I Bieg Siemaszki: Kraków >>> Piekary k/Krakowa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
wlodek_cm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

czolem...
....wyniki są już na stronie kkb dystans i www.maratonypolskie.pl    wkrótce pojawi się relacja ze zdjęciami i ankieta w temacie ulepszeń. Z punktu widzenia tego, który ten Bieg ośmielił się braci biegowej w Krakowie i okolicach zaproponować mogę szczerze wyznać, że gra była warta świeczki i dołożenia wszelkich starań by było jeszcze milej - na starcie, trasie i mecie... o szczegółach już niebawem.

dziękuję wszystkim za odwagę stanięcia na starcie czegoś nowego i pobiegnięcia - w pewnym sensie - w nieznane.... za wszelkie niedomagania przepraszam i zapraszam za rok...

włodek
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
PKO
votec128
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

powaznie??impreza bardzo mi sie podobala. nie mam wiekszych zastrzezen do organizatorow procz tego ze nie mozna bylo znalezc ubikacji i miejsca na przebranie na starcie biegu .mezczyzni sobie latwiej z tym problemem poradzili niz panie :D no ale... Poza tym samo miejsce, piekary i osrodek : bardzo ladne. zycze powodzenia w organizowaniu kolejnej edycji biegu i by na starcie stanelo jeszcze wiecej biegaczy
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
Awatar użytkownika
zbigi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bylo super, chociaz bylem dopiero 69. Nie liczy sie sam wynik tylko droga do celu, a bylem naprawde dzielny :) .... a niektorzy juz mysleli ze padne ;-))).
[url]http://www.zbigi7.prv.pl[/url]
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nasz krakowski klub zjawił się prawie w komplecie! Fajna impreza. Tyle, że trzeba się oszczędzać przed CM.
gregoz
Wasyll
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mimo braku 15 km i długiego oczekiwania na ciuchymnie sie nie nudziło,bo grochówka potem bigos a na końcu.........wnet na pociag bym nie zdążył.
Za rok znów będę -na Cra. maratonie w tym roku niestety nie bo biegnę 25 km w Berlinie
wasyl
Awatar użytkownika
Krzysiaty
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja mam pytanko: Co oznacza "perfect place" znajdujące się w tabelce z moim wynikiem? Czy ma to coś wspólnego z moim numerem startowym i pozycją którą zająłem? (Miałem nr 49 i przybiegłem 49)
Czy dobrze kombinuję? :)
The mind is like a parachute -
it works best when it's open.
Awatar użytkownika
wlodek_cm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

perfect combination :) dyplomy wydrukowane i podpisane..... pozostała wysyłka, czyli w przyszlym tygodniu można się ich spodziewać.
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
ermo
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,
Czy ktoś z forumowiczów posiada zdjęcie momentu startu? Zależy mi na nim a niestety na stronie www.fund.pl nie znalazłem takiego zdjęcia. Jeśli ktoś posiada takowe, a najlepiej w postaci cyfrowej, proszę o informację.
Przy okazji chciałem podziękować za miły bieg organizatorom.
Pozdrawiam - Ermo.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ