Komentarz do artykułu GO Run 13 maja 2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
sebcom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanie, bo dzisiaj odebrałem pakiet startowy, ale w pakiecie nie znalazłem worka, który oddaje się do depozytu, jedynie naklęjkę na worek. Chyba, że do depozytu rzeczy będzie oddawało się w reklamówce go sport?
PKO
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Iwonka pisze:ja dziś odbierałam pakiety...już nie ma koszulek w rozmiarze s, więc w dużo za dużej m-ce raczej nie pobiegnę.....
Weź ze sobą na wszelki wypadek do ręki na start tą za dużą. Wiem, że to nie najlepsze rozwiązanie ale jeśli ktoś się będzie burzył to masz dowód, że koszulkę masz, tylko że za duża.
Adam, pomimo wszystko Twoja odpowiedź mnie nie przekonuje.
Rozumiem intencje sponsorów, którzy chcą mieć ładną fotkę z tysiącem uśmiechniętych twarzy w koszulkach z nazwą firmy. Niestety ktoś nie zadbał o tak prozaiczną rzecz jak dodanie opcji wyboru rozmiaru koszulki na formularzu zgłoszeniowym.

Mam brać do ręki za dużą koszulkę na start?? :) dobre. I co z nią zrobić po starcie? Poza tym skoro mam nr startowy to jasne jest, że i koszulkę otrzymałem, po co zatem mam ją jeszcze brać na start??
Jeśli ktoś ma się burzyć, to będę nim ja! Przyszedłem dziś po odbiór pakietu startowego i poprosiłem o koszulkę w rozmiarze M.
Niestety powiedziano mi, że jest tylko L i XL. :(

Nie wnikam w intencje innych biegaczy dlaczego biorą udział w biegu. Ja zgłosiłem się, bo m.in. za 39 zł miałem otrzymać koszulkę techniczną. Niestety nie przewidziałem, że dostanę.. za dużą. Jestem zawiedziony, a nawet rozczarowany.
Czy się pojawię w niedzielę nie wiem, bo kuszą mnie targi książki w PKIN... A jeszcze jak piszesz ktoś może się burzyć - kurcze, co robić, co robić??
Adam, wykorzystaj znajomości i napisz ile koszulek było w rozmiarze XS, S, M, L, XL, XXL - strasznie jestem ciekaw, jakie proporcie przewidział organizator :) - skoro koszulki firmuje Asics, to zakładam, że poważna firma nie dyskryminuje osób noszących rozmiar XS oraz XXL?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Przemek pisze:Mam brać do ręki za dużą koszulkę na start?? :) dobre.
No ok, rada bez sensu, myślałem kategoriami maratonu, gdzie bierzesz na start bawełnianą koszulkę żeby było Ci cieplej i wyrzucasz po starcie, zapomniałem, że tu jest koszulka techniczna.
Rzeczywiście, chyba z koszulkami coś im nie wyszło, jakie to ma Przemek znaczenie ile ich było, widać, że zrobili coś źle.

Sebcom - Nie wiem jak z tymi workami. Inni dostali worki? Halo ! :)

Mam nadal plecaki Asicsa które wygrały dwie osoby na drugim treningu, nie wiem czy mam je wysyłać czy wręczyć w Niedzielę?
Pogoda się średnia zapowiada.
MarcinSz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:46

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Sebcom - Nie wiem jak z tymi workami. Inni dostali worki? Halo ! :)

Mam nadal plecaki Asicsa które wygrały dwie osoby na drugim treningu, nie wiem czy mam je wysyłać czy wręczyć w Niedzielę?
Pogoda się średnia zapowiada.
Ja też nie dostałem worka.

Gdyby nie znalazły się osoby, które wylosowały te plecaki to ja z chęcią się jednym zainteresuję :D

A pogoda jak dla mnie na bieg rewelacyjnie się zapowiada - 10 stopni, deszcz, pochmurno to lubię. No, ale to chyba tylko ja tak mam....
nuttyboy
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja tez nie dostalem worka tylko sama naklejke, byl jeszcze przede mna biegacz dla ktorego nie bylo w ogole przygotowanego pakietu mimo tego, ze byl na liscie, mial numer startowy. Jedna z Pan w punkcie byla tym strasznie poirytowana i na pytanie tego pana "co ja mam zrobic?" odpowiedziala "ze to nie jej wina, ona nie wie, prosze przyjechac jutro to moze bedzie". Mysle Adamie, ze powinienes dopilnowac co firmujesz swoim nazwiskiem i co promujesz na portalu, oczywiscie wpadki sie zdarzaja wszedzie i na bezczelne zachowanie nic nie mozesz poradzic ale moze wypada zajrzec do punktu rejestracyjnego i zobaczyc jak on funkcjonuje. Brak odpowiedniej ilosci koszulek to osobny temat, rzadko sie zdarza aby odpowiednich rozmiarow zabraklo przed biegiem, rozumiem jak ktos sie zapisuje w dniu startu w biurze zawodow, wtedy trudno, musi sie liczyc, ze juz jego rozmiaru nie bedzie ale na 2-3 dni przed biegiem brakuje rozmiarowki? To niepowazne!
-Karolina-
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Worki będą dostępne w depozycie, trzeba będzie jedynie przynieść i przykleić naklejkę z numerem
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

nuttyboy pisze:Mysle Adamie, ze powinienes dopilnowac co firmujesz swoim nazwiskiem i co promujesz na portalu
Niestety wszystkich elementów nie da się "dopilnować". :)
Ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

OJ już nie marudźcie tak. Jak na komercyjną imprezę pakiety są i tak moim zdaniem 'na bogato'. Za 39zł oprócz samego startu mamy koszulkę techniczną, kieszonkę na klucze/żele, isotonik, batonik i jeszcze jakiś napój regeneracyjny. Jak na to co się w tej chwili określa 'warszawskim standardem' (czyli 60-70zł za 'nic') jest i tak bardzo dobrze.

Jeśli do tego doliczyć fajny cykl treningów przed (niestety nie udało mi się uczestniczyć, ale po obejrzeniu relacji żałuję), to Adam nie ma się czego wstydzić firmowania imprezy swoim nazwiskiem ;)
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kisio pisze:OJ już nie marudźcie tak. Jak na komercyjną imprezę pakiety są i tak moim zdaniem 'na bogato'. Za 39zł oprócz samego startu mamy koszulkę techniczną, kieszonkę na klucze/żele, isotonik, batonik i jeszcze jakiś napój regeneracyjny. Jak na to co się w tej chwili określa 'warszawskim standardem' (czyli 60-70zł za 'nic') jest i tak bardzo dobrze.

Jeśli do tego doliczyć fajny cykl treningów przed (niestety nie udało mi się uczestniczyć, ale po obejrzeniu relacji żałuję), to Adam nie ma się czego wstydzić firmowania imprezy swoim nazwiskiem ;)
Dokładnie tak. Pomny doświadczeń z poprzednich 2 imprez, w których brałem udział, reklamówkę otwierałem przy koszu by wyrzucić śmieci z pakietu startowego. Ku mojemu zaskoczeniu niczego się nie pozbyłem. Zniżka 20 % też się przyda.
Koszulki jednak szkoda. Mam mało ubrań technicznych i liczyłem na to, ze będę miał w czym biegać. Niestety L-ka jest dla mnie zdecydowania za wielka.
Przy odbiorze pakietu powiedziano mi, że nie ma przymusu startowania w pakietowej koszulce.
Awatar użytkownika
hatek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:48
Życiówka w maratonie: 3:28:01

Nieprzeczytany post

Tłusty pakiet. I to same potrzebne rzeczy.
Co do rozmiarówki - mam 193kg/83 kg i L-ka jest dla mnie za duża.
Chciałbym poznać biegacza, któremu pasuje XL.
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.

W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

ej faktycznie zestaw wypasiony :)
Pojechałem dziś ok 16.30 deko przerażony po lekturze wątku (no bo chyba tylko w takim razie już S zostały) a tu niespodzianka. Pełna rozmiarówka.
A ten prooszek Isostara to w jakich proporcjach trzeba rozrobić?

powodzenia i do zobaczenia jutro

PanTalon
-Karolina-
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Isostar na 0,5l wody :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

No to dobrze, że pakiety fajne.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adamie:
-pakiety fajne (i niedrogie)
-treningi fajne
-bardzo fajnie, że to bieg crossowy a nie kolejne ubijanie asfaltu :D
-fajne są też imprezy towarzyszące: biegi dla dzieci (dopiero ostatnio zauważyłem, jaka to frajda dla dzieciaków i powód do dumy dla ojców) i uphill battle.

Dobrze jest ;)
Patrycja B-D
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Plecaki proszę przynieść :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ