XXII BN
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Ja w S-kę mogłabym się owinąć jakieś 3 razy. A ponoć chcą promować bieganie wśród kobiet...LadyE pisze:to juz wiem czemu na pytanie o to czy s bedzie na mnie dobre Pani ktora sie mna zajmowala tak dziwnie sie usmiechnela

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:08
- Życiówka w maratonie: brak
No to pogoda nam dopisała;) LadyE wszystko jest w regulaminie, nie wiem czemu nie możesz znaleźć:) Masz 2 godziny na ukończenie biegu - przelicz ile czasu Ci zajmie bieg i będziesz wiedziała, kiedy najpóźniej możesz wystartować 

I am addicted.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Mam też takie ogólne wrazenie, ze poprzednie biegi BN (poza przedostatnim), które rozpoczynały się na Nowym Świecie lub pod Zamkiem (maraton, połówka) miały jeszcze to coś czego nie jestem w stanie określić. Klimat tamtych biegów bardziej mi odpowiadał. Takie tylko subiektywne odczucie
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
-
- Stary Wyga
Powiedzcie mi, czy ten czas co jest online pokazywany to czas netto?? Bo ja na stoperze mam od momentu rozpoczęcia na starcie to mety o 4 minuty lepszy czas niż tam i nie wiem czy mam się cieszyć, że poprawiłem życiówkę czy też płakać, że tak słabo mi poszło :]
I am addicted.
-
- Stary Wyga
A co do korku..zaczynałem bieg z sektora 50 min i po 1-2 km zacząłem mijać osoby, które już przechodziły w marsz (emeryci, osoby z nadwagą). Ucieszyłem się, że są sektory, ale niestety niektórzy ludzie znacznie przecenili swoje możliwości albo po prostu zignorowali jepiomis pisze:No i po biegu. Pogoda nie do przebicia. Tylko ten korek na pierwszych 3-4 km.

Mój oficjalny czas netto 00:49:31 czyli prawie 4 minuty lepszy niż w Biegnij Warszawo miesiąc temu

I am addicted.
-
- Zaprawiony W Bojach
tym razem umiem znalezc
jak sciagniesz sobie wyniki w pdf to masz czas brutto i nettto
ja mam chyba lepszy czas, ale ... mozecie mi wyjasnic czy to nie bylo z liczeniem czasu tak jak na biegnij warszawo? bo jakis czas za meta ktos do mnie przystawil jakas paletke jakby od ping ponga ... jesli to byl ten sposob na mierzenie czasu to jestem zalamana
powiedzcie ze liczyl sie moment przebiegniecia przez mete prosze

ja mam chyba lepszy czas, ale ... mozecie mi wyjasnic czy to nie bylo z liczeniem czasu tak jak na biegnij warszawo? bo jakis czas za meta ktos do mnie przystawil jakas paletke jakby od ping ponga ... jesli to byl ten sposob na mierzenie czasu to jestem zalamana

-
- Stary Wyga
Wg mnie liczył się moment przebiegnięcia przez metę bo mam na stoperze prawie identyczny wynik (kilka sekund różnicy, stopper włączony na linii start i wyłączony na linii meta) a do gościa z paletka podszedłem po jakichś 2-3 minutach..no chyba, że mnie złapał wcześniej ale nie przypominam tego sobieLadyE pisze:tym razem umiem znalezcjak sciagniesz sobie wyniki w pdf to masz czas brutto i nettto
ja mam chyba lepszy czas, ale ... mozecie mi wyjasnic czy to nie bylo z liczeniem czasu tak jak na biegnij warszawo? bo jakis czas za meta ktos do mnie przystawil jakas paletke jakby od ping ponga ... jesli to byl ten sposob na mierzenie czasu to jestem zalamanapowiedzcie ze liczyl sie moment przebiegniecia przez mete prosze

LadyE a jaki masz czas?:>
I am addicted.
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Z tym czasem to jakas lipa jest, bo u mnie od startu do mety wyszło 47'11'', a właśnie dostałem sms z biura zawodów i czas netto wynosi 46'52''. Aż tyle różnicy??? Chyba zegar im się śpieszył
Co do 10km to też mam wątpliwości, chociaż trasa niby z atestem, a skoro tak to nie będę się spierał.

-
- Zaprawiony W Bojach
no to odetchnelam z ulga
moj czas netto to 47:10, czyli poprawilam swoj wynik sprzed miesiaca o minute i 2 sekundy, a cieszy mnie to bardzo bo biegalam ostatnio mniej 
ja tez ustawilam sie za tabliczka "biegne na 50 minut" i znow niemal cala trasa probowalam wyprzedzac, a udawalo mi sie to tylko dzieki wolnemu kraweznikowi :/. w pierwszej polowie bylo to niemal niemozliwe. zupki niestety ocenic nie moge bo nie mialam czasu stac w kolejce, ale tym razem napoj izotoniczny dostalam
bardzo podobalo mi sie to ze moglam obserwowac bieg tych najlepszych, no i rolkarzy

ja tez ustawilam sie za tabliczka "biegne na 50 minut" i znow niemal cala trasa probowalam wyprzedzac, a udawalo mi sie to tylko dzieki wolnemu kraweznikowi :/. w pierwszej polowie bylo to niemal niemozliwe. zupki niestety ocenic nie moge bo nie mialam czasu stac w kolejce, ale tym razem napoj izotoniczny dostalam

bardzo podobalo mi sie to ze moglam obserwowac bieg tych najlepszych, no i rolkarzy

- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Kumpel mi powiedział, że jego czas z zegarka a ten netto to różnica 15 sekund na plus, czyli nie tylko u mnie zegar zawodów dawał fory. Kicha jakaś z tym pomiarem.