Międzynarodowy Półmaraton w Pile
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Arturro - wygrałes "naszą" kategorię M-20 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- arturro
- Stary Wyga
dawid
u nas była taka lipa, ze nawet nie było kategorii. żadnych kategorii. ogólnie, to budzet zamknął się chyba w 100 zł.
chcesz wiedzieć jeszcze coś więcej?
pozdrawiam i do rychłego zobaczenia, bo brakuje mi Twojego ryja w samochodzie i na zawodach.
pozdrawiam

u nas była taka lipa, ze nawet nie było kategorii. żadnych kategorii. ogólnie, to budzet zamknął się chyba w 100 zł.
chcesz wiedzieć jeszcze coś więcej?
pozdrawiam i do rychłego zobaczenia, bo brakuje mi Twojego ryja w samochodzie i na zawodach.
pozdrawiam

pozdrawiam
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Również bardzo pozdrawiam wszystkich, których miałem okazje spotkać w Pile. Przepraszam jeśli wydało się komuś że jakiś grubiański jestem, ale generalnie to dla mnie takie imprezy to nadal, dużo nowych emocji. I głowa mi i oczy chodziły w koło i przyglądały się temu dziwu, w którym brałem udział. Wszystkim gratuluje, biegaczom z Bydgoszczy, Poznania, desantowi ze Szczecina, GT, Krzychowi za uczestnictwo (dobra decyzja- jaka Ty mi tak ja Tobie
) i wszystkim pozostałym. Moja nowa życiówka 1:26:32. No Dawidek----4s między nami@!
Ale fajnie!
(Edited by Kazig at 10:04 pm on Sep. 8, 2003)

Ale fajnie!
(Edited by Kazig at 10:04 pm on Sep. 8, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na stronie głównej Maratonów Polskich jest link do zdjęć z Piły. 105 niezłych fotek to myślę niezła gratka dla uczestników tego biegu. Z GT wypatrzyłem Kaziga /31/ i Masiulisa /37/. Siebie niestety nie znalazłem. Widziałem też Krzycha /75/ i charakterystyczne koszulki bydgoszczan.
biegowa recydywa
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Ale trzeba się sprężyć, jeśli ktoś chce skopiować zdjęcia z Piły na swój dysk, bo za kilka dni znikną one z Maratonów Polskich. Za dużo ważą, a za miejsce na serwerze trzeba płacić. Michał Walczewski nie ma nic przeciwko kopiowaniu tych zdjęć na prywatny użytek.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
W którym miejscu są zdjęcia z Piły? Nie mogę trafić, ale muszę się przyznać że z braku czasu robiłam to po łebkach. Dziś wieczorem poszukam dokładniej. Za podpowiedzi z góry dzięki. 

- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zdjęcia z Piły:
http://www.maratonypolskie.pl/biegi3/zpil302.htm
(Edited by Bennet at 8:28 am on Sep. 11, 2003)
http://www.maratonypolskie.pl/biegi3/zpil302.htm
(Edited by Bennet at 8:28 am on Sep. 11, 2003)
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na klubowej stronie GT jest już relacja Masiulisa z Piły
-
- Zaprawiony W Bojach
Polmaratonowi w Pile poswiecone jest dosc duzo miejsca w najnowszym wydaniu popularnego niemieckiego pisma dla biegaczy "Lauf Zeit". Co prawda na starcie stanal zaledwie jeden Niemiec, wsrod obserwatorow byl jednak sam Horst Milde - dyrektor maratonu berlinskiego. Chwalono glownie niezwykle ciekawa trase laczaca zalety biegu miejskiego z pieknymi krajobrazami wsrod jezior i lasow. Bardzo dobre oceny zebrali organizatorzy.
kledzik
kledzik