Dzwoni do mnie ktoś z ORLENU gdzieś tak o godzinie 16:00 z informacją że wygrałem loterię !!!

- Wygrał Pan!!! (oczami wyobraźni odbieram kluczyki od GLA)
- wygrał Pan plecak firmy Asics....

zawsze coś

Może z perspektywy kogoś kto biega poniżej 3h było perfekcyjnie ale ja się z tym nie zgodzę bo mam conajmniej 4 zarzuty do organizacji:oskee pisze:Organizacja perfekcyjna.
no ale nie zapominaj że w skład imprezy o nazwie 'Warsaw Orlen Marathon' wchodziły trzy biegi :Dsebcom pisze:Po co wciskanie takiej ściemy marketingowej - to trochę prowincja. Maraton ukończyło 5800 i 8800 na dystansie 10 km. To w sumie wychodzi 14600, a gdzie te 20 000.
Dziś mówili, że w imprezie udział wzięło ok. 32 tys. ludków czyli ponad 15 w sobotęsebcom pisze:Po co wciskanie takiej ściemy marketingowej - to trochę prowincja. Maraton ukończyło 5800 i 8800 na dystansie 10 km. To w sumie wychodzi 14600, a gdzie te 20 000.
Duże maratony na świecie to podają ile osób ukończyło maraton bo to są jakieś obiektywne wyniki.
Przy takiej promocji i biorąc pod uwagę ile jest chętnych na biegi w Wawie, to te wyniki już tak imponująco nie wyglądają. Ale pewnie zaraz mi się dostanie za krytykę "święta"
To dobrze ze nie zsumowali sobie jeszcze uczestników z poprzedniego rokuharti pisze: no ale nie zapominaj że w skład imprezy o nazwie 'Warsaw Orlen Marathon' wchodziły trzy biegi :D
- 42,195 km
- 10 km
- 4,6 km - marszobieg (MASA ludzi, nie wiem ile dokładnie)
więc sobie uczestników Warsaw Orlen Marathon ładnie zsumowali...
Jak o trzech biegach mówili to słyszałem o 30 tys.harti pisze:
no ale nie zapominaj że w skład imprezy o nazwie 'Warsaw Orlen Marathon' wchodziły trzy biegi :D
- 42,195 km
- 10 km
- 4,6 km - marszobieg (MASA ludzi, nie wiem ile dokładnie)
więc sobie uczestników Warsaw Orlen Marathon ładnie zsumowali...
A ktoś wie, jaki numer wygrał auto na maratonie? Zgubiłam telefon, to nikt się do mnie nie dodzwoni...shczwany pisze:To posłuchajcie.
Dzwoni do mnie ktoś z ORLENU gdzieś tak o godzinie 16:00 z informacją że wygrałem loterię !!!![]()
- Wygrał Pan!!! (oczami wyobraźni odbieram kluczyki od GLA)
- wygrał Pan plecak firmy Asics....![]()
zawsze coś