ZDJECIA Z MARATONU
- stasiar
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
FREDZIO IS THE BEŚCIAK!(hmm jego pan ..TAKŻE-:)
Dostałem 2 dni temu płytkę i ...do teraz nie mogę się jej nachwalić! super MASA zdjęć ! Jak za rok też będzie szefem fotografów Adam to w ciemno biorę płytkę!!! SUPER pomysł z paroma fotografami na trasie- mam nadzieję że po przeanaliowaniu zdjęć z tego roku ...za rok jeszcze bardziej bedą THE BĘSCIARSKIE niczym ....pies FREDZIO!;)
Dziękuję bardzo i pozdrawiam!
Jeden z "więzniów" Jan Stasiczek vel Stasiar (Jans)
korspondent www.maratonypolskie.pl
Dostałem 2 dni temu płytkę i ...do teraz nie mogę się jej nachwalić! super MASA zdjęć ! Jak za rok też będzie szefem fotografów Adam to w ciemno biorę płytkę!!! SUPER pomysł z paroma fotografami na trasie- mam nadzieję że po przeanaliowaniu zdjęć z tego roku ...za rok jeszcze bardziej bedą THE BĘSCIARSKIE niczym ....pies FREDZIO!;)
Dziękuję bardzo i pozdrawiam!
Jeden z "więzniów" Jan Stasiczek vel Stasiar (Jans)
korspondent www.maratonypolskie.pl
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Uwaga Uwaga mam nowe zdjecia. Dostarczył mi je MQQLA. Sporo jest fajnych. Zamieściłem 4 przykłady na http://fredzio.com. Mozna wieć wysłac do mnie prośbe o "dodruk" lub złożyć nowe zamówienie. No niestety Ci dla których płyty juz zrobilem jeśli zrobią nowe zamównienie muszą sie liczyć z podwójną opłatą. Ale to i tak raczej grosze.
STASIAR
Dzięki za tak pochlebne opinie.
Wojtek
Ten gość (PaulTidWell) to raczej zawodowiec. Ja amator. Oczywiście mógłbym sie go pewnie o różne rzeczy popytać ale to jak będę chciał przejść na zawodowstwo teraz to nawet nie wiem o co miałbym sie go pytać. On ma zawodowy sprzęt, zawodowe podejście. To troche tak jakbym chciał się pytać Khannouchiego co zrobić, żeby mieć życiówkę poniżej 2:06 - ciągle biegać - min. 180 km/tyg, wyjeżdżac ciągle w góry, kupić sobie komorę ciśnieniową do spania za 16 tys USD - Khannouchi to I liga a ja V.
Oglądałem te zdjęcia, i co do ostrości w takim tempie - on to na pewno robi na manualnym nastawie ostrości, ustawia sie kilka metrów od miejsca w którym każdy rowerzysta będzie przejeżdżał, i jak rowerzysta jedzie to cyk - żadnego opóżnienia bo ostrość juz ustawiona.
Dobry jest na pewno. Ale to nie moja liga.
(Edited by FREDZIO at 10:37 pm on Nov. 1, 2002)
STASIAR
Dzięki za tak pochlebne opinie.
Wojtek
Ten gość (PaulTidWell) to raczej zawodowiec. Ja amator. Oczywiście mógłbym sie go pewnie o różne rzeczy popytać ale to jak będę chciał przejść na zawodowstwo teraz to nawet nie wiem o co miałbym sie go pytać. On ma zawodowy sprzęt, zawodowe podejście. To troche tak jakbym chciał się pytać Khannouchiego co zrobić, żeby mieć życiówkę poniżej 2:06 - ciągle biegać - min. 180 km/tyg, wyjeżdżac ciągle w góry, kupić sobie komorę ciśnieniową do spania za 16 tys USD - Khannouchi to I liga a ja V.
Oglądałem te zdjęcia, i co do ostrości w takim tempie - on to na pewno robi na manualnym nastawie ostrości, ustawia sie kilka metrów od miejsca w którym każdy rowerzysta będzie przejeżdżał, i jak rowerzysta jedzie to cyk - żadnego opóżnienia bo ostrość juz ustawiona.
Dobry jest na pewno. Ale to nie moja liga.
(Edited by FREDZIO at 10:37 pm on Nov. 1, 2002)
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Kazdy kiedys musial od czegos zaczac .
Pora myslec powoli o XXV maratonie i teraz nie bedzie wymowki , ze malo czasu , pieniedzy itp.
A po co szukac innych przyjaciol biegu , kiedy obecni sprawdzili sie w ogniu ? ( a raczej w deszczu )
Apetyt rosnie w miare jedzenia i z dobrych posuniec warto zrobic jeszcze lepsze .
Prosze kolezenstwa - pomozcie mi przekonac Fredzia , ze ma naprawde talent !
Pora myslec powoli o XXV maratonie i teraz nie bedzie wymowki , ze malo czasu , pieniedzy itp.
A po co szukac innych przyjaciol biegu , kiedy obecni sprawdzili sie w ogniu ? ( a raczej w deszczu )
Apetyt rosnie w miare jedzenia i z dobrych posuniec warto zrobic jeszcze lepsze .
Prosze kolezenstwa - pomozcie mi przekonac Fredzia , ze ma naprawde talent !
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No a co jakbym chciał pobiec w Warszawie za rok ?! Ja też troche biegam !! I jak organizatorzy zrobią fajna trase to może pobiegnę !! No, ale porozmawiamy o tym i owym jutro w TeaArt (o psach także).
Niektórzy już widzieli, że na fredzio.com zamieściłem kilka nowych zdjęć zrobionych przez mqqla. Ostatnie zdjęcie podpisałem: "A to chyba moje ulubione zdjęcie. Taka piękna biegaczka". No i ........mąż biegaczki juz się do mnie zgłosił.
Niektórzy już widzieli, że na fredzio.com zamieściłem kilka nowych zdjęć zrobionych przez mqqla. Ostatnie zdjęcie podpisałem: "A to chyba moje ulubione zdjęcie. Taka piękna biegaczka". No i ........mąż biegaczki juz się do mnie zgłosił.
-
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie, Fredzio biega na dodatek całkiem imponująco. 29 września, przebiegł marton w 2:57. a skąd wiem?Quote: from FREDZIO on 10:40 pm on Nov. 2, 2002
No a co jakbym chciał pobiec w Warszawie za rok ?! Ja też troche biegam !! I jak organizatorzy zrobią fajna trase to może pobiegnę !!
- a stąd
Obserwuję od dłuższego czasu Jego biegi

Może to sie zmieni..., dałby Bóg!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Runforfun
Dziękuję za uznanie.
No rzeczywiscie troche sie opuscilem w bieganiu. To takie pomaratońskie rozprężenie. Nie mam teraz takiego ciśnienia żeby tyle biegać a poza tym pogoda nie sprzyja.
No ale skoro mnie sprawdzasz to się troche poprawię
(Edited by FREDZIO at 9:36 pm on Nov. 3, 2002)
Dziękuję za uznanie.
No rzeczywiscie troche sie opuscilem w bieganiu. To takie pomaratońskie rozprężenie. Nie mam teraz takiego ciśnienia żeby tyle biegać a poza tym pogoda nie sprzyja.
No ale skoro mnie sprawdzasz to się troche poprawię

(Edited by FREDZIO at 9:36 pm on Nov. 3, 2002)
-
- Zaprawiony W Bojach
Chciałbym powiedzieć, że... trzymam za słowo, ale po prostu będę zaglądał.Quote: from FREDZIO on 9:15 pm on Nov. 3, 2002
No ale skoro mnie sprawdzasz to się troche poprawię![]()
Powodzenia dla Fredzia na 2 i... 4 nogach. :)
P.S. zdjęcia najlepsze wyszły na HP

[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Uwaga techniczna: jeśli chodzi o ciemne zdjęcia, to wystarczy rozjaśnić przy pomocy jakiegoś programu do obróbki zdjęć (osobiście używam PMView pod OS/2, pod Win* może być np. Paint Shop Pro) - głębia kolorów jest na tyle duża, że nawet bardzo rozjaśnione zdjęcia (na których z początku prawie nic nie widać) są dość czytelne.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.