Pólmaraton Młociński
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wróciłem do domu i jutro startuję ale na wielkie ściganie nie liczę bo ostatnio to jakoś tak latałem bez sensu w górę i w dół albo zadzierając nogi do góry
.
Ibex jesteś dyrektorem biegu. Liczę na fory:usmiech:?
Pozdr

Ibex jesteś dyrektorem biegu. Liczę na fory:usmiech:?
Pozdr
Pedro
-
- Stary Wyga
Jak ja Wam zazdroszczę. Nie udało mi się jeszcze tym razem do Was przyjechać.
Aby połączyć się z Wami duchowo, wybrałem się dziś wyjątkowo rano na trening. To jednak nie to samo, bez takiego numerka na piersi, bez adrenalinki w żyłach i bez tylu wspólbiegaczy obok. 

- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!
SUPER impreza, świetna organizacja i atmosfera. Oby więcej było biegów organizowanych przez takich Orgów jak SBBP! Baaardzo mile zaskoczył mnie pakiet regeneracyjny. Impreza na 5 z plusem;)
p.s.
dlaczego nikt nie zdradził, że zamówiliście wyśmienitą pogodę do biegania;)?
SUPER impreza, świetna organizacja i atmosfera. Oby więcej było biegów organizowanych przez takich Orgów jak SBBP! Baaardzo mile zaskoczył mnie pakiet regeneracyjny. Impreza na 5 z plusem;)
p.s.
dlaczego nikt nie zdradził, że zamówiliście wyśmienitą pogodę do biegania;)?
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ciekawe, ile było życiówek? Pogubiłem się w liczeniu;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- AnKa
- Rozgrzewający Się
Ja życiówki nie miałem. Ale jestem usprawiedliwiony. Było super. SBBP najlepszym orgiem jest. Jedyne co mogę zarzucić to to, że nie mogłem zostać na zakończeniu( praca).Żartuję.O to w biegaiu chodzi , co mieliśmy na Młocinach. Satysfakcja i czysta radość. Duża buźka.
PS. Nawet pogodę załatwiono taką jak trzeba.
PS. Nawet pogodę załatwiono taką jak trzeba.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dzięki za pochwały w imieniu organizatorów, pogodę zamawialismy ale nas też zaskoczyła bo wszyscy przewidywali 26-28 stopni.
Cieszę się, zę się podobało i tylko żałuje, że z wieloma z was nie miałem praktycznie więcej czasu żeby porozmawiać.
Cieszę się, zę się podobało i tylko żałuje, że z wieloma z was nie miałem praktycznie więcej czasu żeby porozmawiać.
-
- Zaprawiony W Bojach
Podziêkowania dla orgów za ¶wietn± zabawê
Wspania³a impreza.
Uk³ony dla Dyrektora Biegu - Ibexa. Wszystko super zagra³o i niepotrzebnie mia³e¶ tak± chmurn± minê w pewnym momencie
Adamus100 - gdzie siê podziewale¶? Zdjêcia dla Ciebie przywioz³am na laptopie. Nie wiem, jak wygl±dasz - my¶la³am, ¿e sam do mnie podejdziesz

Wspania³a impreza.
Uk³ony dla Dyrektora Biegu - Ibexa. Wszystko super zagra³o i niepotrzebnie mia³e¶ tak± chmurn± minê w pewnym momencie

Adamus100 - gdzie siê podziewale¶? Zdjêcia dla Ciebie przywioz³am na laptopie. Nie wiem, jak wygl±dasz - my¶la³am, ¿e sam do mnie podejdziesz

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
joycat - Adamus to jeden z tych trzech. Zgadnij który.

(Edited by FREDZIO at 4:45 pm on July 24, 2004)

(Edited by FREDZIO at 4:45 pm on July 24, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
Pedro..... wiesz..... kierowałem biegiem i chyba na fory nie powinienieś narzekać 
Wyniki oficjalne już są gotowe.... może je prześle do FREDZIA ale się zastanowię....
Joy... miałem czasami zdenerwowaną minę bo mi FREDZIO przeszkadzał
:)
FREDZIO, coś czas jakiś cienki taki, na twoje bieganie tylko 1:26:07!! Pamiętasz ile Pit zrobił w Wiązownej??
To ja nabiegałem wtedy 1:24:10 
Dziękuję za podziekowania i przynaję, że troche zamieszania czasami było.......

Wyniki oficjalne już są gotowe.... może je prześle do FREDZIA ale się zastanowię....
Joy... miałem czasami zdenerwowaną minę bo mi FREDZIO przeszkadzał

FREDZIO, coś czas jakiś cienki taki, na twoje bieganie tylko 1:26:07!! Pamiętasz ile Pit zrobił w Wiązownej??

Dziękuję za podziekowania i przynaję, że troche zamieszania czasami było.......
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Aaaaaa.... i jeszcze jedno. Jadąc z południa Warszawy rano o 7. Niebo było bezchmurne. Szykowało się na DUŻY upał, więc.... zadzwoniłem do kilku znajmomych i Młociny zaszły mgłą aby pogoda dla naszych zawodników była bardziej sprzyjająca .... 

Ibex
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Było super. Dzięki.
Ibex nie dopilnowaleś tylko mojej kolki - czy jej także nie mogłeś wyłączyc tak jak słońca na czas biegu
Zula nie pisze bo bawi się Forerunner'em
Pozdr
Ibex nie dopilnowaleś tylko mojej kolki - czy jej także nie mogłeś wyłączyc tak jak słońca na czas biegu

Zula nie pisze bo bawi się Forerunner'em

Pozdr
Pedro
- adamus100
- Stary Wyga
Uff dopiero do domu zjechalem i widze sporo wpisow:)
Moge tylko potwierdzic, ze bylo wysmienicie, to co powuinno byc, szybkie zapisy, stalem w kolejce chyba tylko 5 minut, pieknie oznakowana trasa, napoje sprawnie podawane, no i co najwazniejsze atmosfera. Do tego pobilem zyciowke, wiec rewelacja:)
Joycat, Ibex powiedzial mi, ze masz numer 1, w czasie biegu nie moglem Cie zlokalizowac, a po biegu nie za bardzo chcialem denerwowac Ibexa pytaniem o Ciebie:), bo nigdzie nie widzialem nikogo z numerem 1. Ale mam nadzieje, ze jeszcze bedziemy mieli okazje sie poznac i odebrac zdjecia:)
Moge tylko potwierdzic, ze bylo wysmienicie, to co powuinno byc, szybkie zapisy, stalem w kolejce chyba tylko 5 minut, pieknie oznakowana trasa, napoje sprawnie podawane, no i co najwazniejsze atmosfera. Do tego pobilem zyciowke, wiec rewelacja:)
Joycat, Ibex powiedzial mi, ze masz numer 1, w czasie biegu nie moglem Cie zlokalizowac, a po biegu nie za bardzo chcialem denerwowac Ibexa pytaniem o Ciebie:), bo nigdzie nie widzialem nikogo z numerem 1. Ale mam nadzieje, ze jeszcze bedziemy mieli okazje sie poznac i odebrac zdjecia:)