Dwadzieścia dwa/dwadzieścia trzy w zależności od ogółu okolicznościjola. pisze:Jejku, ale ściganie się zapowiadaooco pisze:... każdy leci najszybciej jak się da!![]()
, ja deklaruję 33-34.
Fajnie.ooco pisze:...ok, moze być o 18.jola. pisze:Pasta party jest od 16:00 do 20:00. Czy 18:00 będzie ok.?
Pele?
EKIDEN 2009 - drużyny bieganie.pl :)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Pele68 pisze:Dwadzieścia dwa/dwadzieścia trzy w zależności od ogółu okolicznościjola. pisze:Jejku, ale ściganie się zapowiadaooco pisze:... każdy leci najszybciej jak się da!![]()
, ja deklaruję 33-34.
Fajnie.ooco pisze:... ok, moze być o 18.
Pele?

Pytam o pasta party we Wrocławiu, będziesz o 18:00?
-
- Wyga
yyyyy tak o 18:22/23 w zależności od ogółu okolicznościjola. pisze:Pele68 pisze:Dwadzieścia dwa/dwadzieścia trzy w zależności od ogółu okolicznościjola. pisze: Jejku, ale ściganie się zapowiada, ja deklaruję 33-34.
Fajnie.
Pele?![]()
Pytam o pasta party we Wrocławiu, będziesz o 18:00?

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No dobra, do Ekidenu 11 dni.
Robicie jakiś sprawdzian wcześniej ?
-
- Wyga
Pewnie w weekend, jak roztruchtam zakwasy po Wrocławiu, dam ostrzej ognia i będę mądrzejszy na co mnie stać na tej pierwszej zmianie, jakże ważnej dla nastroju psychicznego reszty uczestników.Adam Klein pisze:No dobra, do Ekidenu 11 dni.

-
- Wyga
no i co teraz?:
Pierwszym akordem maratońskiego weekendu będzie sztafeta, która rozpocznie się w sobotę o godz. 9:30. Tu również istotna zmiana organizacyjna wynikająca z olbrzymiej liczby zgłoszeń. Aby jak najbardziej usprawnić funkcjonowanie strefy zmian podjęliśmy decyzję o zmianie kolejności dystansów pokonywanych w czasie sztafety. Kolejni zawodnicy w każdej drużynie będą pokonywać następujące dystanse: 10 km, 10 km, 5 km, 5 km, 5 km oraz 7,195 km. W ten sposób stawka ponad 200 zawodników będących równocześnie na trasie rozciągnie się i w strefie zmian na początkowych odcinkach będzie panował mniejszy tłok. Prosimy o uwzględnienie tego w planowaniu kolejności startów poszczególnych zawodników. Uwaga – prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w składach drużyn ani kolejności zapisanych zawodników gdyż o ostatecznej kolejności osób biegnących w sztafecie można zdecydować nawet w ostatniej chwili.
Ja odpuszczam Maraton, więc mogę pobiec dychę, jeśli ktoś woli piątkę.
Pierwszym akordem maratońskiego weekendu będzie sztafeta, która rozpocznie się w sobotę o godz. 9:30. Tu również istotna zmiana organizacyjna wynikająca z olbrzymiej liczby zgłoszeń. Aby jak najbardziej usprawnić funkcjonowanie strefy zmian podjęliśmy decyzję o zmianie kolejności dystansów pokonywanych w czasie sztafety. Kolejni zawodnicy w każdej drużynie będą pokonywać następujące dystanse: 10 km, 10 km, 5 km, 5 km, 5 km oraz 7,195 km. W ten sposób stawka ponad 200 zawodników będących równocześnie na trasie rozciągnie się i w strefie zmian na początkowych odcinkach będzie panował mniejszy tłok. Prosimy o uwzględnienie tego w planowaniu kolejności startów poszczególnych zawodników. Uwaga – prosimy o niedokonywanie żadnych zmian w składach drużyn ani kolejności zapisanych zawodników gdyż o ostatecznej kolejności osób biegnących w sztafecie można zdecydować nawet w ostatniej chwili.
Ja odpuszczam Maraton, więc mogę pobiec dychę, jeśli ktoś woli piątkę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A miałeś biec Maraton Warszawski? Przecież biegłeś we Wrocławiu ?Pele68 pisze: Ja odpuszczam Maraton, więc mogę pobiec dychę, jeśli ktoś woli piątkę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tzn brakuje nam jakiego dystansu ? 5k, tak?
-
- Rozgrzewający Się
Nasz (mój i Pelego) kolega zadeklarował się, jako rezerwowy na 5km, ale swój udział uzależnia od stanu zmasakrowania po Berlinie.
W ostatecznej ostateczności piątkę w czasie ok. 25min. może pobiec mój syn. Jeśli będą konieczne przetasowania, to ja mogę pobiec dychę.
W ostatecznej ostateczności piątkę w czasie ok. 25min. może pobiec mój syn. Jeśli będą konieczne przetasowania, to ja mogę pobiec dychę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Eee, spoko, na 5k to z marszu się kogoś znajdzie.
-
- Wyga
Biłem się z myślami, bo rola widza, a nie uczestnika w czasie maratonu w moim mieście mnie przygnębia. Jednak postanowiłem ten rok odpuścić, podkurować się, zapolować na rekord w Biegu Niepodległości, przygotować spokojnie do marcowej Barcelony...Adam Klein pisze:A miałeś biec Maraton Warszawski? Przecież biegłeś we Wrocławiu ?Pele68 pisze: Ja odpuszczam Maraton, więc mogę pobiec dychę, jeśli ktoś woli piątkę.