Kto się wybiera do Wręczycy ?!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
jaq
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tez wiem tylko tyle niestety !
Jaq
PKO
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sprawdziłem prognoze pogody i nie przedstawia sie zbyt dobrze na jutrzejszy dzień al ewiara czasem czyni cuda. Przed biegiem Pająka tez padało a potem przestało, tylko trasa była troszke mokra
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
Awatar użytkownika
Pirx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Co prawda zarzekalem sie, ze nie pojade, ale Byku dzwonil do mnie codziennie przez ostatni tydzien i namawial, zachecal, ponaglal, przekonywal, argumentowal, uzasadnial. W koncu zrobil mi smaka :)
Do zobaczenia na starcie.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
Awatar użytkownika
jaq
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hej ! Dalismy czadu ! Moja pierwsza 10 w zyciu , zszedlem ponizej 50 minut ( 48.21 wg organizatorów ) dla mnie bomba . Impreza super pomimo ze padalo , bieglo sie tak jakos lekko . Teraz prosze innych uczestników o wypowiedzi !
PS. Za rok pewnie tez pojade !
Jaq
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawo dla wszystkich startujących, szkoda tylko ze pogoda nie dopisała
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A mnie się bardzo podobaja medale :) Impreza swietnie zorganizowana, i ta pyszna grochowka.

Jaq, gdybyś od razu ruszył do przodu zamiast wlec sie ze mną i podspiewywać, pogwizdywać, biegać tyłem (tak, biegł nawet tyłem kawałek trasy), to z pewnościa miałbys lepszy czas :hahaha:
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
wese
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

z tego wszystkiego to szkoda mi ze start byl tak dziadowski ze nawet najstarsi wieszcze nie wspomna o nim ani slowa co do reszty bylo ok wielkie slowa pochwaly dla J. Skarżyńskiego ktory w europejski sposob wycofal sobie akces z biegu hutnika, z ktorym bylo tak wiele problemow, wg. mnie klobuck rok temu byl zdecydowanie lepszy z pogoda wlacznie.
wese
Awatar użytkownika
jaq
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ale za to bylo milo ! A co do czasu - troche przystopowalem na poczatku, rozgrzalem sie itd . A tak moglbym sie spalic na wstepie i nici z dobrego czasu ! Uwazam ze czas jest ok i masz w tym udzial :-)
Medale oki, grochowa pyszna ! ! !
Jaq
Awatar użytkownika
to ja MacGor
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mimo pogody -miło było poznać nowych biegaczy i spotkać juz tych znanych z forum, tylko niestety standardowo w całym zamieszaniu wiele nie pogadaliśmy. Ale na forum się nadrobi :)

Mnie pogoda dobiła, może nawet nie podczas biegu, ale przed i po. Zimno okrutnie, mokro i późny start -po tym wszystkim ledwo dziś wstałam i to z potwornym bólem głowy. Nawet wczorajsza życiówka nie jest warta przeziębienia.
Lecho wrócił do domu o 21:50 i na 22:00 leciał do pracy! Ciekawe jak to przeżył ?!

Dziś w necie mają być wyniki biegu.
Matka, żona i biegaczka
krzemek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jak ktoś planuje start wcześniej to nie odwiedzie go ani pogoda,czy stawka biegaczy wzięta razem z czołówek innych biegów.Biegło mi się dobrze,do 7km. na życiówkę,póżniej brakło mocy i skończyło się na 34'.Było nas z ''DYSTANSU''przeszło 20 osób,i każdy wrócił zadowolony .Medale ładne,nieoklepane,coś tam chyba szwankowało z pomiarem czasu i z ''hutnikami''.Mieliśmy swojego wytapiacza,ale dla niego było za zimno!
bania
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wyniki już są na stronie psb.MacGor pracę przeżyłem i zdążyłem.Gdybyś pobiegła 11sek lepiej:)???
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przejzałem wyniki ale wydaje mi sie ze bieg wygrał Mapeyenka a nie Gładki. Jak ja wam zazdroszcze tego biegu, Jaq za rok musimy zabrać kogoś innego żeby trzymał ciuchy :)
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie chcę psioczyć, bo po pierwsze: na pogodę nie ma rady, a po drugie: impreza wielce chojna dla biegaczy, ale... start, to już była tragedia... a to urocze bagienko dało się we znaki. Można było coś z tym zrobić :(
gregoz
Awatar użytkownika
jaq
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fakt co do startu potwierdzam, jakies 12 minut po czasie to lekka przesada, biorac po uwage ze padalo !
Z pomiarem czasu tez cos nie tak, wg mnie mialem jakies 48.07 tak widzialem na zegarze a wpisali 48.21 , mieli problemy z odczytem mojego kodu paskowego , probowal kilka razy i w koncu sie udalo !
Ale  mnie deszcz nie przeszkadzal zbytnio - do przyjecia ! A dzis rano tez musialem zaaplikowac 2 tabletki na glowe , inaczej nie doszedl bym do pracy !
Jaq
krzemek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czy ktoś wie kto pierwszy był na mecie,były jakieś dyskwalifikacje czy co?
bania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ