I jak mi się zdaje start to dość mocny podbieg?KarolG pisze:Zdecydowanie wybrali lepsząTo z niej startuje w Poznaniu maraton i półmaraton. Jest szeroka i oficjalnie pomierzona
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami zaskoczymy i dogonimy inne kolorki (chociaż żółtych) w trakcie bieguKarolG pisze:
Ja także będę wśród pomarańczowych - tam będzie najweselej
Ja będę chciał złamać 50min. A poznasz mnie bardzo prosto. Facet/176cm/najgrubszy wśród pomarańczowychooco pisze:Karol, Jumper, a na jakie czasy lecicie? może polecimy razem?
BTW Jumper, jak cie poznam?
no to jak nei masz nic przeciwko to lecimy razem, ja tez na złamanie 50! za mało wyrażne te zdjęcie, ale Ty mniena pewno poznasz, 193 wzrostu i czerwona czapeczka z daszkiem, najwyższy wśród pomarańczowychjumper pisze: Ja będę chciał złamać 50min.
na Baraniaka to jest z górkiKarolG pisze:Solidny podbieg był na Browarnej. Na Baraniaka jest niemal płasko
Zapisy elektroniczne jeszcze tylko dziś do 23:59 - potem osobiście na ul. Wiankowej 3 w biurze biegu.
Kto ma ochotę - zapraszam
Ja także będę wśród pomarańczowych - tam będzie najweselej
Nie ma sprawy, ale bez zobwiązań. Bez oglądania się za siebie. Każdy ma jakieś swoje tempo, trochę inną taktykę. Jak któregoś z nas będzie krępować zbyt wolne tempo albo zbyt szybkie to luz?! To mój pierwszy tak długi bieg uliczny i nie mam pojęcia jak to jest. Biegałem wielokrotnie dyszki tylko na treningach. Na Maniacką jadę po doświadczenia.ooco pisze:no to jak nei masz nic przeciwko to lecimy razem, ja tez na złamanie 50!jumper pisze: Ja będę chciał złamać 50min.
Zdjęcie z przed odchudzania i bieganiaooco pisze:
za mało wyrażne te zdjęcie