] 10 km [50m:42s] 1/2 [1h:55m:00s] Marathon [3h:57m:45s]
Awatar użytkownika
bogdanos
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:50
Życiówka w maratonie: 3:39:01

Nieprzeczytany post

amroz pisze:Czy tez macie takie wrażenie ze "power" przynajmniej niebieski był strasznie słodki i lepiący. Moim zdaniem nie był taki sam jak sprzedają w sklepach.

A powietrze gęste i jakieś inne niż na co dzień no i wiatr wiał z innej strony niż zawsze :usmiech:
Obrazek
Biegam bo lubię :)
janpod
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Nie mylę. Tak jak nie mylę swojego nazwiska ze swoim imieniem i miejscem zamieszkania.
W moim przypadku jest OK. Może zgłoś to do organizatora.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FitbackPL pisze:
oj już nie bądź taki, masz tam co najmniej kilka kolumn w których powtarzają się liczby i sugerowałem, że normalnym jest, że można się pomylić.
ton bynajmniej nie na miejscu...
Ton jest dobry, ale zapomniałem emoty :oczko:
PiotrekU
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55 min

Nieprzeczytany post

W maratonie nie startowałem ale intryguje mnie pomiar czasu. Na zdjęciu w artykule podsumowującym imprezę http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=7&id=4422 jest zwycięzca na milisekundy przed wbiegnięciem na metę. Nad nim wisi zegar z czasem 2:14:58. Według podanych poniżej wyników jego czas wynosił 2:15:02. Dostał 2 sekundy kary za coś?
Może mi ktoś to wyjaśnić bez złośliwości, że pytam się o taką pierdołę a odpowiedź jest oczywista?
Jazzikk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,ja mam pytanie odnośnie transmisji LIVE. Czy może ktoś nagrywał tą transmisję i byłby tak uprzejmy jakoś to spakować i podesłać mi? Byłbym bardzo bardzo wdzięczny;) Jeśli ktoś taki by się znalazł,proszę o kontakt na PW. Z góry,dziękuje bardzo.
Pozdrawiam maratończyków :)
Yassith
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:15

Nieprzeczytany post

Ja bym tez chcial
Awatar użytkownika
xrazowy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może orientuje się ktoś o co chodzi z czasem który był wyświetlany na zegarze nad metą?
Mam zdjęcie jak przebiegam przez metę i na tym zegarze jest czas 3:15:08, a tymczasem w wynikach 3:15:13 (3:14:45 netto)
widzę, po kilku innych fotkach, że wszyscy mają to samo. Pod tym względem orgi się nie popisały.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmm a nie bylo tak ze maty sluzace do pomiaru czasu znajdowaly sie za meta? ;)
Awatar użytkownika
xrazowy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:hmm a nie bylo tak ze maty sluzace do pomiaru czasu znajdowaly sie za meta? ;)
Nie, mata jest w dobrym miejscu, pod zegarem. Na filmach z fotomaratonu dokładnie widać i słychać kiedy piszczy, więc wydawało by się, że powinno być wszystko w porządku tymczasem są rozbieżności.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

xrazowy pisze:
LadyE pisze:hmm a nie bylo tak ze maty sluzace do pomiaru czasu znajdowaly sie za meta? ;)
Nie, mata jest w dobrym miejscu, pod zegarem. Na filmach z fotomaratonu dokładnie widać i słychać kiedy piszczy, więc wydawało by się, że powinno być wszystko w porządku tymczasem są rozbieżności.
Zgadzam się, coś było nie tak....zegar chyba nie do końca pokazywał dokładny czas...mam fotkę jak stoję za matami już, na zegarze czas 3:30:00, a mój czas brutto oficjalny 3:30:03 :oczko:

dowód:
Obrazek

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
janpod
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dodatkowo fotomaraton przypisujac filmy wideo na mecie do numeru startowego bierze czas wyswietlany na zegarze. W efekcie tego bledu nie znajdziecie siebie na tych klipach, tylko trzeba trochę poszukac (wyszukujemy wg numerow startowych z czasem lepszym od naszego o 5 sekund).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ