ORLEN Warsaw Marathon 2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

human pisze:A jak się do sprawy wygranej I stopnia ustosunkują Organizatorzy ? Będzie jakieś oświadczenie, drugie losowanie...

No wiecie, bo jak by nie było chętnego to mogę przytulic Meśka.

Do Orgów: mój nr startowy podam na pw :bum:
Niezła próba ;)
Jeśli chodzi o wyniki i oficjalne stanowisko w temacie to zostało ono podane tutaj: http://www.orlenmarathon.pl/node/440.
PKO
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vroo pisze:Odnośnie pechowca, który oddał pakiet - można stracić Mercedesa, ale zachować klasę. :-)

Obrazek
Gra fair play. Czyż nie o to chodzi w sportach? :)
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Grzegorz_K13 pisze:Wiecie może jak pobrać zdjęcia ze strony Orlenu, jeśli nie ma się konta? Zapisywanej się w biurze, ale moje zdjęcia są do pobrania..
Sprawdzamy to. Damy znać, kiedy uda nam się to ustalić.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

shczwany pisze:Dzisiaj odebrałem plecak Asicsa jako wylosowaną nagrodę. Fajowy, szczególnie ze planuję sezon w górach.

Dzięki Ci Orlenie! :hej:
Nie ma za co! Mamy nadzieję, że zobaczymy się 26.04.2015!
J_Cop
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wedlug mnie Orlen zasluzyl na kolejnego sporego plusa za odpowiedzi tutaj na forum. Generalnie nie musieliby tego robic, a jednak ktos sobie zadal odrobine trudu, przeczytal watek i wyrazil swoje stanowisko, wyrazil chec pomocy komus kto mial problem, czy po prostu sypnal dobrym slowem :)
Fajnie, podoba mi sie, szacun!
human
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej, 15.04. dostałem smsa z gratulacjami "ukończenia maratonu jako jeden z 1000 biegaczy" i poproszono mnie o podanie nr karty Vitay. Bez zastanowienia wysłałem ten nr...
Później zadzwoniłem, ale nikt tam nie odbiera. Czy w tym roku w ten sposób są "nabijane" te wygrane punkty ? W zeszłym roku to się chyba odbywało inaczej...

pozdrowionka
tajt28
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:48 min
Życiówka w maratonie: 3:05:30

Nieprzeczytany post

U mnie karta jest już nabita punktami (na stacji sprawdziłem). Też dostałem sms, odesłałem z numerem karty po wcześniejszym upewnieniu się na facebooku orga czy ktoś nie cwaniakuje. Także procedura jest prawidłowa ;-)
Obrazek
krzys1001
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:35
Życiówka w maratonie: 02:58:32

Nieprzeczytany post

Witam.
Kilka dni temu odesłałem sms z numerem karty. Punkty jedna nie zostały mi naliczone. Można to jakoś sprawdzić??
emilr10
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:39:30
Życiówka w maratonie: 03:05:09

Nieprzeczytany post

Zarejestruj kartę na vitay.pl i będziesz mógł sobie sprawdzić. Punkty dawno powinny być w regulaminie do 7dni tj do 20 IV.Ja dostałem przed świętami:)
Zastanawiam się co z tym mercedesem,kiedy będzie losowanie?Nie chce mi się już mojego "dziadka" naprawiać,już poczekam te kilka dni :hahaha:
Obrazek
pgkedzior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:02

Nieprzeczytany post

Wkrótce przekażemy informacje na temat powtórnego przeprowadzenia losowania nagród, które nie zostały wydane.
Czy ktoś jakieś info znalazł odnośnie dalszych losów losowania ? :)
emilr10
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:39:30
Życiówka w maratonie: 03:05:09

Nieprzeczytany post

pgkedzior pisze:
Wkrótce przekażemy informacje na temat powtórnego przeprowadzenia losowania nagród, które nie zostały wydane.
No właśnie też jestem ciekaw :chrap: Już nawet zacząłem zbierać na podatek :hej:
Obrazek
michałł
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jeżeli szuka ktoś jeszcze fotek z dyszki i maratonu to obszerne galerie głównie z mostu świętokrzyskiego można znaleźć tutaj: https://www.facebook.com/21i1pl/photos_albums
21i1.pl
pgkedzior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:02

Nieprzeczytany post

emilr10 pisze:
pgkedzior pisze:
No właśnie też jestem ciekaw :chrap: Już nawet zacząłem zbierać na podatek :hej:
To możesz już zacząć wydawać tą kasę :)
Nagroda I stopnia w postaci samochodu osobowego marki Mercedes GLA wraz z kwotą pieniężną w wysokości 15 776,00 zł:
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

J_Cop pisze:Wedlug mnie Orlen zasluzyl na kolejnego sporego plusa za odpowiedzi tutaj na forum. Generalnie nie musieliby tego robic, a jednak ktos sobie zadal odrobine trudu, przeczytal watek i wyrazil swoje stanowisko, wyrazil chec pomocy komus kto mial problem, czy po prostu sypnal dobrym slowem :)
Fajnie, podoba mi sie, szacun!
Dziękujemy! Teraz chwilowo będziemy się wyłączać do czasu kolejnej edycji, zapraszamy jednak na nasz fanpage, gdzie również będziemy sypać dobrym słowem! :)
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

human pisze:Hej, 15.04. dostałem smsa z gratulacjami "ukończenia maratonu jako jeden z 1000 biegaczy" i poproszono mnie o podanie nr karty Vitay. Bez zastanowienia wysłałem ten nr...
Później zadzwoniłem, ale nikt tam nie odbiera. Czy w tym roku w ten sposób są "nabijane" te wygrane punkty ? W zeszłym roku to się chyba odbywało inaczej...

pozdrowionka
Uczestnicy byli informowani drogą mailową oraz smsową z instrukcją dalszych działań. Wszystko powinno być już w porządku.
W razie występowania dalszych problemów zachęcamy do kontaktu na adres info@orlenmarathon.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ