[12.05.2012] X Bieg Skawiński
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
- Życiówka w maratonie: brak
To tak na koniec całego tego zamieszania parę suchych faktów na koniec:
1.Samochód wygrał zawodnik który przybiegł na sześćset którymś miejscu.
2.Poprawnej odpowiedzi udzieliły 4 osoby. Tylko jedna była obecna przy odczytywaniu.
1.Samochód wygrał zawodnik który przybiegł na sześćset którymś miejscu.
2.Poprawnej odpowiedzi udzieliły 4 osoby. Tylko jedna była obecna przy odczytywaniu.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Hej,
było ok w Skawinie. Prawidłową odpowiedź zaznaczyły tylko 4 osoby z 526 złożonych kuponów. Tak jak napisał Bogil - zwycięzca przybiegł na 6xx pozycji. Pozostałe 3 osoby chyba nie wierzyły w możliwość wygranej - lepiej niech nie sprawdzają prawidłowej odpowiedzi
Ja jestem strasznie zadowolony 47:06 netto, co jest moją nową życiówką i muszę wyedytować stopkę
. Pogoda prawie ideał - trochę za zimno, ale nie padało.
Dla mnie Skawina była ok i zapominam o tej Kii.
krunner
było ok w Skawinie. Prawidłową odpowiedź zaznaczyły tylko 4 osoby z 526 złożonych kuponów. Tak jak napisał Bogil - zwycięzca przybiegł na 6xx pozycji. Pozostałe 3 osoby chyba nie wierzyły w możliwość wygranej - lepiej niech nie sprawdzają prawidłowej odpowiedzi

Ja jestem strasznie zadowolony 47:06 netto, co jest moją nową życiówką i muszę wyedytować stopkę

Dla mnie Skawina była ok i zapominam o tej Kii.
krunner
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Trochę to żalosne i niestety wepchnęło dyskusję na temat tej fajnej imprezy na tory tematyki hazardowej
Nikt tu nic nie pisze o bieganiu tylko wałkowany jest ten nieszczęsny incydent. A jak brzmiała prawidłowa odpowiedź na to pytanie - tak z ciekawości bo ja strzelałem?

Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
W Skawinie do tej pory biegali zawodnicy z 16 państw: 1. Polska 2. Ukraina 3. Norwegia 4. Francja 5. Kenia 6. Słowacja 7. Czechy 8. Białoruś 9. Niemcy 10. Kazachstan ... dalej nie pamiętam 

-
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiście pewien niesmak zostanie.
Ja zaliczyłem debiut na tym dystansie i jest życiówka-47:37.
A najważniejsze,że mnie nie poniosło na początku i druga połowa nieznacznie szybsza.
A pogoda ideał.
Ja zaliczyłem debiut na tym dystansie i jest życiówka-47:37.
A najważniejsze,że mnie nie poniosło na początku i druga połowa nieznacznie szybsza.
A pogoda ideał.
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
Mołdawia, Kirgistan, Kiribati
i coś tam jeszcze!
Ap ropo biegania to pogoda była chyba idealna! Henryk Szost pobiegł 29:13 i poprawił swój rekord trasy! Drugi Jakub B. był ponad minute gorszy!

Ap ropo biegania to pogoda była chyba idealna! Henryk Szost pobiegł 29:13 i poprawił swój rekord trasy! Drugi Jakub B. był ponad minute gorszy!
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Pogoda super, trasa fajna i szybka, sama impreza - no można mieć pewne zastrzeżenia niemniej na tak lokalną imprezę to nie ma co narzekać bo było nieźle i sprawnie. Co ważne, mimo ponad 1000 biegaczy czuło się jakby kameralność tego biegu. Warunki do robienia życiówek idealne i chyba trudno było nie zrobić
Ja z treningu, po Cracovia Maraton biegałem tylko wolną - odpoczynkową objętość, w tygodniu teraz kilka minutowych przebieżek i proszę - plan był zejść poniżej 45 a prawie 43 pękło - cele zmieniałem w trakcie, do półmetka mentalnie pękało 45, do 8km 44min a na dwóch ostatnich prawie jeszcze minutę do 43minut się udało wyrwać. Tym razem od półmetka nikt mnie nie wyprzedził więc taktyka chyba była dobra jak na debiut.

Najszybsza kupa złomu w galaktyce
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
pulchniak pisze:Szkoda że sobie tak strzelili w stopę.
Poza tym samochodem bieg całkiem dobrze przygotowany.
.
co zrobić, za rok będą pewnie mądrzejsi o to nieszczęsne doświadczenie;
dobrze, że wyskoczyło "okienko" pogodowe, a i konkurs też w sumie upodobnił
się mocno do losowania

na te ~650 zeszłorocznej frekwencji przepustowość trasy wydała mi się wystarczająca,
dziś jednak troszkę się korkowało, choć ja jestem zdecydowanie w ogonie stawki;
>Szkoda że sobie tak strzelili w stopę<
no, chyba jednak zabrakło wyobraźni, troszkę może też i uczestnikom;
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 22:17 przez gl, łącznie zmieniany 1 raz.
pzdr
gl
gl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
mihumor pisze:. A jak brzmiała prawidłowa odpowiedź na to pytanie - tak z ciekawości bo ja strzelałem?
nie wiem, z definicji nie firmuję swoim nazwiskiem tak niefajnych klimatów (czyli kuponu nie wrzuciłem).
pzdr
gl
gl
-
- Zaprawiony W Bojach
Też kuponu nie wrzuciłem.gl pisze:mihumor pisze:. A jak brzmiała prawidłowa odpowiedź na to pytanie - tak z ciekawości bo ja strzelałem?
nie wiem, z definicji nie firmuję swoim nazwiskiem tak niefajnych klimatów (czyli kuponu nie wrzuciłem).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Ano podoba się... wstążka - autentycznie, najładniejsza w mojej skromnej składnicy zł.., kolekcji znaczy się (metali nieżelaznych mam nadzieję). A rzeczywiście trzeba uważać którą stroną się ten medal wiesza.Depesz pisze:... Podoba się Wam medal "2w1" ...
Jak już coś dostawać to fajnie było by mieć jakąś wpadająca w oko pamiątkę, taką szczególną z pomysłem, no ale to już trzeba artysty albo co najmniej plastyka, a awersja do wyższego wpisowego duża.
Dobrze że w temat przewodni Biegu też nie byłem emocjonalnie zaangażowany, choć mój pojazd coraz częściej się sypie, w zimie nawet nie chciał mnie zawieźć na trening więc kto wie czy mnie nie trafi następną razą

Poza tym pogoda ideał, trasa fajna, posiłek niebo a ziemia w porównaniu z takim HM Marzanny, nie zdechłem na drugiej połowie - to i się podobało...
- Depesz
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:58
- Życiówka w maratonie: 03:59:34
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Bieg- jak co roku dobrze zorganizowany, szkoda że w tym roku organizator postanowił strzelić sobie w stopę jakimiś dziwnymi zagrywkami, bo w tym biegu nigdy nie było auta do wygrania i zawsze było super fajnie, i tylko radość z biegania...
w tym roku sam sobie pomyślałem - że fajnie że poza fajnym biegiem jeszcze auto rozlosują... - zawsze to większa szansa niż grać w lotka
No nic - trochę niesmak - głównie nie dlatego, że pozbawiono mnie szansy wygranej ... tylko dlatego że w ogóle ktoś wcześniej taką szansę obiecał a potem zabrał.. - trochę bez sensu i niepotrzebnie. Zamiast rozmawiać o biegu i o tym że idealne warunki na bieganie były... to teraz gadamy o samochodzie... który i tak zdobyła by tylko jedna osoba...
(to że dostała go w końcu osoba z 600 którymś miejscem - nie ma znaczenia - bo i tak odbyło się to zgodnie z regulaminem wprowadzonym w życie na kilka dni przed biegiem... - po zmianie wczesniejszego regulaminu)
ps. widział ktoś może jakąś galerię zdjęć "całej stawki" ktoś kto by stał i cykał wszystkich biegaczy i wrzucił to gdzieś do sieci?
pozdrawiam
Szymon Sokołowski
w tym roku sam sobie pomyślałem - że fajnie że poza fajnym biegiem jeszcze auto rozlosują... - zawsze to większa szansa niż grać w lotka

No nic - trochę niesmak - głównie nie dlatego, że pozbawiono mnie szansy wygranej ... tylko dlatego że w ogóle ktoś wcześniej taką szansę obiecał a potem zabrał.. - trochę bez sensu i niepotrzebnie. Zamiast rozmawiać o biegu i o tym że idealne warunki na bieganie były... to teraz gadamy o samochodzie... który i tak zdobyła by tylko jedna osoba...
(to że dostała go w końcu osoba z 600 którymś miejscem - nie ma znaczenia - bo i tak odbyło się to zgodnie z regulaminem wprowadzonym w życie na kilka dni przed biegiem... - po zmianie wczesniejszego regulaminu)
ps. widział ktoś może jakąś galerię zdjęć "całej stawki" ktoś kto by stał i cykał wszystkich biegaczy i wrzucił to gdzieś do sieci?
pozdrawiam
Szymon Sokołowski