CRACOVIA MARATON

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Odebrałem numer startowy (dostałem 117, czyli 13*9) wczoraj po 15:00 i dostałem również płytkę CD. Miły akcent ale zmarnowali ponad 90% miejsca - jest na niej tylko krótki film z zeszłego roku. Liczyłem na to, że będą tam np. zdjęcia konkursowe z poprzednich lat...

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
PKO
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

(Edited by miroszach at 9:59 pm on May 7, 2004)
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
Minimalny
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście zgadzam się z kolegą jeśli chodzi o płytke.  Uważam ze powinno sie na niej znaleźć o wiele wiecej materiałów takich jak mapki, zdjęcia, reportarze, itp. Na plytce miejsca wiele, a o maratonem można przeciez nie jedna plytke zapełnić. Mam nadzieje ze następnym razem organizatorzy się postarają.  Bardzo ciekawym pomyslem sa medale za uczestnictwo, w kazdej edycji bedzie medal z innym rewersem, a wiec cos dla kolekcjonerów :)
Przy okazji ktos wie jak wplesc CHIP w szunrówkę ? ;-)
Hmm??
Awatar użytkownika
Ligi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A mozecie mi powiedziec, czy jak tak sobie ćwicze na silowni i tam czasem pobiegam, to jest sens startowania w półmaratonie, ale tak tylko by dobiec.
Nie interesuja mnie zadne "nagrody"!

I jakby coś jakbym nie zdazyl rano..czy tez bedzie ten maraton/polmaraton za rok?
Z jaka on jest cyklicznoscia?
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jak poszło w Krakowie? ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
meryt
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

siła spokoju 3.57,zdjęcie pod pomnikiem z Forumowiczami,biegłem 3km z atrakcyjną Forumowiczką,łydke miała zgrabną ,napis malutki,ja bez okularów i nie wiem kto to był biegła z mężem na 4.30.
Pozdrawiam było miło.
grupa biegowa www biegajznami.pl
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To przynajmniej miałeś na czym oko zawiesić;)
U mnie 3.30.46 i pełne niezadowolenie:(
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powiem tak: chociaz jestem z Krakowa, to uwazam, ze w tym roku organizatorzy troche nawalili.
- nie bylo bananow, tylko pomarancze i to tak ohydne, ze dopiero pod koniec zmusilem sie, zeby zjesc dzwonko. Wczesniej wyplulem.
- na drugim kolku zabraklo wody do gabek, no i w ogole, wodopojow jakby na bulwarach nadwislanych bylo zdecydowanie mniej. Zwazywaszy, ze to koncowka, to kolejny powazny blad.
- na mecie nie bylo tradycyjnego piwka
- pomysl ze startem o 9, troche chybiony. Ludnosci jak na leksrtwo, a tradycyjny upal i tak byl :-(
Awatar użytkownika
Cotton
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pobiegłem. Od samego początku niestety czułem ból w nodze, ale biegłem miimo to. Na półmetku czas był obiecujący (2.02.35) i miałem spory zapas siły. Niestety po minięciu tabliczki z napisem 30KM kontuzja nasiliła się do tego stopnia, że nie byłem w stanie nawet iść. Końcowe kilometry pokonałem trochę biegiem, w większości jednak chodem. Trochę mnie to wnerwiło, bo miałem siły, a nie byłem w stanie biec. Skończyłem w czasie około 4.56 (dokładnie nie wiem). Tak czy siak nie żałuję i planuję drugie podejście za rok (no chyba, że będę się uczył do matury). Na losowaniu Skody nie zostałem, jeśli się okaże, że wylosowali mój numer (500) - nawet mi nie psujcie humoru. Pozdrawiam wszystkich maratończyków
Stworzony by biec
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
Awatar użytkownika
Minimalny
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gratuluje wszytkim ukonczenia III CM

Ja ukonczylem z czasem ok 4:25:xx
Planowalem 3:59 ale niestety jak u kolegi na 30 kilometrze zaczely sie schody, zlapal mnie pierwszy skórcz. Potem juz co kilka minut lapaly mnie naprzemian raz w jednej raz w drugiej nodze, a czasami nawet kilka skorczy w jednej, to bylo okropne. mimo wszytko udalo sie mi skonczyc i dzieki za to Bogu. Czas solidnie potrenować nogi, w pazdzierniku kolejny atak na 3:59
pozdrawiam.
Hmm??
ewabo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ufff..dobieglam:) przyznaje sie, ze bylo ciezko, wynik nie byl taki jaki wymarzylam, chcialam 4,30-marzylam troszeczke ponizej, a wyszlo ok 4.40. Moze za rok sie uda.  Jestem dumna z meza, to byl jego debiut, biegl dzielnie, choc kryzys go nie ominal. Troszke ponad 4,50. Najpiekniejsza jest ta atmosfera, koledzy dopingujacy na trasie. Pozdrawiam maratonczykow-forumowiczow z trasy: meryta- dziekuje za mile slowa; dargha /sorry, za ewentualny blad w pisowni/brawo za debiut w maratonie i Benneta, ktorego spotkalam tuz przed cudownym masazem. Auta nie wylosowalismy, nikt z naszego klubu, szkoda, bylaby chociaz jakas impreza, a tak pozostaje pozycja horyzontalna w domu i lizanie swoich ran:)
Awatar użytkownika
boowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

gratuleje !!  na Adasia nie stety się spóźniełem ale zdązyłem na odliczanie i start. Troche jednak wam zazdrosciłem.

Cotton nie wiem czy to prawda ale obiło mi się gdzies o uszy że nowa matura bedzie pisana w marcu ! To by tłumaczyło dlaczego tak wcześnie próbną robią. W takim za dokładnie za rok pod Adasiem :)
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ewabo, nadludzki wysilek Twoj i Jurka zostal uwieczniony stosowna fota przez mojego syna. Jak sie dopcham do drugiego komputera, to Ci wysle. Ladna fota, naprawde.
ewabo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Z gory dziekuje Sms :)  dlaczego sie nie chwalisz ,ze zrobiles zyciowke? gratulacje !!
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...nie chwale, sie bo poprawilem zyciowke o 20 min, ale miala byc lepsza o jeszcze 20 min :-).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ