WingsForLife World Run 4 maja 2014
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
A gdzie nasi ultrasi?
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
strona podaje, że w Limie koniec, a tu mówią, że biegnie?
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
Coś niesamowitego!
Szacunek dla wszystkich startujących!!
Jedynie zachowanie Ukraińca trochę nie na miejscu.
Zwycięzcą Peruwiańczyk
Zwycięzcą Peruwiańczyk

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dla mnie biały jak i czarny biegacz nie zachowali się tak jak powinni. Ukrainiec nie powinien dać się ponieść emocjom i blokować rywala pod koniec, a Etiopczyk mogły czasem zmienić się i prowadzić bieg a nie na chama trzymać się pleców jak rzep prawie do końca.PaulinaJ pisze:Coś niesamowitego!
Zwycięzcą Peruwiańczyk
-
- Rozgrzewający Się
Moim zdaniem, organizacyjne klapa. Zwróćcie, proszę, uwagę, że według oficjalnych wyników pierwszy był Etiopczyk (który biegł w Austrii), drugi Peruwiańczyk (biegł w Peu), trzeci Ukrainiec (biegł w Austrii).
Według oficjalnych wyników, różnica między Etiopczykiem a Peruwiańczykiem wynosiła 90 metrów, ale....
W Austrii, Etiopczyk wyprzedził Ukraińca w samem końcówce, i różnica między nimi była mniejsza niż 90 metrów, więc coś tu nie gra. Wygląda na to, że organizatorzy sami nie wiedzą, kto wygrał... Zwróćcie uwagę, że jakość transmisji z Peru była fatalna - jeden filmik, pare zdjęć i komentarze typu (Peruwiańczyk jest 500/200 m od samochodu-mety). Na takiej imprezie takie rzeczy wydarzyć się nie powinny.... Peruwiańczyk ma pełne prawo czuć się poszkodowany. A dobra mina do złej gry (chodzi mi o komentarz zaraz po ogłoszniu wyników) Colin'a Jakson'a jest żenująca i pokazuje, że nie nadaje sięna CEO tegoż przedsięwzięcia.
Według oficjalnych wyników, różnica między Etiopczykiem a Peruwiańczykiem wynosiła 90 metrów, ale....
W Austrii, Etiopczyk wyprzedził Ukraińca w samem końcówce, i różnica między nimi była mniejsza niż 90 metrów, więc coś tu nie gra. Wygląda na to, że organizatorzy sami nie wiedzą, kto wygrał... Zwróćcie uwagę, że jakość transmisji z Peru była fatalna - jeden filmik, pare zdjęć i komentarze typu (Peruwiańczyk jest 500/200 m od samochodu-mety). Na takiej imprezie takie rzeczy wydarzyć się nie powinny.... Peruwiańczyk ma pełne prawo czuć się poszkodowany. A dobra mina do złej gry (chodzi mi o komentarz zaraz po ogłoszniu wyników) Colin'a Jakson'a jest żenująca i pokazuje, że nie nadaje sięna CEO tegoż przedsięwzięcia.
-
- Zaprawiony W Bojach
ano troszkę lipka wyszła..
- zawiecha transmisji z Peru,
- reporterka TVN24 przez dłuższy czas z uporem godnym lepszej sprawy powtarzała, że wśród kobiet wygrała Francuzka ( podczas gdy Norweżka ciągle biegła i to było na ekranie)
- przepychanka Ukraińca z Etiopczykiem - choć to nie bezpośrednia wina organizatorów, to ogólnego obrazu nie poprawia..
- zezwolenie Etiopczykowi na bieg na ukraińskich plecach, jakiś cios pięścią w plecy tez tam podobno był ( choć pewnie niechcący )
- i wiele innych, jak zaczepianie biegacza , który jeszcze walczy, zadwanie mu pytań, etc..
- media - przecież to był bieg charytatywny , a już zaraz po starcie zaczęto komentować całe wydarzenie jako "rywalizację".
Chciałbym jednak jako uczestnik pochwalić za to organizację i realizację imprezy XXIV Biegu Konstytucji. Nawet taki narzekacz jak ja nie widzi powodu do czepialstwa
Gratulacje i powodzenia w przyszłym roku - dla organizatorów obydwu imprez.
- zawiecha transmisji z Peru,
- reporterka TVN24 przez dłuższy czas z uporem godnym lepszej sprawy powtarzała, że wśród kobiet wygrała Francuzka ( podczas gdy Norweżka ciągle biegła i to było na ekranie)
- przepychanka Ukraińca z Etiopczykiem - choć to nie bezpośrednia wina organizatorów, to ogólnego obrazu nie poprawia..
- zezwolenie Etiopczykowi na bieg na ukraińskich plecach, jakiś cios pięścią w plecy tez tam podobno był ( choć pewnie niechcący )
- i wiele innych, jak zaczepianie biegacza , który jeszcze walczy, zadwanie mu pytań, etc..
- media - przecież to był bieg charytatywny , a już zaraz po starcie zaczęto komentować całe wydarzenie jako "rywalizację".
Chciałbym jednak jako uczestnik pochwalić za to organizację i realizację imprezy XXIV Biegu Konstytucji. Nawet taki narzekacz jak ja nie widzi powodu do czepialstwa

Gratulacje i powodzenia w przyszłym roku - dla organizatorów obydwu imprez.
-
- Wyga
Fajnie się biegło. Do 5 km wyprzedziło mnóstwo ludzi. Od 10 ja zacząłem wyprzedzać i samochód dogonił mnie za 23 km dokładnie koło autobusu więc nie musiałem dobiegać. Wyszedł fajny negative split wg Marco. Nie wiem gdzie mogę sprawdzić który jestem na świecie. Pomysł mi się podoba i w przyszłym roku też pobiegnę.