Wszystkie osoby, które do 20 maja zgłoszą się i opłacą swój udział w Łódź Maraton Dbam o Zdrowie lub adidas 10k run otrzymają imienne numery startowe!
Numer startowy w własnym imieniem to z pewnością wspaniała pamiątka z biegu. Dlatego warto już dziś dokonać zgłoszenia do naszej imprezy.
Przypominamy, że do 15 maja obowiązuje niższa opłata startowa - 80 złotych w maratonie i 20 złotych w adidas 10k run.
Imienne Numery Startowe
Maraton wraca do Łodzi
- pawel-lodzmaraton
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
Maraton dla zdrowia - konferencja prasowa Łódź Maraton dbam o zdrowie
Serwis biegampolodzi.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
No to wrażenia na świeżo
Ja tu zawitałem tylko na 10k by pobiec z kumplem jego debiut
Wszystkie cele osiągnięte, a do tego bardzo sprawna moim zdaniem organizacja. Kibiców trochę mało, ale za to z jakim entuzjazmem
Potem obserwowaliśmy zmagania maratończyków - szacunek wielki, ja bym się nie porwał na maraton w takiej temperaturze. Do tego bardzo emocjonujący finisz kobiet. Niesamowity duch walki u obu pań, zamarliśmy przy obu upadkach. Przy tym wielki szacunek dla pana Piotra Pobłockiego za niesamowite sportowe zachowanie, motywował i pomagał Agnieszce Janasiak do samego końca.
Oby tak dalej z organizacją, a będę tu wracał bardzo chętnie, już na maraton, być może zresztą debiut mojego kumpla
Ja tu zawitałem tylko na 10k by pobiec z kumplem jego debiut
Wszystkie cele osiągnięte, a do tego bardzo sprawna moim zdaniem organizacja. Kibiców trochę mało, ale za to z jakim entuzjazmem
Potem obserwowaliśmy zmagania maratończyków - szacunek wielki, ja bym się nie porwał na maraton w takiej temperaturze. Do tego bardzo emocjonujący finisz kobiet. Niesamowity duch walki u obu pań, zamarliśmy przy obu upadkach. Przy tym wielki szacunek dla pana Piotra Pobłockiego za niesamowite sportowe zachowanie, motywował i pomagał Agnieszce Janasiak do samego końca.
Oby tak dalej z organizacją, a będę tu wracał bardzo chętnie, już na maraton, być może zresztą debiut mojego kumpla
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak