Chomiczówka
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mifor powinen zapisać się do Ironmana pod nazwą
SBBP Michałowice...... i na tym przykładzie widzicie, że jednak bezpieczniej ograniczyć się przynajmniej do domeny .pl
SBBP Michałowice...... i na tym przykładzie widzicie, że jednak bezpieczniej ograniczyć się przynajmniej do domeny .pl
-
- Dyskutant
Też chyba pobiegnę. Będzie to mój pierwszy raz na Chomiczówce.
Mam pytanie, czy trasa składa się z wielu powtarzajacych sie okrążeń, czy jest to jedna długa, 15 kilometrowa pętla?
Dzięki. Pozdrawiam.
Marcin.
Mam pytanie, czy trasa składa się z wielu powtarzajacych sie okrążeń, czy jest to jedna długa, 15 kilometrowa pętla?
Dzięki. Pozdrawiam.
Marcin.
laso
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Podobno 3X5
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Zgadza się. W Biegu Chińskim (5 km) jedna pętla, w Biegu Chomiczówki (15 km) trzy. W obu przypadkach teoretycznie obowiązuje atest PZLA, czyli dystans jest dość dokładnie pomierzony.
Warunki nawierzchniowe jak na razie fatalne
. Czy coś się zmieni do niedzieli? I czy orgowie jakoś zadziałają, żeby się nie zabić na trasie?
Warunki nawierzchniowe jak na razie fatalne

Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
macie duze szanse, bo w ciagu ostatnich 2 m-cy przebieglem moze ze 40km, cieniutki wiec jestem, ale nie poddam sie bez walki, a przynajmniej tak mysleQuote: from Ibex on 9:46 am on Jan. 14, 2004
Ja też będę i też na pewno zrobię życiówkębo biegnę tak jak Piro 1 raz..... No Deck jak biegniesz to pewnie spróbujemy się odegrać za Bieg Niepodległości
-
- Zaprawiony W Bojach
jak patrzę na warunki do biegania w moich okolicach, to chyba się jednak zdecyduję na trening w ramach biegu na Chomiczówce. Po ulicach się biegnie więc powinien być dobry trening. Ale nie zgłoszę sie do biegu, chcę sobie potruchtać 4.30 - 5.00/km. Nie zależy mi ani na miejscu, ani na całej tej organizacyjnej otoczce, poza tym bez zgłaszania się mogę sie pojawić minutę przed startem, a jak się spóźnię to też się nic nie stanie.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapisali¶my do biegu mocn± ekipê z SBBP:
Leszek - nr 25
Piro - nr 26
Madach - nr 27
Ibex - nr 28
Kociemba - nr 29
Pit - nr 30
Marek Dziewicki - nr 31
Grze¶ Powa³ka - nr 32
Deck - nr 33
Joy - nr 34
Odbiór numerów wraz z agrafkami o godz. 10:30 pod budynkiem administracji osiedla Chomiczówka, tam gdzie jest start do biegu. Tylko nie pospó¼niajcie siê, bo potem muszê zrobiæ solidn± rozgrzewkê - jak nie zrobiê tym razem rozgrzewki, to trener mnie zabije
Kasy jutro nie zbieram - oddacie przy okazji.
Leszek - nr 25
Piro - nr 26
Madach - nr 27
Ibex - nr 28
Kociemba - nr 29
Pit - nr 30
Marek Dziewicki - nr 31
Grze¶ Powa³ka - nr 32
Deck - nr 33
Joy - nr 34
Odbiór numerów wraz z agrafkami o godz. 10:30 pod budynkiem administracji osiedla Chomiczówka, tam gdzie jest start do biegu. Tylko nie pospó¼niajcie siê, bo potem muszê zrobiæ solidn± rozgrzewkê - jak nie zrobiê tym razem rozgrzewki, to trener mnie zabije

Kasy jutro nie zbieram - oddacie przy okazji.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki urokowi osobistemu naszej niezastąpionej KIEROWNICZKI, udało się sforsować bezduszny aparat biurokratyczny biegu i dzięki temu całe SBBP wystąpi bez zakłóceń w jutrzejszym biegu Chomiczówki pod sztandarami SBBP.PL. Dziękujemy Joycat.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A co - były jakieś problemy z nazwą sbbp.pl?
-
- Zaprawiony W Bojach

Nie - by³y problemy z formularzem zg³oszeniowym. Okaza³o siê, ¿e wymagany jest dok³adny adres zamieszkania oraz dok³adna (dzieñ, miesi±c, rok) data urodzenia uczestnika biegu. Jakby tego by³o ma³o, ka¿dy zawodnik musi siê oczywi¶cie OSOBI¦CIE podpisaæ na formularzu.
Có¿ by³o robiæ. Wziêli¶my z Piotrem 10 kwitów, usiedli¶my przy stoliku, ja obdzwoni³am zawodników SBBP.PL w celu uzyskania odpowiednich danych, a Piotr wypisa³ formularze zg³oszeniowe, po czym - do spó³ki - podpisali¶my siê pod nimi

Pani w buirze zawodów na szczê¶cie nie protestowa³a

- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Życzę uzyskania wielu życiówek i wygrania klasyfikacji drużynowej..... a PAwłowi należy się upomnienie, że tak aspołecznie podchodzi do sprawy startu truchtając bez numeru.... z nim zwycięstwo klubowe byłoby murowane 

-
- Zaprawiony W Bojach
wiem od Fredzia, że wszyscy ze startu zadowoleni, gratuluję.
Ja się spóźniłem na start, ale i tak wielu z was na trasie spotkałem.
Ja się spóźniłem na start, ale i tak wielu z was na trasie spotkałem.
ENTRE.PL Team
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Chomiczówka wypadła rzeczywiście nadspodziewanie dobrze, zarówno organizacyjnie jak i pod względem warunków nawierzchniowo-pogodowych. Biegło mi się znakomicie i zrobiłem życiówkę: 1:07:15, wyprzedzając kilku biegaczy zwykle znacznie lepszych ode mnie, więc zadowolony jestem wyjątkowo
.
Rozmawiałem z kierownikiem biegu Grzegorzem Jurkiem z firmy GJ, pełne wyniki mają być na stonie organizatora (link do niej znajdziecie na głównej stronie MP) jutro po południu lub wieczorem.

Rozmawiałem z kierownikiem biegu Grzegorzem Jurkiem z firmy GJ, pełne wyniki mają być na stonie organizatora (link do niej znajdziecie na głównej stronie MP) jutro po południu lub wieczorem.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Tez juz slyszalem o zyciowkach jakie dzisiaj biliscie. Gratuluje! Po jakim podlozu biegaliscie? Wielu z was tego sie przeciez najbardziej obawialo.
kledzik
kledzik