Komentarz do artykułu Pierwszy taki bieg w Polsce - sztafeta na olbrzymim parkingu!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Aaa, to model Nike Miler, prawda?
Mam taką, klubową. Bardzo fajny materiał. Są też różne wersje tej koszulki, z różnymi kolorkami na bokach (na obrazku są czarne).
Mam taką, klubową. Bardzo fajny materiał. Są też różne wersje tej koszulki, z różnymi kolorkami na bokach (na obrazku są czarne).
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Kupić, ale bedą dopiero po nowym roku.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Drodzy selekcjonerzy! Możecie już nie brać mojego zgłoszenia pod uwagę. Mój team zmartwychwstał. Sami więc rozumiecie, że mimo nęcących koszulek itepe, itede istnieje coś takiego jak drużynowa solidarność. Pozdrawiam. I do zobaczenia na parkingu Arkadii 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ok.
Celowo koszulki pokazaliśmy po zamknięciu zgłoszeń, żeby nie były elementem przetargowym. Wydaje mi sie, że wystawimy aż dwie drużyny. Lista zawodników wkrótce.
Celowo koszulki pokazaliśmy po zamknięciu zgłoszeń, żeby nie były elementem przetargowym. Wydaje mi sie, że wystawimy aż dwie drużyny. Lista zawodników wkrótce.
-
- Dyskutant
A teraz jeszcze coś w gwoli wyjaśnienia mojej rezygnacji. To, o czym tam Adam przeczytasz... tego właśnie (oprócz oczywiście technicznych spraw związanych z bieganiem) nauczyłam się na treningach do OWM, które przygotowałeś dla nas wraz Bartkiem i Piotrkiem 
http://wielkaimprowizacja.blogspot.com/ ... gaczy.html

-
- Zaprawiony W Bojach
ale o co chodzi??? że nie widzialas z kim biec i już wiesz? i o tym jest ten wpis?bluerabbit pisze:A teraz jeszcze coś w gwoli wyjaśnienia mojej rezygnacji. To, o czym tam Adam przeczytasz... tego właśnie (oprócz oczywiście technicznych spraw związanych z bieganiem) nauczyłam się na treningach do OWM, które przygotowałeś dla nas wraz Bartkiem i Piotrkiem
koszulka wygląda na typowo meską. chyba że jest też wersja kobieca?Adam Klein pisze:Celowo koszulki pokazaliśmy po zamknięciu zgłoszeń, żeby nie były elementem przetargowym.
-
- Dyskutant
Ehhh... nie do końca... ale nieważne... nie lubię wykładać tak wszystkiego kawa na ławę 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Koszulki bedą tez oczywiscie w krokach damskich
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam, chyba Ci chodziło o ,..."kroczach damskich". "Krokach damskich" jest nie gramatycznie,...Adam Klein pisze:Koszulki bedą tez oczywiscie w krokach damskich
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ty się ma_tika nie zgłosiłaś w formularzu, tak?Ma_tika pisze:ja chcę pobiec w sztafecie bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wystawimy chyba dwie sztafety:
Bieganie.pl Dziewczyny
Bieganie.pl Chłopaki
Wysłaliśmy maila do tych wybranych przez Wysoką Komisję, żeby potwierdzili, więc jeśli nie dostaliście maila to znaczy, że się nie udało.
Ale dzięki za zgłoszenia, mam nadzieję, żw rozumiecie, że wszystkich nie mogliśmy wybrać.
Bieganie.pl Dziewczyny
Bieganie.pl Chłopaki
Wysłaliśmy maila do tych wybranych przez Wysoką Komisję, żeby potwierdzili, więc jeśli nie dostaliście maila to znaczy, że się nie udało.
Ale dzięki za zgłoszenia, mam nadzieję, żw rozumiecie, że wszystkich nie mogliśmy wybrać.
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
więc z kim jestem w drużynie? przyznawać się 

- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Z weganami.mariuszbugajniak pisze:więc z kim jestem w drużynie? przyznawać się