oo super wiadmoscKsiężna pisze:jakiś zyliard-pierdyliard-któryś...![]()
czekaj, sprawdzę...
1770

oo super wiadmoscKsiężna pisze:jakiś zyliard-pierdyliard-któryś...![]()
czekaj, sprawdzę...
1770
Krzychu M pisze:Jest nas troche z tymi numerami pomiędzy 1500-2000.
Będzie mocna grupa pościgowa na maruderów z wcześniejszych stref
Nom wiesz to nie miało być złośliwe ani nic ;p chciałem żebyś poczuł nasz oddech na plecach ;pRaul7 pisze:dzięki :Dminiozam pisze:Czyli zapowiada się ciekawie ;d Raul więc jakbyś miał "odpadać" to Cię zgarniemy ;p
khem... khem... że tak cichutko... czy ja w takim razie również mogę liczyć? Ja jestem niezła - jak się okazuje - w padaniu spektakularnym przed linią mety;-))miniozam pisze:Czyli zapowiada się ciekawie ;d Raul więc jakbyś miał "odpadać" to Cię zgarniemy ;p
Księżna pisze:khem... khem... że tak cichutko... czy ja w takim razie również mogę liczyć? Ja jestem niezła - jak się okazuje - w padaniu spektakularnym przed linią mety;-))miniozam pisze:Czyli zapowiada się ciekawie ;d Raul więc jakbyś miał "odpadać" to Cię zgarniemy ;p![]()
panucci 5km, na dychę nienienienie... jeszcze deszcz nie spadł...
Jeśli będziecie dobrze gnać, a ja będę poruszać się godnym krokiem... to okazać się może, że akurat spotkamy się na mecieminiozam pisze:Księżna pisze:khem... khem... że tak cichutko... czy ja w takim razie również mogę liczyć? Ja jestem niezła - jak się okazuje - w padaniu spektakularnym przed linią mety;-))miniozam pisze:Czyli zapowiada się ciekawie ;d Raul więc jakbyś miał "odpadać" to Cię zgarniemy ;p![]()
panucci 5km, na dychę nienienienie... jeszcze deszcz nie spadł...
hmmm oczywiście ; ) tylko wiesz my lecimy dychę : ) ja liczę na deszcz ;d
Ale dasz mi znać na starcie, że mam Cię gonić?damiannn pisze:Księżna to będę Ci uciekał![]()