też planuję 31 grudnia pierwszy start zrobić.Luchen pisze: Ale póki co dopiero przygotowuję się spokojnie do pierwszej 10tki, w Trzebnicy 31 grudnia.
ale w Łodzi, bo tam będę imprezował, jeżeli tylko nie będę musiał tyrać

też planuję 31 grudnia pierwszy start zrobić.Luchen pisze: Ale póki co dopiero przygotowuję się spokojnie do pierwszej 10tki, w Trzebnicy 31 grudnia.
No to jak takie czasy już kręcisz na treningu to do półmaraton za te kilka miesięcy zaliczysz poniżej 5min/kmpowazny pisze:tradycyjnie, po kolejnym tygodniu o postępy Was zapytam
Jestem dzisiaj po 12km i jak tydzień temu byłem zawiedziony, tak dzisiejszy wynik dodał mi skrzydeł. 1:03:30. czyli 5:18/km. Ołje
Ostatnio zainteresowałem się Drużyną Szpiku i jako dawca szpiku i honorowy krwiodawca mam zamiar biegać pod ich banderą. To tak nawiasem mówiąc...
hehe, wcale bym nie narzekałArturS pisze:No to jak takie czasy już kręcisz na treningu to do półmaraton za te kilka miesięcy zaliczysz poniżej 5min/kmpowazny pisze:tradycyjnie, po kolejnym tygodniu o postępy Was zapytam
Jestem dzisiaj po 12km i jak tydzień temu byłem zawiedziony, tak dzisiejszy wynik dodał mi skrzydeł. 1:03:30. czyli 5:18/km. Ołje
Ostatnio zainteresowałem się Drużyną Szpiku i jako dawca szpiku i honorowy krwiodawca mam zamiar biegać pod ich banderą. To tak nawiasem mówiąc...