Obyśmy tylko nie utknęli w tej windzie!JarStary pisze: Pejot to się chyba spotkamy.

Ciekawe ile to by było okrążeń na powierzchni 2m kw., żeby zaliczyć maraton, jakieś 20tys.

Obyśmy tylko nie utknęli w tej windzie!JarStary pisze: Pejot to się chyba spotkamy.
Pamiętajcie, że start w Edikenie nie uprawnia do darmowych przejazdówRychu pisze:Świetna sprawa z tymi darmowymi przejazdami
akurat bilet mam do piątku to 2 dni za free sobie pojeżdżę
![]()
Mimo debiutu w maratonie mam niemal pewność, że będę poniżej 4h. Ale wszystko wyjdzie w praniu.
Myślę, że najlepiej będzie zostawić gdzieś na trasie metra i podjechać, idealny do tego będzie parking na rogu Puławska/Wilanowska. Z drugiej strony Wwy też pewnie się znajdzie takie miejsce.glowas pisze:Witam
A możecie podpowiedzieć gdzie w pobliżu startu, można zostawic samochód ?
na Mariensztacie może da rade gdzieś wcisnąćglowas pisze:Witam
A możecie podpowiedzieć gdzie w pobliżu startu, można zostawic samochód ?
max przebiegłem 26 km - obawa przed ścianąjakub738 pisze:Ładne tempo jak na spokojne tylko dlaczego biegniesz na taki słaby czas?spokojnie dasz radę zmieścić się poniżej 4 godzin.exxonlive pisze:biegam średnio 12km/godz to tak spokojnie, ale to mój debiut i szykuje się na 4.5h, a z tymi dopłatami to gdyby jeszcze tak PKP