14.06.2003r BIEG W MICHAŁOWICACH
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mifor nadesłał zdjęcia z trasy.
Sa do obejrzenia TUTAJ KLIKNIJ NA ZDJĘCIA Z TRASY
(Edited by FREDZIO at 8:01 pm on June 9, 2003)
Sa do obejrzenia TUTAJ KLIKNIJ NA ZDJĘCIA Z TRASY
(Edited by FREDZIO at 8:01 pm on June 9, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Romek, jak to nie najgorzej - trasa plaska, a Mifor ma obsesję na punkcie pomiaru dlugości trasy - jeśli pogoda będzie dobra (oby) to wszyscy robimy życiówki i nikt nie kwestionuje długości trasy.
ENTRE.PL Team
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Czy mam rozumieć, że był to pomiar satelitarny?Quote: from PAwel on 1:33 pm on June 9, 2003
a Mifor ma obsesję na punkcie pomiaru dlugości trasy

- romek
- Zaprawiony W Bojach
PAwel, troche mnie jeszcze malo znasz: z reguly jak mowiek 'moze byc', to znaczy, ze mi sie podoba i nawet wiecej (czym czasem wkurzam niektore osoby). Trzeba wziasc na mnie wlasnie taka poprawkeQuote: from PAwel on 2:33 pm on June 9, 2003
Romek, jak to nie najgorzej - trasa plaska, a Mifor ma obsesję na punkcie pomiaru dlugości trasy - jeśli pogoda będzie dobra (oby) to wszyscy robimy życiówki i nikt nie kwestionuje długości trasy.

Impreza dla mnie i trasa zapowiada sie swietnie i postaram sie byc, mimo, ze w tym dniu mam slub i wesele kolegi - ale zyciowki robic nie planuje, pobiegne sobie na ok 80%

-
- Zaprawiony W Bojach
Joy, zapraszam wszystkich, a szczególnie wszystkie koleżanki. Zawsze możesz liczyć na towarzystwo zamykającego pilota na rowerze 
Co do trasy to śni mi się już po nocach.
Maksymalny błąd pomiarowy trasy +/- 15m
5km ma 1070m (do Szkolnej Topolową)
10km ma 930 (do Szkolnej Kolejową)
Oznaczenia kilometrów zostaną przestawione odpowiednio po pierwszym okrążeniu.
Zrobiłem na tej trasie pondad 100km na rowerze z licznikiem kalibrowanym 400m odcinkiem odmierzonym taśmą.
Pozdrawiam,
Mifor
(Edited by Mifor at 3:54 pm on June 9, 2003)

Co do trasy to śni mi się już po nocach.
Maksymalny błąd pomiarowy trasy +/- 15m
5km ma 1070m (do Szkolnej Topolową)
10km ma 930 (do Szkolnej Kolejową)
Oznaczenia kilometrów zostaną przestawione odpowiednio po pierwszym okrążeniu.
Zrobiłem na tej trasie pondad 100km na rowerze z licznikiem kalibrowanym 400m odcinkiem odmierzonym taśmą.
Pozdrawiam,
Mifor
(Edited by Mifor at 3:54 pm on June 9, 2003)
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Pisałem już o tym, ale przypomnę, że w czasie trwania marszobiegu na 3km
(o 15:00) w okolicach STARTU przy ul. Szkolnej odbędzie się prezentacja psich zaprzęgów Fundacji CZE-NE-KA - Pani Marioli Czerwieńskiej, która odwiedzi nas ze sforą swoich huskyich i malamutów. Fundacja organizuje zawody sportowe oraz prowadzi dogo-terapię dla dzieci dotkniętych chorobami układu nerwowego. Psy nie pobiegną raczej na dystansach ze względu na pogodę, ale będzie się można z nimi wygłaskać i wylizać do woli.
Mifor
(o 15:00) w okolicach STARTU przy ul. Szkolnej odbędzie się prezentacja psich zaprzęgów Fundacji CZE-NE-KA - Pani Marioli Czerwieńskiej, która odwiedzi nas ze sforą swoich huskyich i malamutów. Fundacja organizuje zawody sportowe oraz prowadzi dogo-terapię dla dzieci dotkniętych chorobami układu nerwowego. Psy nie pobiegną raczej na dystansach ze względu na pogodę, ale będzie się można z nimi wygłaskać i wylizać do woli.
Mifor
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A kto ma być tym zamykającym pilotem na rowerze?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dojazd:

kolejką WKD z Dworca Centralnego do stacji Michałowice (ok.20min), później ok. 500m pieszo ul. Raszyńską w kierunku szkoły.
Transportem własnym od Al.Jerozolimskich w ul.Jesionową w lewo na światłach na wysokości Ursusa (jest kierunkowskaz do Michałowic) ok. 400m do torów kolejki WKD i dalej j.w. ulicą Raszyńską.
Lub od Al.Krakowskaiej w Raszynie ok. 300m za drugimi światłami po przekreślonej Warszwie, kierunkowskaz na Opacz 2km. Opacz przechodzi w Michałowice, tu w lewo w ul. Szkolną na wysokości stawu i ok. 300m do terenów szkoły.

kolejką WKD z Dworca Centralnego do stacji Michałowice (ok.20min), później ok. 500m pieszo ul. Raszyńską w kierunku szkoły.
Transportem własnym od Al.Jerozolimskich w ul.Jesionową w lewo na światłach na wysokości Ursusa (jest kierunkowskaz do Michałowic) ok. 400m do torów kolejki WKD i dalej j.w. ulicą Raszyńską.
Lub od Al.Krakowskaiej w Raszynie ok. 300m za drugimi światłami po przekreślonej Warszwie, kierunkowskaz na Opacz 2km. Opacz przechodzi w Michałowice, tu w lewo w ul. Szkolną na wysokości stawu i ok. 300m do terenów szkoły.
ENTRE.PL Team
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Bieg w Michałowicach zapowiada się na prawdziwy HIT tego sezonu. Czym jeszcze może nas zaskoczyć Dyrektor Biegu po tylu atrakcjach jakie do tej pory zaserwował nam sztab ludzi zaangażowanych w organizację biegu?
No i co mam tu teraz napisać? ;)