Interrun Kraków
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Pogoda ma być optymalna jak dla mnie, boje się tylko jak będzie z pomiarem czasu w zeszłym roku było dziwnie
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli jaki czas?damiannn pisze:Chyba ma a może nie, zresztą nie ważne... ale krakowskim targiem - pobiegne ambitnie 5-tke, na tym dystansie jeszcze życiówki nie mam
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
ja sie waham. czy 10 po 4:00 i potem przyśpieszyć czy może 5km próbować po 3:40/45
tylko.. czy teraz ta piątka to jest piątka?
bo w tamtym roku nie była.. coś miało być teraz zmienione żeby piątka była piątką :D
tylko.. czy teraz ta piątka to jest piątka?
bo w tamtym roku nie była.. coś miało być teraz zmienione żeby piątka była piątką :D
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Dzisiaj rozmawiałem z Krzyśkiem trenerem i mówił że w zeszłym roku przybiegł pierwszy na 5 a czas miał szósty 

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
hmm.. może dlatego że puszczają grupami.. po 500..pulchniak pisze:Dzisiaj rozmawiałem z Krzyśkiem trenerem i mówił że w zeszłym roku przybiegł pierwszy na 5 a czas miał szósty
był w pierwszej dobiegł pierwszy ale jakiś z przykłądowo 3-ciej grupy był szybszy..
innego wyjścia nie widze (chociaż z pomiarami były jaja, mi sie czas zmieniał 3x miejsce tak samo..)
- damiannn
- Wyga
Pogoda wedle zapowiedzi ma być dużo lepsza niż tydzień temu (czytałem, że też startowałaś w Skotnikach). A pakiet zawsze nawet w niedziele przed biegiem można kupić
Z tego co wiem problem był tylko z pakietami dla przedszkolaków :D

Z tego co wiem problem był tylko z pakietami dla przedszkolaków :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P
Księżna może być problem z pakietami w dniu biegu bo pytałem... ale pewnie zrobili jakąś rezerwę.
Coś czuję że skończy się deszczem (jak dla mnie spory+) , ale nigdy do końca nie wiadomo : )
Coś czuję że skończy się deszczem (jak dla mnie spory+) , ale nigdy do końca nie wiadomo : )
( :
-
- Zaprawiony W Bojach
Zamierzam pobiegnąć podobnie tą dyszkę, więc można się zgadać i ramie w ramie polecieć dystans.marsaw pisze:Ja też lece na dyche, mam numer 368 i chętnie bym zrobił 42/43 min, pogoda najwyraźniej nie będzie aż tak straszna jak by to się mogło wydawać jeszcze kilka dni temu
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Niezupełnie - ja byłam jako opiekun startującego w marszobiegu młodszego syna:-)damiannn pisze:(czytałem, że też startowałaś w Skotnikach)
I... mimo tempa spokojnego... dystansu nikłego... miałam dość;-)
Ale dziś pogoda rewelacyjna...
Jutro porozmawiam z Treneiro (on lubi takie pytania;-))) hehehheh) i zadecyduję.
Gdyby to był czas po biegu sylwestrowym, to próbowałabym zbliżyć się do 20minut a teraz mam poważne obawy czy dam radę cokolwiek.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Noooo doooobraaa...
Po krótkiej rozmowie motywacyjnej z Treneiro... podjechałam po pakiet... i był... to kupiłam... zatem mam, będę startować...
Nastrajam się na 5km
Po krótkiej rozmowie motywacyjnej z Treneiro... podjechałam po pakiet... i był... to kupiłam... zatem mam, będę startować...
Nastrajam się na 5km
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
jaki masz nr?Księżna pisze:Noooo doooobraaa...
Nastrajam się na 5km
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P
Widzę że mam "zająca", jak pobiegniesz na dychę to będę Cię gonił :p z Krzyśkiem się muszę jeszcze ugadać i zbierzemy "brygadę pościgową" ( :
jak nastroje przed jutrem ? słonko czy deszcz ?
jak nastroje przed jutrem ? słonko czy deszcz ?
( :