Komentarz do artykułu Rodzinne Biegi Górskie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
getabout
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No tak... ja się trochę spieszyłem, liczyłem na coś ciepłego po biegu ale jeszcze nie było a o 12 musiałem uciekać. Poza tym całą resztę i sam bieg zaliczam do tych udanych i wracać będę.
"Nie staraj się być nowoczesny. To jedyna rzecz, która – cokolwiek byś nie uczynił – niestety cię nie ominie."
PKO
Ezri
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:19
Życiówka w maratonie: 04:04:57

Nieprzeczytany post

Sam pomysł super, na pewno będę wracac! :taktak:
Plusy:
- fajna trasa biegu głównego, bardzo dobrze oznaczona
- ciepły posiłek i herbata
- opieka dla dzieci
Minusy
- wspólny start dzieci - mojej małoletniej podobało się dopóki nie zaczęły jej mijac najstarsze dzieci - wtedy nastąpił ryk przerażenia...
Nie wiem jakie są godziny otwarcia "Zakątka". Rozumiem, że organizator nie ma na nie wpływu, ale jeżeli np. otwierają o 11 to możnaby zrobic biegi o godzinę później, żeby było gdzie się ogrzac po odebraniu pakietu.

Mam jeszcze uwagę do męskiej części uczestników. Czy napis "damska" stanowi dla Panów ciąg hieroglifów nie do rozszyfrowania? Takiej ilości Panów w damskiej szatni jeszcze chyba nigdzie nie widziałam. :niewiem:
Obrazek
DIKI
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć. Mamy listę rzeczy i spraw do zmiany w następnej edycji. Lista się rozszerza dzięki szczerym komentarzom, to dobrze, dziękujemy!
Bieg dla dzieci: pomysł dobry, gdyby wbiegały na metęławą, niestety nie zaprotestowałem, kiedy sędzia ustawił przepisowy i jakże profesjonalny "lejek" z taśmy... Następnym razem będzie kilka biegów dla dzieci, dla starszych na dłuższym dystansie, dla maluchów osobny i bardziej celebrowany, chcemy dzieci "zarazić" bieganiem, a nie zrazić do biegania... :usmiech:
Catering opóźniony, to spora wpadka, oczywiście do korekty, to nasze pierwsze doświadczenie współpracy z Dzikim Zakątkiem, przyjaznym i gościnnym skądinąd... ITP...
Są już wstępne wyniki open. Jest parę znaków zapytania, wyjaśniamy wątpliwości z asystentami sędziów. Uwagi, sprostowania lub protesty :usmiech: dotyczące wyników prosimy przysyłać na adres malowy: biegi@terapeuci.org.pl
Dziękuję za Waszą obecność na biegu i za komentarze. Pozdrawiam

Pan z mikrofonem :usmiech: Czyli Piotrek Krawczyk, czyli Dziki...
BIEGAM PO PUSZCZY
DIKI
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A za niedogodności przepraszam, cieszę się, ze dajecie nam szansę na poprawę... :-)
Dziki
BIEGAM PO PUSZCZY
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jeszcze w kwestii biegów dzieci. Ja wiem, że zawody mają pewne konieczne do spełnienia ceny, żeby były zawodami. Ale nie wiem czy w biegach dzieci konieczna jest klasyfikacja (mówię o dzieciach do 7-8 lat). To przecież niepotrzebne frustracje tych który jeszcze nie rozumieją tego, ze nie zawsze można wygrywać. Więc wg mnie żadnej klasyfikacjI być nie powinno. Wydluzylbym pozatym trase, start mógłby być tam gdzie metą i na ostatnim słupku nawrót, młodsi może bliżej.
GCH
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:45:05
Życiówka w maratonie: 04:05:50

Nieprzeczytany post

No to i ja się dołączę do komentarzy nt. imprezy: jeśli moje dzieci pytają mnie kiedy będzie następny bieg to znaczy, że ... pomysł jest super i z mojego punktu widzenia wypalił. Mnie także podobał się bieg i wszystko co z nim związane. I z pewnością pojawię się na każdym biegu i każdej edycji.
DIKI
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki Adam za wspaniałą fotorelację! Ale tempo musiał wykręcać Naczelny, żeby robić ujęcia przez kilka minut, znów sprint, znów postój na fotografowanie... Górskie interwały, trzeba Ci odjąć kilkanaście minut w wynikach... :usmiech:
Dziki
BIEGAM PO PUSZCZY
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

DIKI pisze:trzeba Ci odjąć kilkanaście minut w wynikach..
Koniecznie !!! Muszę się biegowo poprawić, żeby być w stanie objąć większą grupę w przyszłości.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ