Co to jest jakość uczesników? Jak zależy Ci na "jakości", to wystarczy wprowadzić limit czasu 3:00.zoltar7 pisze:Nie ilość się liczy lecz jakość, warto o tym pamiętać !
Ruszają zapisy na Accreo Ekiden - Warszawa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
To jest zupełna dziecinada, z obu stron.
Orlen organizuje maraton o niczym oficjalnie nie informując i odmawiając komentarzy, tu czytam że zaprosili Szosta, co bardziej wtajemniczeni znają nie tylko termin ale nawet jakaś mapka trasy już gdzieś tam krąży. Teoretycznie nic nie wiadomo, praktycznie wiadomo wszystko, nawet to że wpisowe będzie małe
To tak się organizuje poważne imprezy sportowe a jeśli nie poważne to chociaż masowe?! Powodzenia. Wiecie co z tego może wyjść? 
A FMW... strzela focha z Ekidenem. Czekam na następny krok - przełożenie półmaratonu na połowę stycznia, oczywiście żeby było chłodniej niż pod koniec marca a niejako przy okazji... upierdzielić Chomiczówkę!
Następne posunięcie należy do Orlenu. Rozważyłbym powiadomienie o sytuacji Panią Prezes UOKiK
Orlen organizuje maraton o niczym oficjalnie nie informując i odmawiając komentarzy, tu czytam że zaprosili Szosta, co bardziej wtajemniczeni znają nie tylko termin ale nawet jakaś mapka trasy już gdzieś tam krąży. Teoretycznie nic nie wiadomo, praktycznie wiadomo wszystko, nawet to że wpisowe będzie małe

A FMW... strzela focha z Ekidenem. Czekam na następny krok - przełożenie półmaratonu na połowę stycznia, oczywiście żeby było chłodniej niż pod koniec marca a niejako przy okazji... upierdzielić Chomiczówkę!

Następne posunięcie należy do Orlenu. Rozważyłbym powiadomienie o sytuacji Panią Prezes UOKiK

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To że nie ma oficjalnej informacji o Orlenie to oczywiście niedobrze, choć może już w dzień po heńkowym maratonie w Japonii będzie oficjalne info.
To, że są osoby które coś wiedzą ma związek z tym, że Orlen chcąc zorganizować imprezę rozmawia z różnymi potencjalnymi partnerami prezentując im jak to wszystko ma wyglądać, prosząc jednak o dyskrecję ale nie da się uniknąć jakichś przecieków.
To, że są osoby które coś wiedzą ma związek z tym, że Orlen chcąc zorganizować imprezę rozmawia z różnymi potencjalnymi partnerami prezentując im jak to wszystko ma wyglądać, prosząc jednak o dyskrecję ale nie da się uniknąć jakichś przecieków.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
FMW juz podala date oraz wszystko co i jak. Poczekajmy teraz na date Orlenu. Mozliwe, ze sie na prozno "podgrzewamy"
Na razie proponuje skierowac energie z naszych emocji na najblizsze treningi - na pewno lepiej sie teraz na tym wyjdzie
PS. nie jestem zwiazany ani z FMW ani z Orlenem
Na razie proponuje skierowac energie z naszych emocji na najblizsze treningi - na pewno lepiej sie teraz na tym wyjdzie
PS. nie jestem zwiazany ani z FMW ani z Orlenem
juancruz
- Stary Wyga
A ja myślę, że Dyr. Tronina spotkał się z władzami Miasta Warszawy (tych osób, które mogą coś zdecydować albo przynajmniej szepnąć do ucha jest mnóstwo) i namówił kogoś u nich, żeby nie dali zgody Orlenowi na maraton, "bo dwa maratony to bez sensu, że nigdzie tak nie ma, że Warszawiacy będą protestowali itd" - na pewno pokazał im mnóstwo wad. I oni mu powiedzieli, że ma rację i że zgody nie dadzą. Dzięki temu mógł spokojnie ogłosić datę Ekidenu nie martwiąc się o resztę, a Orlen czeka i nie może wystartować z komunikacją. A w Mieście, pewnie ktoś by się nawet i zgodził ale się boi bo straszą go konsekwencjami Ci, których przekonał Dyr. Tronina.
pozdrawiam
- Maciej_J
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:38:25
- Życiówka w maratonie: 3:19:07
buhahahaha!!!! Ale brednie!!!google pisze:A ja myślę, że Dyr. Tronina spotkał się z władzami Miasta Warszawy (tych osób, które mogą coś zdecydować albo przynajmniej szepnąć do ucha jest mnóstwo) i namówił kogoś u nich, żeby nie dali zgody Orlenowi na maraton, "bo dwa maratony to bez sensu, że nigdzie tak nie ma, że Warszawiacy będą protestowali itd" - na pewno pokazał im mnóstwo wad. I oni mu powiedzieli, że ma rację i że zgody nie dadzą. Dzięki temu mógł spokojnie ogłosić datę Ekidenu nie martwiąc się o resztę, a Orlen czeka i nie może wystartować z komunikacją. A w Mieście, pewnie ktoś by się nawet i zgodził ale się boi bo straszą go konsekwencjami Ci, których przekonał Dyr. Tronina.

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
To nie są brednie
.
Hipoteza googla jest na 96% prawdą
i znajduje poniekąd potwierdzenie w faktach. Np. w świetle jego hipotezy staje się jasne, dlaczego od stycznia w Warszawie mają zdrożeć bilety komunikacji miejskiej. Otóż, oczywistą oczywistością jest, że wobec takiego afrontu Orlen nie pozostał bierny i... podniósł ceny paliw napędowych dla Miejskiej Komunikacji w Warszawie... Taaaa. Teraz to wszystko jest jasne

Hipoteza googla jest na 96% prawdą

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Coś czuję że Pani Kapitan będzie miała dylemat gdzie zgłosić Dead on Arrival 

-
- Zaprawiony W Bojach
oh ja to zastanawiac sie nie bede musialaa gdzie chce wystartowac 
jeszze tylko zeby rezsta ekipy dala sie latwo przekonac :P
jesli idzie o Ciebie to cos mi sie wydaje ze oboje myslimy o tym samym
no to plany na nastpeny rok zaczynaja mi sie powoli klarowac moze w koncu zacznie mi sie chciec znow biegac

jeszze tylko zeby rezsta ekipy dala sie latwo przekonac :P
jesli idzie o Ciebie to cos mi sie wydaje ze oboje myslimy o tym samym

no to plany na nastpeny rok zaczynaja mi sie powoli klarowac moze w koncu zacznie mi sie chciec znow biegac

- emerce
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
jaracie się tym Orlen Maratonem, a okaże się że to jest tylko dla zaproszonych chartów a tacy amatorzy jak my, obojętnie z jakimi RŻ to sobie będziemy mogli tylko pokibicować
i nie będzie "czy wybrałbym Orlen czy coś innego" bo to kwestia czy Orlen cie dopuści
będzie jak w WKB META, starty tylko na zaproszenie prezesa
i nie będzie "czy wybrałbym Orlen czy coś innego" bo to kwestia czy Orlen cie dopuści
będzie jak w WKB META, starty tylko na zaproszenie prezesa

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54:29
- Życiówka w maratonie: 4:45:54
Można się sprzeczać, ale ja bym i tak chętnie wzięła udział w tej sztafecie. Szkoda że nie miałam kogo dobrać do drużyny.
Może ktoś szuka ostatniego zawodnika bez wysokich wymagań? :]
Może ktoś szuka ostatniego zawodnika bez wysokich wymagań? :]