Cracovia Maraton
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pomysł z pisakiem na razie przemawia najbardziej. I nawet podpisanie się zwykłym dziecięcym flamastrem jest dość trwałe i to mimo pocenia się. Ale, na Boga, zróbcie najpierw coś z tą pogodą!!!!!!!!!!!! 

Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Prognoza pogody dla Krakowa na sobotę:
min. 10, max 21 stopni, zachmurzenie częściowe, oby się sprawdziło.
koszulki są w drodze. Dzisiaj odbieram partię Reeboka. Drukarnia szykuje matryce. Ale NewLine na sobotę chyba nie będzie gotowy.
Zatem pod pomnikiem o 9.30. Do zobaczenia. Jeśli znajdą się chętni, mogę poprowadzić na 3:15, równiutko po 4.37 na km, od startu do mety.
koszulki są w drodze. Dzisiaj odbieram partię Reeboka. Drukarnia szykuje matryce. Ale NewLine na sobotę chyba nie będzie gotowy.
Zatem pod pomnikiem o 9.30. Do zobaczenia. Jeśli znajdą się chętni, mogę poprowadzić na 3:15, równiutko po 4.37 na km, od startu do mety.
ENTRE.PL Team
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Widzę, że szykują się spore grupy na 4:00 i 3:30 ;) Ja zamierzam biec zależnie od pogody: spróbować złamać 3:20, pobiec na 3:30, w najgorszym wypadku nie przejmować się czasem i po prostu przebiec. Jeśli sprawdzi się prognoza podana przez PAwła, to pewnie zdecyduję się na wariant 1.
No, to do zobaczenia pod "Adasiem"! Będę łatwo rozpoznawalny: niewysoki (168 cm), dość chudy, czapka w barwach maskujących z naszytym czymś, co w założeniu miało być lilijką, prawdopodobnie w podkoszulku z Maratonu Dębno.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz
No, to do zobaczenia pod "Adasiem"! Będę łatwo rozpoznawalny: niewysoki (168 cm), dość chudy, czapka w barwach maskujących z naszytym czymś, co w założeniu miało być lilijką, prawdopodobnie w podkoszulku z Maratonu Dębno.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ha! ja mam przewage, bo widzialem Cie w real-swiecie. Ale jak sie wybiore robi sie jednak lekka tajemnica - remont dachu u mnie w pelni i niewykluczone, ze zamiast dopingowac forumowiczow, bede harowal jak dziki osiel.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Wow chciałbym pobiec na 3:15 ale od ostatniego maratonu minie w Krakowie dopiero 3 tyg. chyba nie zdążę się zregenerować....
a tak chętnie skorzystałbym z pomocy.....jeszcze pomyślę
PA

PA
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Quote: from mucherek on 12:14 pm on May 7, 2002
Ha! ja mam przewage, bo widzialem Cie w real-swiecie.

Buuu :( Miejmy nadzieję, że jednak nastąpi triumf ducha nad materią i jakoś sobie z tym poradzisz do soboty.Ale jak sie wybiore robi sie jednak lekka tajemnica - remont dachu u mnie w pelni i niewykluczone, ze zamiast dopingowac forumowiczow, bede harowal jak dziki osiel.
A tak w ogóle, to rozpaloną do czerwoności zalerzynę przeciekającym dachom^W^W^W oops... to nie ta grupa ;)
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:

W zasadzie on nie przecieka (do wczoraj, bo juz jest rozbabrany). Jesli tylko bede mial jak, wpadne podopingowac zespol z "B" na ciuchach/nodze
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zależy, do czego jesteś przyzwyczajony. Ogólnie rzecz biorąc, Rynek jest nieco wyżej niż reszta trasy, zaś Wisła niżej. Chyba najbardziej uciążliwe podbiegi będą przy wbieganiu na oba mosty, przed pętlą na Błoniach i pod Wawelem - wprawdzie niezbyt duże różnice wysokości (tak na oko poniżej 10 m) ale dość ostre. Podejrzewam, że najprzyjemniej będzie nad Wisłą (nieco chłodniej?) oraz przy ul. 3. Maja (dużo drzew). No i w okolicach Rynku, jeśli ktoś lubi podziwiać architekturę ;)Quote: from Michal on 1:27 pm on May 7, 2002
Może ktos opowie o trasie. Jakich podbiegów się spodziewać?
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ja tez uważam że najlepszy pomysł to napis markerem, napewno nie będzie przeszkadzał i można oznaczyc się pod Adasiem. Mam jeszcze pytanko, czy ktoś się orientuje czy maraton lub przynajmniej jego fragmenty pokaże TV ? - jest przecież patronem medialnym.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Ja na pewno podpiszę się markerem na łydce, więc można mnie będzie poznać. Zachęcam resztę. Jeśli chodzi o relację TV to mam wiadomości z pierwszej ręki. Relację robią Przemek Babiarz i Staszek Snopek, ale relacja będzie dopiero wieczorem (albo raczej w nocy) z niedzieli na poniedziałek. I nie jest to wina tych dwóch gości. Oczywiście mowa o TVP1. Może uda mi się namówić Przemka, żeby powiedział w relacji parę słów o Bieganie.pl, może pokazał naszą grupę przed startem. Oczywiście zależy od tego, ile ma czasu na antenie i jaką ma koncepcję relacji. Ale próbować trzeba.
Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Cracovia Maraton - TVP 1, godz. 00:30-00:55 (z niedzieli na poniedziałek).
w 25 minut można wbrew pozorom dużo powiedzieć i pokazać. Byłoby dobrze usłyszeć za konsoletą również kogoś z maratończyków, np. takiego Antka Niemczaka Pamiętam Jego komentarz z maratonu w Sydney (olimpijskiego) dla Eurosport - był super. Gdyby nie mógł (chyba jest teraz w US) to jest jeszcze wielu elokwentnych długasów, koledzy redaktorzy dobrze wiedzą o kogo chodzi.
w 25 minut można wbrew pozorom dużo powiedzieć i pokazać. Byłoby dobrze usłyszeć za konsoletą również kogoś z maratończyków, np. takiego Antka Niemczaka Pamiętam Jego komentarz z maratonu w Sydney (olimpijskiego) dla Eurosport - był super. Gdyby nie mógł (chyba jest teraz w US) to jest jeszcze wielu elokwentnych długasów, koledzy redaktorzy dobrze wiedzą o kogo chodzi.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Emte. Lepiej w nocy niż w cale - dlaczego TV nie ma dla nas więcej lepszego czasu
Prosze wytłumaczcie mi też dlaczego w TV lecą reklamy z Robertem Korzeniowskim promujące "Na rynek marsz", a nie ma nic o Cracovia Maraton, czy tu nikomu nie zależy na rozgłosie?

-
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo piękna prognoza , niczym marzenieQuote: from PAwel on 11:16 am on May 7, 2002
Prognoza pogody dla Krakowa na sobotę:

Ale jeśli będzie upał jak zapowiadają, to przecież trasa biegnie wzdłuż Wisły, otwarty teren i przewiewnie, jeśli będzie do tego wiaterek to comfort temp. (temp jaką faktycznie odbiera ludzka skóra) może być poniżej 20st. dlatego bym się nie martwił.

[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- Jarro
- Stary Wyga
Właśnie się zarejestrowałem. Witam wszystkich forumowiczów. Wybieram się do Krakowa i chętnie dołączę do grupy celującej w 4 h, co w okolicach 24 -26 stopni może nie być takie proste.