26 Maraton Warszawski
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja mysle że pomysł z trasa półmaratonu jest dobry.Tak jak prawdziwi maratończycy doznają owacji na mecie. Straca tylko fajny moment startu.Na pewno zachęci to wiele osób do udziału za rok w maratonie.Zastanawiam się tylko czy nie powinni miec numerów w innych kolorach dla odróżnienia.
Mirek K
-
- Stary Wyga
Na pewno organizatorzy będą musieli zadbać o to żeby półmaratończycy się jakoś odróżniali, bo na meice mieli by problem jaki medal komu założyć.
Mimo wszystko nadal uważam, że pomysł z takim startem jest średnio trafiony.

- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dzięki startowi w połowie dystansu, meta dla obydwu dystansów znajduje się w jednym miejscu. Od strony organizacyjnej to duże ułatwienie. Zawodnicy będą mieli (prawdopodobnie) różne kolory numerów startowych. Będzie "większa frekwencja"na mecie i na ostatnich kilometrach.
Z założenia nie będzie możliwości zakończenia po "połówce". Decyzję należy podjąć wcześniej. Według mnie to dobre podejście.
(Edited by marcin70 at 8:21 pm on June 29, 2004)
Z założenia nie będzie możliwości zakończenia po "połówce". Decyzję należy podjąć wcześniej. Według mnie to dobre podejście.
(Edited by marcin70 at 8:21 pm on June 29, 2004)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Aby znależć się na liście startowej musi zajść koniunkcja zdarzeń: zgłoszenie + wpłynięcie wpisowego na konto organizatora (jest to napisane w nagłówku listy). Inaczej mógłby się zgłosić Miś Bubu i setki marokańczyków tak jak w zeszłym roku. A strona ani wiele lepsza ani wiele gorsza od innych niebadziewnych.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
-
- Wyga
Quote: from stonoga on 11:59 am on July 2, 2004
Aby znależć się na liście startowej musi zajść koniunkcja zdarzeń: zgłoszenie + wpłynięcie wpisowego na konto organizatora (jest to napisane w nagłówku listy). Inaczej mógłby się zgłosić Miś Bubu i setki marokańczyków tak jak w zeszłym roku. A strona ani wiele lepsza ani wiele gorsza od innych niebadziewnych.

(Edited by anezka at 12:52 pm on July 2, 2004)
Real athletes swim, the rest just play games!
-
- Wyga
stonoga, ty chyba nie zrozumiałaś/nie zrozumiałeś. Nie interesuje mnie tylko i włącznie lista startowa. Miałam na myśli to, że strona nie działa. A wiesz, dlaczego niebadziewne strony sa lepsze od tej? Bo nie wymagają ode mnie instalowania coraz to nowszych przeglądarek. Ale jest OK, organizatorzy umieścili na stronie info o kłopatach (jeśli ktoś nie ma IE 6.0), więc się już nie czepiam.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Bez restartu nie zadziała.Quote: from Kiniak on 1:03 pm on July 2, 2004
Zamontowałam update tak zawany i dalej strona MW nie działa... Chlip Chlip
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Agnieszka jest juz na liście
co jako warszawiankę bardzo mnie cieszy! Przykro mi, że sa takie problemy z IT ale wierzę, że miną. Kibicowałam w ubiegłym roku na Agrykoli i mam dobre skojarzenia - profesjonalnie robiona impra przez młodych ludzi!
p.s. u mnie teraz strona nie chodzi ale wczoraj wieczorem wszystko działało (mam IE 6), widziałam Agnieszkę na liście - możliwe że teraz sa jakieś aktualizacje robione na stronie.
(Edited by monka at 1:44 pm on July 2, 2004)

p.s. u mnie teraz strona nie chodzi ale wczoraj wieczorem wszystko działało (mam IE 6), widziałam Agnieszkę na liście - możliwe że teraz sa jakieś aktualizacje robione na stronie.
(Edited by monka at 1:44 pm on July 2, 2004)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Wyga
Jestem, jestem...
Niepokoją mnie trochę te trzy-kropki w miejscu, gdzie inni mają 'P' lub 'M'. Deklarowałam w zgłoszeniu, że biegnę tylko półmaraton, więc mam nadzieję, że organizatorzy nie przydzielą mi dystansu losowo