Z tego co pamiętam, to w ubiegłym roku pakiety można było odebrać nawet w niedziele. Najlepiej skontacz się z organizatorem.Kloszardnww pisze:Ktoś ma doświadczenie z zeszłego roku czy biuro zawodów było otwarte trochę dłużej niż jest to zapisane w regulaminie?
Jestem ze Śląska i będę w Łodzi dopiero w sobotę ok godziny 18. Więc mam problem z odbiorem pakietu startowego.
Łódź Maraton Dbam o Zdrowie - 13.04.2014
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
@fantom jak by mógł to bym nawet na 35 poleciał :D Ale obecnie nie stać mnie na takie bieganie
Rzuć okiem na to:
I jak tu z tego miałbym niby nabiegać 45 minut
Także w Łodzi postaram się ukończyć bieg <50 minut. Następnie w maju mam rehabilitację (uroki NFZ:)). I dopiero jesienią mogę ponownie pomyśleć o tempach 4:XX/km
Oczywiście jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli. No i oczywiście jeżeli starczy mi chęci i wciąż będę biegał 

Kod: Zaznacz cały
http://easycaptures.com/fs/uploaded/701/2243180370.jpg

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
I tak ci nie wierze
Masz wybiegane sumarycznie 4 razy wiecej kilometrow niz ja i wagowo jestes znacznie lzejszy przy podobnym wzroscie takze <50min to jak dla mnie biegasz z marszu. Jak cie zobacze przed soba na trasie to zepne poslady i dogonie chocby po to zeby cie kopnac w d...e 

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehehe tylko jeżeli będziesz przede mną to koniecznie zaczekaj na mecie - to wtedy ja będę kopał po tyłku
Z opisu widzę, że jesteś z Łodzi, więc może jesteś w stanie mi pomóc. Do Łodzi przyjadę z Narzeczoną jutro. A w związku z tym, że mamy małą uroczystość to chcieliśmy wybrać się na jakiś dobry obiad. Polecisz coś? Oczywiście nie chodzi nam o nic wyszukanego. Dobrze by było jak by było smacznie i można się było najeść
PS: A może jakieś krótkie roztruchtanie jutro?

Z opisu widzę, że jesteś z Łodzi, więc może jesteś w stanie mi pomóc. Do Łodzi przyjadę z Narzeczoną jutro. A w związku z tym, że mamy małą uroczystość to chcieliśmy wybrać się na jakiś dobry obiad. Polecisz coś? Oczywiście nie chodzi nam o nic wyszukanego. Dobrze by było jak by było smacznie i można się było najeść

PS: A może jakieś krótkie roztruchtanie jutro?
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdzie bedziesz mieszkal ? Napewno w Manufakturze i na Piotrkowskiej cos znajdziesz. Jesli interesuje was Pizza i makarony to najlepsza dla mnie jest Presto, jesli bardziej domowe jedzenie to moge polecic Esplanade albo moja ulubiona Cykade (wszystko na Piotrkowskiej chociaz troche zryta teraz jest takze nie ma za duzego uroku). W manufie jest Mexicana z dobrym jedzeniem albo Zydowska Anatewka (ale tu juz nieco drozej) a do tego BierHalle z wysmienitymi piwkami. Nie wiem czy jutro dam rade bo planowalem zrobic ostatni trening dzisiaj ale moze sie skusze na cos krotkiego i lekkiego.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Planuję zatrzymać się na Łąkowej. Tak więc wydaje się, że na Piotrkowską nie powinno być tak daleko
Jakbyś się jednak namyślił na jakieś truchtanie lekkie to jest stale podłączony do neta 

-
- Zaprawiony W Bojach
Ale gdzie na Lakowej ? Blisko Parku Poniatowskiego ? Bo to moj teren biegowy wiec moze sie skusze jednak na cos z samego rana.maly89 pisze:Planuję zatrzymać się na Łąkowej. Tak więc wydaje się, że na Piotrkowską nie powinno być tak dalekoJakbyś się jednak namyślił na jakieś truchtanie lekkie to jest stale podłączony do neta
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Wczoraj odebrałem pakiet. Masakra jaka Łódź rozkopana...
- WiLdEcaRd
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1h8min
Begami od lat,nigdy nie ciągnęło mnie do maratonów ani masowych biegów w tym roku z racji tego ze jestem z Łodzi postanowiłem wziąć udział,jakie było moje rozczarowanie gdy zobaczyłem ze za bieganie to trzeba zapłacić.Nie znam zwyczajów ani utartych pewnie od lat zasada organizowania maratonów ale wydaje mi sie ze płacenie za taką imprezę jest nieporozumieniem,tak wiec bede sie trzymał z dala od masowych biegów gdzieś na uboczu w parkach lub lasach rejonu łodzkiego.
http://www.youtube.com/watch?v=8eXqAWjJ ... w&index=25
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
Na ten temat fajnie wypowiedziały się władze DoZ Maratonu na konferencji prasowej...
Nie mam 100000zł na koncie, ale wiem, że trzeba płacić, bo... "wszystko kosztuje" i zgadzam się, że chce coś dobrego, nawet jeśli musze zapłacić...
Nie mam 100000zł na koncie, ale wiem, że trzeba płacić, bo... "wszystko kosztuje" i zgadzam się, że chce coś dobrego, nawet jeśli musze zapłacić...
- WiLdEcaRd
- Rozgrzewający Się
Na stronie maratonu naliczyłem 17 sponsorów,był bym wdzięczny gdybyś zdołał mi wytłumaczyć dlaczego oni wspomagają maraton i jaka jest ich funkcja.mariuszbugajniak pisze:Na ten temat fajnie wypowiedziały się władze DoZ Maratonu na konferencji prasowej...
Piszesz ze wszystko kosztuje,ja własnie wychodzę biegać i tak chcę coś dobrego ale tu mam dla ciebie niesamowitą wiadomość "nic mnie to nie kosztuje "

A na pewno nie 180zł za które mam znakomite nowe buty na koleine setki kilometrów,no chyba ze zapisał bym się w zeszłym roku.
Nie obraz się ale pobieranie jakichkolwiek opłat za tak wspaniała formę spędzania czasu jaką jest Bieg jest absurdem.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2014, 11:47 przez WiLdEcaRd, łącznie zmieniany 1 raz.
- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Błędny wniosek.
Chyba, że integrujesz się z naturą i biegasz nago
Chyba, że integrujesz się z naturą i biegasz nago

PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

- WiLdEcaRd
- Rozgrzewający Się
Wniosek poprawny
Chyba ze lubisz spędy i biegniesz w duecie z Ego.
Chyba ze lubisz spędy i biegniesz w duecie z Ego.

- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz, ja nikogo nie bronie i nikogo też nie atakuje. Taki świat jest naszych czasów, tak ewoluował...WiLdEcaRd pisze:Na stronie maratonu naliczyłem 17 sponsorów,był bym wdzięczny gdybyś zdołał mi wytłumaczyć dlaczego oni wspomagają maraton i jaka jest ich funkcja.mariuszbugajniak pisze:Na ten temat fajnie wypowiedziały się władze DoZ Maratonu na konferencji prasowej...
Piszesz ze wszystko kosztuje,ja własnie wychodzę biegać i tak chcę coś dobrego ale tu mam dla ciebie niesamowitą wiadomość "nic mnie to nie kosztuje "
A na pewno nie 180zł za które mam znakomite nowe buty na koleine setki kilometrów,no chyba ze zapisał bym się w zeszłym roku.
Nie obraz się ale pobieranie jakichkolwiek opłat za tak wspaniała formę spędzania czasu jaką jest Bieg jest absurdem.
Płaciłem 80zł w tamtym roku. Wczoraj 120km w jedną stronę dojechał odebrać pakiet, jutro tyle samo na start. Też spory koszt, większy niż wpisowe.
Kiedyś denerwowałem się, że za wszystko chcą kase. Nic na to nie poradze, to i się tym nie przejmuje...