Każdy maratończyk w ramach pakietu startowego otrzymuje zaproszenie na Pasta Party. Posiłek – pasta jest darmowa, a każdemu uczestnikowi Pasta Party przysługuje jedno danie.qwert pisze:Nie byłem jeszcze na maratonach na których organizator zapewniał pasta party i dlatego kolejne pytanie brzmi. Czy pasta jest darmowa, jakieś wyznaczone przydziały dla uczestników czy jedzcie ile możecie?
Jeszcze uściślając czy piwo po biegu zapewnia organizator czy nie przewiduje takiego poczęstunku ?
ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
no to podejmijcie pozytywną, bo wszak nie oddacie miejsca na gastronomię za darmoORLEN Warsaw Marathon pisze:Jeżeli chodzi o punkty gastronomiczne dla publiczności, jeszcze nie podjęliśmy decyzji.
a będzie ona jednym z punktów dzięki którym biegacze nie rozlezą się zaraz po swoim biegu na obiad do domu, tylko zostaną pocelebrować "narodowe święto biegania"
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Dobo, na stronie vitay.pl są umieszczone wszystkie nagrody dostępne w Programie.dobo93 pisze:Ja mam pytanie odnośnie nagrody dla pierwszych 1000 osób.
"Pierwszych 1000 biegaczy, którzy ukończą maraton otrzymają dodatkowo unikatowy kod, który uprawnia do otrzymania 25 000 pkt. i ich realizacji zgodnie z obowiązującym katalogiem programu VITAY dostępnym na www.vitay.pl"
Czy wasz katalog posiada tylko produkty które macie na stanie? Czy jest możliwe to ,że danych nagród nie ma i nie będzie?
Wykorzystując 25 000 pkt które można otrzymać, trzeba się zmieścić w tym przedziale czy można resztę dopłacić , tak jak to pokazuje suwak na stronie vitay.pl ?
Część z nich jest do zamówienia, a część można zrealizować bezpośrednio na stacji paliw, jak np. rabaty na paliwo, myjnia, płyn, hot dog.
Można również skorzystać z opcji nagrody z dopłatą.
- mcgregor
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48 min 30 sek
- Kontakt:
1. Z innych wątków na forum wywnioskowałem, że nie zapewniacie noclegu dla przyjezdnych na żadnej hali sportowej lub w innym miejscu. Czy możecie to potwierdzić?
2. Jak wygląda sprawa parkingu w okolicach miasteczka dla biegaczy?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:56 min
- Życiówka w maratonie: 3.15:46
W biegu charytatywnym zarejestrowałem dzieciaki. Czy rozmiarów-ka jest dziecięca? Wiem że jest podziału rozmiarów na damską i męska, to dziecięca też?
I jeszcze jedno. Czy na liście startowej na www (http://orlenmarathon.pl/lista-startowa) będą tyko osoby które biorą udział w maratonie i 10km?, czy też osoby które biegną tylko 3,33 km bieg charytatywny???
Pozdrawiam
T
I jeszcze jedno. Czy na liście startowej na www (http://orlenmarathon.pl/lista-startowa) będą tyko osoby które biorą udział w maratonie i 10km?, czy też osoby które biegną tylko 3,33 km bieg charytatywny???
Pozdrawiam
T
TomB
HM 1:27:04
M 3:15:46
HM 1:27:04
M 3:15:46
- cexar
- Dyskutant
Mam pytanie co do pasta party ..
czy na to pasta party będą mogły wejść osoby towarzyszące (żona i dziecko )?
Rozumiem że nie dostaną makaronu ...bo nie biegną
ale czy wejść będą mogły ?
Rozumiem że nie dostaną makaronu ...bo nie biegną

- mcgregor
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48 min 30 sek
- Kontakt:
Co do pierwszego pytania to już sam mogę sobie odpowiedzieć, cytuję:mcgregor pisze:1. Z innych wątków na forum wywnioskowałem, że nie zapewniacie noclegu dla przyjezdnych na żadnej hali sportowej lub w innym miejscu. Czy możecie to potwierdzić?
"Dla wszystkich gości ORLEN Warsaw Marathon specjalna oferta noclegowa. Od promocyjnych stawek za pobyt w pięciogwiazdkowym hotelu, po darmowe kwatery w szkołach - każdy biegacz znajdzie coś dla siebie."
Już się zapisałem na halę sportową na ul. Angorskiej 2, fajnie że wyłoniła się taka możliwość dla gości spoza Warszawy, dzięki.
Co do drugiego pytania, to w przypadku rozwiązania problemu noclegu, raczej przyjadę pociągiem do stolicy, dlatego nie jestem już zainteresowany parkingami.
Choć pewnie kilka osób się znajdzie, które przyjadą samochodem, dlatego podtrzymuję pytanie.
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Tombzd74, nie będzie rozmiarówki dziecięcej.tombzd74 pisze:W biegu charytatywnym zarejestrowałem dzieciaki. Czy rozmiarów-ka jest dziecięca? Wiem że jest podziału rozmiarów na damską i męska, to dziecięca też?
Pozdrawiam
T
Na liście startowej będą widnieć tylko osoby biorące udział w biegu na 10 km i w maratonie.
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Cexar, zaproszenie na Pasta Party otrzymają jedynie osoby zarejestrowane na maraton.cexar pisze:Mam pytanie co do pasta party ..
Rozumiem że nie dostaną makaronu ...bo nie biegną :) ale czy wejść będą mogły ?
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Mcgregor, dla zawodników spoza Warszawy przygotowaliśmy ofertę noclegową. Maratończycy będą mogli skorzystać z opcji bezpłatnego noclegu w szkołach, a wszyscy uczestnicy mogą liczyć na atrakcyjne zniżki w hotelach sieci Start Hotel, Best Western oraz Accor. Informacje dotyczące rezerwacji, terminów i innych wymagań dostępne są na stronie http://orlenmarathon.pl/node/126.mcgregor pisze:1. Z innych wątków na forum wywnioskowałem, że nie zapewniacie noclegu dla przyjezdnych na żadnej hali sportowej lub w innym miejscu. Czy możecie to potwierdzić?
W kwestii parkingów - pracujemy nad tym. Wrócimy z dokładniejszą odpowiedzią, kiedy tylko będziemy mogli powiedzieć coś więcej:)
-
- Wyga
Tzn że osoby towarzyszące będą musiały czekać pod stadionem aż maratończyk zje ?? Rozumiem że dla każdego zawodnika zarejestrowanego przysługuje jeden posiłek ale chyba może zjeść w towarzystwie osób bliskich ?ORLEN Warsaw Marathon pisze:Cexar, zaproszenie na Pasta Party otrzymają jedynie osoby zarejestrowane na maraton.cexar pisze:Mam pytanie co do pasta party ..
Rozumiem że nie dostaną makaronu ...bo nie biegnąale czy wejść będą mogły ?
Proszę dokładnie wyjaśnić jak to będzie wyglądać po biegu charytatywnym.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
jakby tak było to by nie było miejsca dla innych. Z bliskimi mozna posiedzieć w domu a nie na zawodach blokując innym zawodnikom miejsce
R.S.
-
- Wyga
Czyli jak przyjedziesz na zawody z bliską Ci osobą to powiesz jej "spieprzaj bo nie ma dla Ciebie miejsca" no racja bo stadion narodowy moze tylko pomieścić 5tys osób wg Ciebie. Zastanów się co Ty gadasz? Nie bój się nie zjedzą Ci całej pastyharpaganzwola pisze:jakby tak było to by nie było miejsca dla innych. Z bliskimi mozna posiedzieć w domu a nie na zawodach blokując innym zawodnikom miejsce

- cexar
- Dyskutant
qwert pisze:Czyli jak przyjedziesz na zawody z bliską Ci osobą to powiesz jej "spieprzaj bo nie ma dla Ciebie miejsca" no racja bo stadion narodowy moze tylko pomieścić 5tys osób wg Ciebie. Zastanów się co Ty gadasz? Nie bój się nie zjedzą Ci całej pastyharpaganzwola pisze:jakby tak było to by nie było miejsca dla innych. Z bliskimi mozna posiedzieć w domu a nie na zawodach blokując innym zawodnikom miejscehahah
Smutno ...
No nic kupie żonie pakiet startowy ..będzie mogła wejść z dzieckiem ?
...bo dziecku już nie kupię

-
- Stary Wyga
To jest Pasta Party ale wbrew nazwie to nie jest impreza rozrywkowa dla gawiedzi tylko ukłon w stronę biegaczy żeby ich doładować węglami przed biegiem. Jak ktoś chce zjeść obiad z rodziną to powinien się raczej rozejrzeć za restauracją bo jak słusznie kolega wcześniej zauważył nie ma potrzeby robić niepotrzebnego tłoku. Pasta jest w sobotę a nie w dniu biegu, po odbiór pakietu nie musisz walić z całą rodziną.qwert pisze:Czyli jak przyjedziesz na zawody z bliską Ci osobą to powiesz jej "spieprzaj bo nie ma dla Ciebie miejsca" no racja bo stadion narodowy moze tylko pomieścić 5tys osób wg Ciebie. Zastanów się co Ty gadasz? Nie bój się nie zjedzą Ci całej pastyhahah
Reasumując, w tej kwestii to wyjątkowe szukanie dziury w całym.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"