No właśnie, też chciałbym zobaczyć jak lista na chwilę obecną wygląda i nie mogę jej namierzyćle0n71 pisze:Można jakoś zobaczyć listę startową???

Jeszcze zapytam ludzi, którzy znają trasę - jak wygląda profil trasy? Jak z podbiegami itd

No właśnie, też chciałbym zobaczyć jak lista na chwilę obecną wygląda i nie mogę jej namierzyćle0n71 pisze:Można jakoś zobaczyć listę startową???
zukow2 pisze:Co prawda to nie jest na temat, ale sporo ludzi tu zagląda a mam dobrą wiadomość![]()
![]()
![]()
UWAGA!!
Przedłużamy termin obowiązywania najniższej opłaty startowej!
Dla wszystkich którzy przegapili wpłatę w najniższej możliwej kwocie, mamy dobrą wiadomość-DO KOŃCA LIPCA OPŁATA STARTOWA WYNOSI 30 zł !!!:)
Oczywiście:-)augan pisze:zukow2 pisze:Co prawda to nie jest na temat, ale sporo ludzi tu zagląda a mam dobrą wiadomość![]()
![]()
![]()
UWAGA!!
Przedłużamy termin obowiązywania najniższej opłaty startowej!
Dla wszystkich którzy przegapili wpłatę w najniższej możliwej kwocie, mamy dobrą wiadomość-DO KOŃCA LIPCA OPŁATA STARTOWA WYNOSI 30 zł !!!:)
Rozumiem, że TA opłata 30 zł dotyczy PRZEMYSKIEJ Dychy, bo STALOWA DYCHA to jedynie 20 zł.
Dzięki, już ponad 100 osób zapisanychaugan pisze:Lista startowa:
http://sportznami.pl/tournaments/stalow ... tleoftable
Z tego wynika, że może być nagrodzonych 12 kobiet, a paradoks jest taki, że obecnie zapisanych jest tylko 10![]()
![]()
Po biegu losowanie nagród wśród uczestników biegów.
TRASA - jest płaska asfaltowa (bieg po ulicach miasta) bez najmniejszych podbiegów (dwie pętle). Start i meta usytuowane na dużym placu przed domem kultury na którym będą się odbywały imprezy towarzyszące.
Z dodatkowych atrakcji w ramach imprezy „Weekend dla zdrowia” m.in. kilkanaście stoisk profilaktycznych, plenerowe treningi prowadzone przez profesjonalistów, dyskusje panelowe o zdrowiu, miasteczko zabaw dla dzieci, warsztaty breakdance, capoeira, MMA czy degustacje zdrowej żywności.