6 Półmaraton Warszawski
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
[quote="LadyE"]no to moze sprobuj wystartowac swoim tempem a pozniej ew podczepic sie pod jakiegos zajaca. ja to sie zastanawiam jakim tempem taki zajac biegnie. jestem przyzwyczajona do tego ze caly odcinek pokonuje jednakowo. wiem jednak ze spora czesc osob biegnie z tempem narastajacym.[/quote]
Najłatwiej jest wystartować swoim tempem,rzecz w tym że chciałbym jak wspomniałem pobiec na1.55 i do tego konkretnego zająca będę musiał gonić.
Najłatwiej jest wystartować swoim tempem,rzecz w tym że chciałbym jak wspomniałem pobiec na1.55 i do tego konkretnego zająca będę musiał gonić.
biegam sobie i już
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wydaje mi się, że po to jest sprawdzian aby wyliczyć jakim tempem mamy biec.
Na treningach uczymy się jak utrzymać tempo i nie zwalniać.
Myślę, że jeżeli tylko dam radę przebiec ten dystans to i tempo utrzymam, adrenalina i konkurencja w tym pomogą aby pobiec trochę lepiej.
Tylko teraz się zastanawiam, jestem w trzeciej strefie to jest już ostatnia czy są jeszcze jakieś dalsze?
Na jaki czas nastawiona jest ta strefa, bo ja nie podałem żadnego wyniku, bo nie mam.
Na treningach uczymy się jak utrzymać tempo i nie zwalniać.
Myślę, że jeżeli tylko dam radę przebiec ten dystans to i tempo utrzymam, adrenalina i konkurencja w tym pomogą aby pobiec trochę lepiej.
Tylko teraz się zastanawiam, jestem w trzeciej strefie to jest już ostatnia czy są jeszcze jakieś dalsze?
Na jaki czas nastawiona jest ta strefa, bo ja nie podałem żadnego wyniku, bo nie mam.
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
Z ciekawości zapytam. Jaki podałeś wynik? Ja podałem 48 z haczkiem i jestem w trzeciej strefie. Mnie wydaje się, że będą cztery strefy (tak było rok temu) i osoby bez podanego czasu na dychę i ci z czasem najsłabszym (np. powyżej 50 min) będą w strefie czwartej. Ale to tylko moje domysły 

- tosiek
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 04:23:58
Ja podałem 56 z haczykiem i też jestem w trzeciej. Za niecałe 2 tygodnie się wszystko okaże.pixos pisze:Z ciekawości zapytam. Jaki podałeś wynik? Ja podałem 48 z haczkiem i jestem w trzeciej strefie. Mnie wydaje się, że będą cztery strefy (tak było rok temu) i osoby bez podanego czasu na dychę i ci z czasem najsłabszym (np. powyżej 50 min) będą w strefie czwartej. Ale to tylko moje domysły
Mam tylko nadzieję, że dostanie się ze strefy startowej do linii startu zajmie mi miej czasu niż na Biegu Niepodległości (zajęło mi to ponad 6 min

- tosiek
- Stary Wyga
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:57
- Życiówka w maratonie: 3:31:17
42:26 i srefa 2
)
martwi mnie tylko lekki uraz łydki, ale do 27 marca damy radę, teraz z 2-3 dni przerwy

martwi mnie tylko lekki uraz łydki, ale do 27 marca damy radę, teraz z 2-3 dni przerwy

- allepidoptera
- Rozgrzewający Się
- tosiek
- Stary Wyga