Szczeciński półmaraton Gryfa
- adamus100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
miejmy nadzieje, ze duzo, pewnie maks to 200, tak bylo w poprzednich latach. A jak tam spotykamy sie wszyscy gdzies przedz biegiem? Ja startuje na 100% i zamierzam dac z siebie wszystko:), jak zwykle wiec bedzie 20 min gorzej od zyciowki:)
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy moge sie podpiac pod "wszyscy"?Quote: from adamus100 on 9:34 pm on May 12,
A jak tam spotykamy sie wszyscy gdzies przedz biegiem? Ja

kaktus
GG: 1251017
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No mam nadzieje ze sie zobaczymyQuote: from adamus100 on 9:19 pm on May 13, 2004
Ok tylko nie wiem, czy bede jeszcze mial dopstep do sieci jutro i w sobote, tak czy inaczej do zobaczenia, POWODZENIA !!!!

Grzesiek
kaktus
- Bil
- Dyskutant
Wpłynęło ponoć ponad 270 zgłoszeń, ale wiele osób dzwoni i chce się zgłosić jeszcze w niedziele. Także dziewczyna w biurze zawodów powiedziała, że może będzie nawet 400 biegaczy. Byłoby bardzo fajnie.
Ps.
U mnie adrenalinka już idzie w górę.
Ps.
U mnie adrenalinka już idzie w górę.

Bil
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
- saint
- Zaprawiony W Bojach
witam
ja mam numer 55 jakby co
przypominam grupowiczom o podaniu nazwy klubu: SzGB.ORG
jakis gosc przy odbieraniu numerka wpisywal to do arkusza to jest nadzieja ze gdzies sie wyniki pojawia
do zobaczenia w niedziele
i przyjdzcie wczesniej to sie zrobi zdjecie grupowe przed startem bo rok temu nie wyszlo
ja mam numer 55 jakby co

przypominam grupowiczom o podaniu nazwy klubu: SzGB.ORG
jakis gosc przy odbieraniu numerka wpisywal to do arkusza to jest nadzieja ze gdzies sie wyniki pojawia
do zobaczenia w niedziele
i przyjdzcie wczesniej to sie zrobi zdjecie grupowe przed startem bo rok temu nie wyszlo
- Bil
- Dyskutant
To się fajnie składa, bo ja mam 54.
Bil
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam 84 i zastanawiam sie nad markerem.Quote: from saint on 8:08 pm on May 15, 2004
heh, szkoda ze kaktusowi nie wzialem od razu bo mialby 56
Jesli prognoza pogody sie sprawdzi, to w niedziele i tylko w niedziele bedzie slonce

kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze raz dziekuje Bil za zapisanie mnie. Odebralem juz numer (patrz wyzej). Jakby co to bede juz o dziesiatej i proponuje wspolna rozgrzewke po 11-ej (bedzie tez referee, mam nadzieje).Quote: from Bil on 6:55 pm on May 15, 2004
To się fajnie składa, bo ja mam 54.
Nabylem dosc tani Timexa Ironmana wiec bede probowal pecyzyjnie zmiescic sie w miedzyczasach na 2h. Ktos moze jest zainteresowany takim tempem (~5:45/km)?
kaktus
- Bil
- Dyskutant
No i po zawodach. Udało się. Jeszcze raz gratuluje wszystkim. Było super. Były co prawda lekkie niedociągnięcia, jak np. gdy już na 5 km nie było kubków do wody, a koło Urzędu Miasta widziałem jak zbierali te wyrzucone wcześniej przez biegaczy, prawdopodobnie by napełnić je ponownie. Ale i tak startuje bankowo za rok. Słyszałem nawet, jak organizatorzy wspominali, że myślą czy nie pokusić się w przyszłym roku o zorganizowanie w Szczecinie maratonu. To byłoby dopiero coś.
Bil
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bil, jeszcze raz gratulacje. Zrewanzowales sie za Kolobrzeg w pieknym stylu. Masz w sobie cos z wielblada chyba i slonce Ci pomaga, prawda? 
Zabrako mi 53sek do 2h ale to przeciez po to zeby latwiej bylo pobic zyciowke za rok, bo wiadomo ze za rok tez wystartuje
Z organizacja i dopingiem bylo faktycznie roznie, jednak najwazniejsze, ze wystartowalo sporo ludzi i atmosfera jak dla mnie byla OK. Zaczynam lapac klimat tego typu imprez, gdy twarze widziane juz kiedys juz sa znajome, jest komu podac reke itp
Fantastic & bombastic
No i zonka juz zazdrosci
i tez zaczyna biegac 

Zabrako mi 53sek do 2h ale to przeciez po to zeby latwiej bylo pobic zyciowke za rok, bo wiadomo ze za rok tez wystartuje

Z organizacja i dopingiem bylo faktycznie roznie, jednak najwazniejsze, ze wystartowalo sporo ludzi i atmosfera jak dla mnie byla OK. Zaczynam lapac klimat tego typu imprez, gdy twarze widziane juz kiedys juz sa znajome, jest komu podac reke itp

No i zonka juz zazdrosci

kaktus
- RunnerSun
- Rozgrzewający Się
Mysle, ze z taka organizacja "Szczecinski Polmaraton Gryfa" daleko nie zajdzie... po dzisiejszym biegu nachodza mnie negatywne refleksje oczywiscie w stosunku do organizatorow Juz na poczatku okazalo sie ze szatnia, ktora rzekomo miala byc w LO 11 niestety... nie istnieje szkola byla zamknieta od kazdej strony, a tylko "naiwni" biegacze probowali w jakis tajemniczy sposob do niej sie dostac Kolejny minus to Punkty odzywcze MASAKRA!!! Marathon Team Poland taka niby powazna firma, a nie umiala zorganizowac dobrych punktow odzywczych Rzeczywiscie na polmaratonie niewiele jeszcze ich trzeba ale jak juz sa to niech spelniaja swoja funkcje, a nie ze kolesie daja Ci wode do picia w 5l baniakach(brak kubeczkow) Co by bylo gdyby naprawde pobieglo 400 osob jak to sie na poczatku mowilo... poza tym to dawno nie bralem udzialu w biegu w ktorym tak slabo kibicowali sami kibice!!! na szczescie pewnie ich mialem troche wiecej niz wszyscy, gdyz jak moze ktos z Was pamieta bieglem z Kumplem w strojach lekarzy
no i na koniec jeszcze moze o malej ilosc toy-toyi, braku mozliwosci prysznica po biegu
i braku batonikow i napoji energetycznych... ok to na tyle wiem, ze moze sie czepiam ale porownujac do innych biegow, w ktorych startowalem to Szczecin wypadl naprawde slabo Na koniec jeszcze moja dygresja - "jak tak maja wygladac biegi uliczne to ja bede dalej rzezbil w lesie" Juz dawno sie nie nawdychalem tylu spalin samochodowych Dobrze ze mialem maseczke i czysty tlen bo bym sie udusil
a poza tym mysle, ze zimne piwko na mecie od organizatorow wszystko by zalatwilo i nie wypowiadalbym sie tak negatywnie o dzisiejszym biegu
ale znow sie Marathon Team Poland nie postaral
ale medale i koszulki byly nie powiem calkiem calkiem... Konczac pozdrawiam wszystkich napotkanych i nienapotkanych biegaczy na trasie, cala sluzbe zdrowia, i pana zze stacjii Orlen ktory najglosniej nam kibicowal Run from the sun !!! 3mcie sie cieplo i do zobaczenia na kolejnym biegu!