I Bieg Górski na Hrobaczą Łąkę
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Póki co chyba dobrze, że prowadzimy tę dyskusję i rozważania na ogólnym forum, bo to zachęca ludzi, którzy o biegach górskich słyszeli niewiele lub nic. Na pewno takie forum o którym piszesz się tez przyda, ale chodzi Ci o oddzielny dział w bieganie.pl czy w ogóle oddzielny serwis? Z tego co wiem to np. stronę BGWP odwiedza mało osób...Quote: from Jarkovsky on 4:23 pm on June 11, 2003
Mam propozycję utworzenia (na dobry początek) specjalnego forum do spraw biegów górskich. Wtedy zobaczymi ile nas jest (bo jak narazie to tylko my trójkę, a jak mówiłem "w kupie siła") i jakie kto ma chęci, możliwości(tzn. "wtyki") i w czymby mógł pomóc.
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli ktoś ma ochotę
http://www.esa.pl/bgp/biegi%20gorskie%20w%20Polsce.htm
Chyba ciężko ją trochę namierzyć na necie.
http://www.esa.pl/bgp/biegi%20gorskie%20w%20Polsce.htm
Chyba ciężko ją trochę namierzyć na necie.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Przydałoby się zrobić to osobno bo w tej chwili jest tu tylko kilka osób, które sie tym interesują a w całym forum mysle że znajdziemy więcej górali (tych niskopiennych i z Zagłębia też) Oczewiście że na www.bieganie.pl bo po co kombinować jak tu się wszyscy przyzwyczalili. Ja też ma strone o BG ale jest ona już dawno nieaktualna (podobnie jak i BGWP) ale sąsiad obiecał ze jak napisze prace dyplomową to mi pomoże
Aha jak kolega wspomniał trza pogadać z jakims Adamem zeby rozwinoł serwis. Wy mu dajcie cynk bo ja jestem tu nowy i prócz Irka nikogo tu nie znam
Aha jak kolega wspomniał trza pogadać z jakims Adamem zeby rozwinoł serwis. Wy mu dajcie cynk bo ja jestem tu nowy i prócz Irka nikogo tu nie znam
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Ci "górale" też trochę zagladają na forum ultra. Bo przecież biegi górskie to nie tylko te krótkie, ale także długodystansowe (takich w Polsce jest już b. mało).
Dobrze byłoby sie zastanowić co mieści się w formule biegu górskiego...
Zapewne Irko zadziała w dziale rozwój serwisu?
Dobrze byłoby sie zastanowić co mieści się w formule biegu górskiego...
Zapewne Irko zadziała w dziale rozwój serwisu?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ciężko ją namierzyć? No fajna jest. To też jakas górska biegaczka?

- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Tą panią bedzie cieżko namierzyć
I nie jest biegaczką górską, a szkoda bo by napewno więcej było uczestników podczas zawodów.

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,