roberto1910 pisze:Panie kierowco - z wielka przyjemnością chciałbym dosiąść się do do autobusu. Będzie to moja pierwsza połówka. Myślałem, że zostawię sobie 2:00 na następny start, ale w takim układzie .... - do odważnych świat należy
Jeszcze kilka Falenic i podbiegu pod Belwederską nawet nie zauważe.
Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie
Bardzo dobrze!:)
Powalcz jeszcze przez parę tygodni na siłą (a podobno Falenica się znakomicie do tego nadaje) i wytrzymałością,
a później przerzeźbisz to w szybkość, dołożysz parę długich wybiegań i będziemy oglądać Twoje plecy po 15 kilometrze...
sieja7 pisze:Siemka, zarezerwowałbym miejsce w tym autobusiku! Z której strefy czasowej on startuje> Jestem mega świeży w temacie biegów. Zrobiłem ostatnio 10 na lekko zaśnieżonej bieżni i czas spadł poniżej 50 minut, może też dlatego ,że miałem kogoś do gonienia przed sobą

. Warto jest się 'szarpnąć' na 2:00, czy lepiej ze słabymi przygotowaniami i średnią kondycją postawić za cel spokojne dobiegnięcie

> Jakieś porady dla świeżaczka odnośnie stroju, butów czy wzmacniaczy przed tak wielkim wyzwaniem

> Jeśli chcę się 'doczepić' do grupy to powinienem znajdować się w 3ciej a nie 2 strefie czasowej>
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Zawodnicy do straf czasowych są wrzucani ze względu na życiówki podane przy rejestracji (tak mi przynajmniej świta we łbie, jak idzie o zeszły rok), więc na starcie po prostu trzeba wypatrywać baloników i tabliczki
Z wynikiem poniżej 50 minut w trudnych warunkach bez problemu - przy zachowaniu minimum rygoru treningowego - połamiesz dwie godziny
A wskazówki i porady tradycyjnie wrzucę Wam na kilka dni przed biegiem
Patrikoz pisze:Ja rok temu biegłem z tą grupą, mając życiówkę na dyszkę 54m53s - i bieg był prowadzony tak ładnie i równo, że do 16km w zasadzie się nawet nie zmęczyłem, a jak już się na 16tym urwałem, to doleciałem na metę z czasem 1h56m3xs . Więc - spokojnie, do marca postaraj się zrobić trochę dłuższych wybiegań i na pewno dasz radę : )
Ja sam pewnie się zdecyduję znów na tą grupę i taktykę "urywam po 3/4 i zobaczym co wyniknie" - chyba że faktycznie się zepnę i dam radę polecieć z 1h55m, ale ostatnio słabo u mnie z treningami ; )
Co to znaczy "słabo z treningami"?
Ciężko pracować trzeba, a nie pisać takie rzeczy na forach
Poleć sobie z nami do 11 kilometra, a później rozpocznij długi finisz - najwyżej Cię zgarniemy koło palmy
duch1702 pisze:rezerwuję miejsce w autobusiku, z jakiej strefy czasowej rusza.
będę nowicjuszem i nie chce sam biegać w grupie weselej :p
Co do stref, to szukaj wyżej
A miejsca w autobusie bardzo dużo - szczególnie dla świeżaków