MW - Grupa na 4:45
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 70 min
- Życiówka w maratonie: brak
"day after maraton" zaczął mi się po wyjściu ze stadionu. Nie wiem jak jutro pojde do pracy:)
-
- Wyga
To ja jeszcze raz pozdrawiam całą naszą grupę. Naprawdę dobrze się z Wami biegło i cieszę się, że Wam ze mną też:)
No, może tylko nogi będą takie ciut sztywne
Jak masz możliwość to zrób sobie okłady z zimnych worków z żelem lub wykorzystaj mrożonki. A wcześniej rozmasuj sam trochę mięśnie i delikatnie się porozciągaj. A na noc panadol, aspiryna albo ketonal (chyba, że jesteś uczulony). Rano będziesz jak nowonarodzony 
Pewnie tak samo jak zawszeadamorange pisze:"day after maraton" zaczął mi się po wyjściu ze stadionu. Nie wiem jak jutro pojde do pracy:)

-
- Rozgrzewający Się
melduje,ze do mety dotarłem ale prawie 50min za Wami.
Zgubiła mnie decyzja podjeta na samym starcie...sprobuje z 04:30...sprobowalem
na 25 km - baloniki pomknely ku Stadionowi i zanim sie obejrzalem dogonily mnie baloniki z Szanowną Fasolką z która utrzymałem sie do opowiadania o najstarszym Kosciele na Ursynowie
...pozniej juz bylo tylko gorzej. W końcu dotarłem. Drugi Maraton do kolekcji.
Ps. Szanowna Fasolko Bardzo dziekuje za przedstartowe rady i do zobaczenia na
Biegnij Warszawo/ 8. Półmaratonie Warszawskim 2013/ 35. Maratonie Warszawskim 2013
Zgubiła mnie decyzja podjeta na samym starcie...sprobuje z 04:30...sprobowalem

na 25 km - baloniki pomknely ku Stadionowi i zanim sie obejrzalem dogonily mnie baloniki z Szanowną Fasolką z która utrzymałem sie do opowiadania o najstarszym Kosciele na Ursynowie

...pozniej juz bylo tylko gorzej. W końcu dotarłem. Drugi Maraton do kolekcji.
Biegnij Warszawo/ 8. Półmaratonie Warszawskim 2013/ 35. Maratonie Warszawskim 2013

-
- Wyga
Z Ursynowa to rzeczywiście był jeszcze kawałek. Szkoda, że się nie udało, ale jest motywacja do kolejnej próby.mjbi pisze:...dogonily mnie baloniki z Szanowną Fasolką z która utrzymałem sie do opowiadania o najstarszym Kosciele na Ursynowie![]()
Na pewno się spotkamy nie raz - połówka i maraton jak najbardziej, ale Biegnij Warszawo niestety nie - jak Ty będziesz biegł, ja wciąż będę na trasie "setki " w Kampinosie

Tak sobie jeszcze myślałam, że fajnie było widzieć nowe osoby, które przyłączały się do nas na trasie. A smutno, gdy ktoś, kto długo się trzymał i biegł obok, a w pewnym momencie zostawał z tyłu. Ale tak to już jest na maratonach.
Dziękuję Wam za ciepłe słowa

Jarek obiecał, że wrzuci kilka zdjęć i poda link.
- czesuaf
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:21
- Życiówka w maratonie: 03:37:59 netto
Mimo pierwotnych zamierzeń na 4:45 w ogólnym zamieszaniu, w tłumie, na starcie, najbliżej mi było do balonika 4:15 i wówczas postanowiłem jednak się ich trzymać. Netto 4:14:40 :D Pod koniec mi trochę uciekli. Więc jestem zadowolony.
- Jarek67
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
No i się zmobilizowałem i galerię ze zdjęciami na stronę Biegamy z Ochotą wrzuciłem. Miłego oglądania 

- jarecky
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52:38
Fasolko na moim blogu http://runjarorun.com/index.php/biegani ... ki-relacja zamieściłem relację z biegu. Zapraszam do lektury!
-
- Wyga
Dzięki za link. Przeczytałam, choć ze względu na długość relacji trochę mi to zajęłojarecky pisze:Fasolko na moim blogu http://runjarorun.com/index.php/biegani ... ki-relacja zamieściłem relację z biegu. Zapraszam do lektury!

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:38
- Życiówka w maratonie: 04:48:05
To ja też wrzucę relację. Fasolko, z góry przepraszam za nazywanie Cię Panią Zając 
http://projekt1044.pinger.pl/m/14844164/maraton-relacja
Jeszcze raz dziękuję Tobie i całej grupie!

http://projekt1044.pinger.pl/m/14844164/maraton-relacja
Jeszcze raz dziękuję Tobie i całej grupie!